search
Grote internationale serie 'Drops of God' krijgt eerste trailer van Apple TV+
Series / Trailer

Grote internationale serie 'Drops of God' krijgt eerste trailer van Apple TV+

Twee mensen gaan tot het uiterste om een groot fortuin te vergaren in de vorm van wijnflessen.

Apple TV+ heeft onlangs de trailer voor hun aankomende mysteryserie Drops of God uitgebracht. Twee dierbaren mogen het rouwen over een beroemde wijnkenner overslaan en strijden tegen elkaar over zijn erfenis van tientallen miljoenen. Bekijk de spannende trailer gauw hieronder.

De achtdelige Apple-serie is een coproductie tussen Legendary Television, Dynamic Television, France Televisions en Hulu Japan, en is tevens gemaakt in samenwerking met Adline Entertainment. De serie is dan ook meertalig, met Franse en Japanse personages die ook vaak Engels spreken.

Drops of God is gebaseerd op de gelijknamige Japanse mangaserie, die een groot succes werd sinds zijn publicatie in 2004. Al meerdere televisieseries zijn over het verhaal gemaakt, maar met de Apple-serie wordt nu wel erg groot uitgepakt met een totaal budget van 30 miljoen dollar.

Waar gaat Drops of God over?


In de serie is de beroemde wijnkenner en oenoloog Alexandre Léger pas overleden, en laat hij een aanzienlijk fortuin achter in de vorm van een indrukwekkende wijncollectie. In zijn testament staat alleen niet dat zijn enige dochter recht heeft op zijn nalatenschap, maar dat zij erom moet strijden met zijn topstudent uit Japan.

Gedurende de competitie blijkt echter dat de testen gelaagder zijn dan ze op het eerste gezicht lijken. Met de strijd tussen dochter en student probeert de overleden man een verborgen boodschap over te brengen, maar wat dat is blijkt pas als de competitie vordert.

Vanaf 21 april is Drops of God te zien bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen