search

Ons nieuws van maandag 10 februari 2014

Fraaie promo's & poster 'Da Vinci's Demons' seizoen 2
Series / Trailer

Fraaie promo's & poster 'Da Vinci's Demons' seizoen 2

De beelden laten zien dat het tweede seizoen grootser uitpakt.



Via bovenstaande promo krijg je een indruk op het tweede seizoen van de serie Da Vinci's Demons ontwikkeld door David S. Goyer, de man achter vele grote superheldenfilms. De serie van Starz gaat over het vroegere leven van ingenieur, kunstenaar, uitvinder en genie Leonardo da Vinci, gespeeld door Tom Riley.

Het tweede seizoen, dat dit keer bestaat uit tien afleveringen, lijkt groter van opzet te worden en dit wordt ook bewezen in bovenstaande video. Het eerste seizoen bestond nog uit acht episodes.

Da Vinci's Demons staat op dit moment op een redelijke 8,2 op de IMDb en vervolgt zich op 22 maart. In Nederland wordt de serie uitgezonden op Fox. Hieronder een fraaie en snelle teaser en een eerste poster:




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Drie clips uit 'Mozart In The Jungle' met Gael Garcí­a Bernal
Series / Video/clip/featurette

Drie clips uit 'Mozart In The Jungle' met Gael Garcí­a Bernal

Nieuwe komedieserie van Roman Coppola en Jason Schwartzman, over de doldwaze wereld van de klassieke muziek.

Hieronder kun je kijken naar drie clips uit Mozart in the Jungle, een nieuwe komedieserie van Roman Coppola (Moonrise Kingdom, The Darjeeling Limited). De show, die Coppola samen met Jason Schwartzman en Alex Timbers schrijft, geeft ons een kijkje in de wilde wereld van de klassieke muziek. Gael Garcia Bernal speelt een jong, muzikaal genie die aardig op de zenuwen van de oudere muzikanten begint te werken.

Verder zijn er rollen voor Saffron Burrows, Lola Kirke, Malcom McDowell, Bernadette Peters en Peter Vack. De pilot van de serie is nu in zijn geheel te bekijken bij Amazon.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser komedieserie 'Silicon Valley'
Series / Trailer

Eerste teaser komedieserie 'Silicon Valley'

Nieuwe HBO-show met Mike Judge (Office Space, Beavis and Butt-Head) als producent.



Hierboven vind je de eerste teaser van Silicon Valley, de nieuwe komedieserie van Mike Judge (Office Space, Beavis and Butt-Head). De HBO-show, waarbij Judge als uitvoerend producent optreedt, bevat een cast bestaande uit o.a. Thomas Middleditch (The Kings Of Summer, The Wolf Of Wall Street), T.J. Miller (Our Idiot Brother), Zach Woods (The Office), Martin Starr (Freaks & Geeks), Kumail Nanjiani (Franklin & Bash).

De serie, die gaat over een stel nerds die hun eigen bedrijf willen beginnen, gaat op 6 april in première.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix series bestaan in Marvel Cinematic Universe
Series / Nieuws

Netflix series bestaan in Marvel Cinematic Universe

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist komen in 2015 naar Netflix.

Drew Pearce, schrijver van Iron Man 3 en Marvel One-Shot All Hail the King bevestigde in een interview met Total Film dat de series die Netflix samen met Marvel maakt zullen bestaan in het Marvel Cinematic Universe. In een gesprek met Total Film werd hem gevraagd wat voor andere One Shots hij zou willen maken voor Marvel. Daar ging hij als volgt opin.

"Oh jeetje "“ er zijn er zoveel. Een ervan is Sin and Crossbones. Ik zou het ook geweldig vinden om Jessica Jones te doen. En terwijl die nu natuurlijk gaat bestaan in het Netflix gedeelte van het Marvel Cinematic Universe, heb ik er een obsessie mee haar in dingen die ik voor Marvel maak te stoppen…" aldus Pearce.

Daarmee bevestigt hij een vermoeden dat al enige tijd bestond, maar nooit helemaal zeker werd. Namelijk dat de vier series waar Netflix op dit moment aan werkt, zich ook allemaal afspelen in het officiële Marvel Cinematic Universe.

In 2015 moet de eerste van de series die Netflix voor Marvel maakt in première gaan. Dat wordt een serie over Daredevil. Vervolgens komen er ook series over Iron Fist, Jessica Jones en Luke Cage. Elk van die series telt in eerste instantie dertien afleveringen, en zodra ze allemaal te zien zijn geweest, worden ze gevolgd door een crossover serie: The Defenders.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Producent Greg Belanti over verschillen 'Arrow' en 'Flash'
Series / Nieuws

Producent Greg Belanti over verschillen 'Arrow' en 'Flash'

Flash moet veel minder optimistisch worden.

Over een paar weken gaat de productie van The Flash van start. Vervolgens zouden in de herfst de eerste afleveringen moeten debuteren. In een nieuw interview ging uitvoerend producent Greg Berlanti in op de verschillen tussen The Flash en de serie waarvan het een spin-off is, Arrow. Die blijken groot genoeg te zijn.

"Barry verschilt van Oliver," begon hij zijn verhaal. "Hij is meer een man van de wetenschap en science fiction, waar Arrow juist meer om misdaad draait. We hebben het vaak over hoe Oliver pessimistisch overkomt, maar diep van binnen is hij een optimist en heeft hij hoop voor de toekomst. Barry verloor zijn moeder op jonge leeftijd, en zijn vader zit in de gevangenis voor haar moord. Hij heeft dus veel moeten doorstaan. Aan het oppervlak lijkt hij vrolijk en optimistisch, maar diep van binnen is er misschien geen hoop meer… Ze staan dus in scherp contrast tot elkaar, en ook in de manier waarop de serie functioneert, denk ik. In het scenario van de pilot heeft Barry een bepaalde lichtheid, maar er zit ook iets duisters in."

Vervolgens ging Berlanti in op de vele nieuwe personages met superkrachten die we in de serie zullen zien. "We hebben het in Arrow veel gehad over de deeltjesversneller en Harrison Welles n de S.T.A.R. Labs. Je zult merken dat S.T.A.R. Labs een actief deel van de serie is."

Mocht de serie niet verder komen dan een pilot, dan kan Grant Gustin (die de rol van Flash speelt) waarschijnlijk rekenen op een vaste rol in Arrow. "Laten we hopen dat het niet zo loopt, en dat hij gewoon zijn eigen serie krijgt. Maar mocht dat niet gebeuren, denk ik niet dat we Grant zomaar laten gaan."

De afgelopen weken warden al flink wat rollen aangekondigd voor de serie. Candice Patton werd gecast in de rol van Iris West, Jesse L. Martin in de rol van haar vader Detective West, Rick Gosnett als Detective Eddie Thawne (a.k.a. Professor Zoom), Danielle Panabaker als Caitlin Snow (a.k.a. Killer Frost) en Carlos Valdes als Cisco Ramon (a.k.a. Vibe).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.