search
Nieuwe trailer 'Fatal Attraction' toont spannender verhaal dan de originele film
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'Fatal Attraction' toont spannender verhaal dan de originele film

De makers kiezen voor een meer genuanceerde hervertelling blijkens de nieuwste trailer.

De jaren 80-thriller Fatal Attraction was met recht een succes. De nieuwste serie, die ook in Nederland te zien zal zijn, geeft het verhaal echter een bijzondere draai.

Uit de trailer blijkt namelijk dat hoofdpersoon (Dan) beschuldigd wordt van moord op Alex (Lizzy Caplan). Daarnaast is het verhaal wat minder rechttoe rechtaan dan in de oorspronkelijke film.

Andere dynamiek


Dan is een gelukkig getrouwde huisvader en heeft een spannend avontuurtje met Alex. Hij wil hierna gewoon verder met zijn vrouw Beth (Amanda Peet). Dit maakt hij Alex ook duidelijk, maar zij laat het er niet bij zitten. Alex was in de film duidelijk de enige slechterik, en bovendien een doorgedraaide mafklapper die een gelukkig huwelijk wilde verwoesten.

De serie, met showrunner Alexandra Cunningham (Prime Suspect), zal een andere dynamiek tonen. Onder andere komt Alex' kant van het verhaal wat meer uit de verf, naast het feit dat de vraag wordt gesteld waar Dan nu eigenlijk mee bezig was.

In de VS begint de serie op 30 april, in Nederland start Fatal Attraction op 22 mei op SkyShowtime, waarbij de eerste drie afleveringen te zien zullen zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen