search
Beeldschone Christina Milian zie je binnenkort in deze Netflix-film
Films / Featured

Beeldschone Christina Milian zie je binnenkort in deze Netflix-film

In 'Meet Me Next Christmas' doorkruist het personage van Milian de hele stad New York om tickets te kunnen bemachtigen voor een Kerstmis-concert.

Christina Milian kennen we vooral van haar liedjes. Maar ze kan zeker acteren. Binnenkort speelt ze in de Netflix-film Meet Me Next Christmas.

'AM to PM'


Velen kennen Christina Milian nog van haar hit singles 'AM to PM', 'Whatever You Want' en 'When You Look At Me'. Ze is ook bekend van haar rollen in speelfilms als Resort to Love, Soundtrack en Love Don't Cost a Thing en komt nu met haar eerste grote Kerstmis-film op Netflix, die ze tevens produceert. Zo meldt de website What's On Netflix.



Racend door de stad


In Meet Me Next Christmas doorkruist Layla, het personage van Milian, de hele stad New York om tickets te kunnen bemachtigen voor een Kerstmis-concert. Hier wilt ze eindelijk een slag gaan slaan bij de man van haar dromen. De popgroep Pentatonix zal optreden tijdens dit concert als zichzelf.



Voor Kerstmis


Het filmen van dit project begint de komende weken. Naar verwachting zal de film voor de kerst van dit jaar uit gaan komen. De film zal te zien zijn op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen