search
Netflix-thriller 'The Nurse' krijgt ijzingwekkende trailer!
Series / Trailer

Netflix-thriller 'The Nurse' krijgt ijzingwekkende trailer!

Een huiveringwekkende Deense true crime-thriller die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

Binnenkort start The Nurse, gebaseerd op de waargebeurde zaak aangaande verpleegkundige Christina Aistrup Hansen, die uiteindelijk werd veroordeeld wegens poging tot moord. Journalist Kristian Corfixen schreef een boek over deze zaak, en dit lugubere verhaal is nu verfilmd.

Pernille (Fanny Louise Bernth) is verhuisd, en in eerste instantie vindt zij makkelijk haar draai in haar nieuwe baan. Haar sympathieke collega Christina (Josephine Park) neemt haar namelijk onder haar hoede.

Populaire collega


Christina is populair in het ziekenhuis en Pernille heeft niets te klagen. Ze krijgt alle aandacht en leert de fijne kneepjes van het vak. Op een bepaald moment blijken er echter relatief veel mensen overleden te zijn in korte tijd.

De zaak wordt alleen maar eigenaardiger, en Pernille gaat op onderzoek uit. De officiële doodsoorzaak strookt namelijk niet met de klachten van de patiënt. Pernille realiseert zich gaandeweg dat het ziekenhuis met die aardige collega misschien wel de laatste plek is waar je terecht wilt komen.

Je kunt The Nurse vanaf 27 april bekijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen