search
Producent Greg Belanti over verschillen 'Arrow' en 'Flash'
Series / Nieuws

Producent Greg Belanti over verschillen 'Arrow' en 'Flash'

Flash moet veel minder optimistisch worden.

Over een paar weken gaat de productie van The Flash van start. Vervolgens zouden in de herfst de eerste afleveringen moeten debuteren. In een nieuw interview ging uitvoerend producent Greg Berlanti in op de verschillen tussen The Flash en de serie waarvan het een spin-off is, Arrow. Die blijken groot genoeg te zijn.


"Barry verschilt van Oliver," begon hij zijn verhaal. "Hij is meer een man van de wetenschap en science fiction, waar Arrow juist meer om misdaad draait. We hebben het vaak over hoe Oliver pessimistisch overkomt, maar diep van binnen is hij een optimist en heeft hij hoop voor de toekomst. Barry verloor zijn moeder op jonge leeftijd, en zijn vader zit in de gevangenis voor haar moord. Hij heeft dus veel moeten doorstaan. Aan het oppervlak lijkt hij vrolijk en optimistisch, maar diep van binnen is er misschien geen hoop meer… Ze staan dus in scherp contrast tot elkaar, en ook in de manier waarop de serie functioneert, denk ik. In het scenario van de pilot heeft Barry een bepaalde lichtheid, maar er zit ook iets duisters in."

Vervolgens ging Berlanti in op de vele nieuwe personages met superkrachten die we in de serie zullen zien. "We hebben het in Arrow veel gehad over de deeltjesversneller en Harrison Welles n de S.T.A.R. Labs. Je zult merken dat S.T.A.R. Labs een actief deel van de serie is."

Mocht de serie niet verder komen dan een pilot, dan kan Grant Gustin (die de rol van Flash speelt) waarschijnlijk rekenen op een vaste rol in Arrow. "Laten we hopen dat het niet zo loopt, en dat hij gewoon zijn eigen serie krijgt. Maar mocht dat niet gebeuren, denk ik niet dat we Grant zomaar laten gaan."

De afgelopen weken warden al flink wat rollen aangekondigd voor de serie. Candice Patton werd gecast in de rol van Iris West, Jesse L. Martin in de rol van haar vader Detective West, Rick Gosnett als Detective Eddie Thawne (a.k.a. Professor Zoom), Danielle Panabaker als Caitlin Snow (a.k.a. Killer Frost) en Carlos Valdes als Cisco Ramon (a.k.a. Vibe).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen