search
Wanneer kunnen we 'Super Mario Bros. Movie' op Netflix verwachten
Films / Featured

Wanneer kunnen we 'Super Mario Bros. Movie' op Netflix verwachten

Vanaf 5 april zal de film in diverse bioscopen over de hele wereld te zien zijn. Wanneer is de film dan te zien op Netflix?

Bijna iedereen kijkt uit naar deze spectaculaire film. Super Mario Bros. Movie is bijna te zien in de bioscoop. Wanneer kunnen we deze mogelijk op Netflix verwachten?

Netflix US


Zoals gebruikelijk, zal de film als eerste te zien zijn in de US. Door een deal met Universal is Netflix gegarandeerd dat de film naar de dienst komt. De film zal eerst naar Peacock gaan om daarna te worden uitgebracht op Netflix US.

Als er gekeken wordt naar andere films is de verwachting dat de film ergens in oktober dit jaar op Netflix US te zien is.

Wanneer hier?


Na de US zal de film, zoals ze dat noemen, uitkomen in de landen die vallen onder de 'first window'. Nederland schijnt hieronder te vallen en dan mogen wij eind 2023 of ergens begin 2024 de film op de streamer verwachten. Als dit niet het geval is, zal het zelfs nog tot 2025 kunnen duren.

'Super Mario Bros. Movie'


Terwijl ze ondergronds werken aan het repareren van een waterleiding, worden loodgieters Mario en Luigi uit Brooklyn door een mysterieuze pijp vervoerd en dwalen ze een magische nieuwe wereld in. Maar wanneer de broers gescheiden zijn, begint Mario aan een epische zoektocht om Luigi te vinden.

Met de hulp van een inwoner van Mushroom Kingdom en wat training van de wilskrachtige heerser van het Mushroom Kingdom maakt Mario gebruik van zijn eigen kracht.

Met stemmen van


De film heeft een aantal goede acteurs aan weten te trekken om diverse stemmen in de film in te spreken. We horen in de film onder ander Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black en Khary Payton.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen