search
Legendarische 'Parks & Recreations' personages zijn nu vereeuwigd als speelgoed
Series / Nieuws

Legendarische 'Parks & Recreations' personages zijn nu vereeuwigd als speelgoed

Een 1 april grap of gewoon een gave speelgoedset van 'Parks and Recreation'?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Van alle komedies op de werkvloer, zoals The Office of IT Crowd, is de faam van Parks & Recreations vandaag de dag nog het meest voelbaar.

Parks & Recreation


De serie speelt zich af het fictieve stadje Pawnee, in de staat Indiana. In vijf seizoenen maakte je kennis met de werknemers van het Parks department.

Hedendaagse sterren als Chris Pratt en Aubrey Plaza werden bekend door deze sitcom. Ook had de serie vele grote namen in de Amerikaanse comedy wereld.

Amy Poehler (Saturday Night Live) Rachida Jones (The Office), komiek Aziz Ansari en de nu legendarische The Last of Us-ster Nick Offerman maakten hun entree.Fisher-Price


Dat Pawnee en haar personages onsterfelijk zijn wilde het speelgoedmerk Fisher-Price nog maar eens benadrukken.

In de set zijn vier hoofdpersonen te zien: Leslie Knope (Amy Poehler), April Ludgate (Aubrey Plaza), Andy Dwyer (Chris Pratt) en Nick Offerman als Ron Swanson. De set is onderdeel van Fisher-Price's 'Little People' speelgoedlijn.

Zoekplaatje


Inbegrepen is een achtergrond van het Parks & Recreation kantoor, met veel hints naar (vooral het eerste seizoen van) de serie.

Zo is er een kuil-bord, omdat Chris Pratt's personage daar in het eerste seizoen in is gevallen, en een foto van het kleine paard Little Sebastian.

De Fisher-Price set kost €22,99 euro (of 💲24,99) en is nu verkrijgbaar.1 april?


Voor de fans van de serie is het niet te hopen dat dit een 1 april grap is. Mocht dat wel zo zijn, is er altijd nog de echte serie.

Die kun je nog steeds bingen op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen