search
Wordt 'The Rings of Power' achtervolgd door pech? Tweede ongeluk in korte tijd
Series / Nieuws

Wordt 'The Rings of Power' achtervolgd door pech? Tweede ongeluk in korte tijd

Opnames starten begin volgende week weer na twee ongelukken in korte tijd.

Seizoen 2 van The Rings of Power wordt momenteel in Engeland gefilmd. Maandag brak er brand uit in de studio's waar de opnames plaatsvinden.

De brand brak uit in een gebouw dat voor opslag dient en bij de Bray Studio's hoort. Om 12.26 's middags kreeg de brandweer melding en was ter plekke.

Geen gewonden


Dit is de tweede keer binnen korte tijd dat er een ongeluk gebeurt. Eerder werd bericht over een paard dat omkwam op de set. Dit gebeurde op 21 maart, en inmiddels heeft Amazon hierover meer bekendgemaakt. Het dier blijkt overleden door een hartaanval, dit stond los van de opnames zelf.

De brand werd opgemerkt als gevolg van rookwolken boven het gebouw in kwestie, waarna een vlammenzee oplaaide. Er zijn sinds maandag geen meldingen gekomen over gewonden.De laatste update op Twitter vermeldt dat het filmen volgende week bij Frensham Vijver te Surrey plaats zal vinden. De serie lijkt met pech te kampen te hebben, en hopelijk heeft Twitteraar Darth Kane het bij het verkeerde einde: "Laten we hopen dat het bos niet in brand vliegt. Tolkien's geest is boos".

Kijk The Rings of Power op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen