search

Ons nieuws van donderdag 6 april 2023

Recensie Apple TV+-serie 'Boom! Boom! The World vs. Boris Becker'
Recensie

Recensie Apple TV+-serie 'Boom! Boom! The World vs. Boris Becker'

Een gemiste kans op een diepgravende, geconcentreerde documentaire over de neergang van een tennisheld.

Regie: Alex Gibney | Cast: Boris Becker, John McEnroe, Björn Borg, e.a. | Afleveringen: 2 | Speelduur: 97-113 minuten | Jaar: 2023

In de jaren tachtig en negentig was Boris Becker een van de beste tennissers ter wereld. In 2022 belandde hij door belastingontduiking achter de tralies in Londen, dezelfde stad waar hij op het gewijde gras van Wimbledon zijn mooiste successen vierde. Boom! Boom! The World vs. Boris Becker vertelt op een helaas wat opgeklopte en oppervlakkige manier hoe een wereldberoemde topsporter op latere leeftijd tot persona non grata werd verklaard.

Als documentairemaker Alex Gibney in april 2022 zijn toonaangevende interviews met Becker afrondt, resten er nog drie dagen tot een allesbepalend rechtbankvonnis. Voor de camera zit een gebroken man, die eigenlijk al in de lucht voelt hangen wat later uitkwam: na acht maanden gevangenschap moest de Duitser eind vorig jaar het land verlaten waar hij sinds 2012 woonde. "Ik wil niet huilen, niet klagen, maar dit is lastig," likt Becker alvast zijn wonden.

In de kampioenenhal van Wimbledon staat een citaat op de wand: "If you can meet with triumph and disaster and treat those two impostors just the same." Sinds Becker op achttienjarige leeftijd zijn eerste Wimbledontitel won, is hij een speelbal van de sport- en roddelmedia. De grootste (sport)helden lijken niet onder zo'n vergrootglas de top te kunnen bereiken zonder later van hun voetstuk te vallen. Ook voor Becker volgden de grootste tegenslagen na zijn triomftocht. The World vs. Boris Becker doet in twee afleveringen uit de doeken hoe het zo ver kon komen. De voorspelbare titels: Triumph en Disaster.

Disaster begint in 1991, als de tennisser ondanks een succesvolle periode overweegt zijn sport de rug toe te keren. Door zijn hoofd spookt het voorbeeld van zijn illustere voorganger Björn Borg, die na een verloren US Open-finale (1981) het veld verliet en niet meer omkeek (zie het sterk gedramatiseerde, maar pakkende Borg/McEnroe uit 2017). Uiteindelijk ging Becker toch nog een aantal jaar door. De echte ellende begon pas toen hij na zijn sportcarrière geld bleef uitgeven dat hij niet langer binnenharkte.

Met de medewerking van onder meer Borg, John McEnroe en (bovenal) Becker had Gibney alles in huis voor een diepgravende documentaire, maar door een aantal keuzes is The World vs. Boris Becker toch een teleurstellend oppervlakkig geheel geworden. Dat ligt in de eerste plaats aan Becker zelf, die zich tijdens belangrijke wedstrijden nogal eens liet kennen richting tegenstanders en de scheidsrechter, en zich maar al te goed bewust was van zijn spel met de camera, zijn opponent en het publiek. Een goed voorbeeld is het harde gekuch waarmee hij McEnroe en anderen op beslissende momenten wist te ontregelen.

Becker had zijn gesprekken met Gibney (bekend van talrijke documentaires, waaronder Enron: The Smartest Guys in the Room en Totally Under Control) kunnen gebruiken om wat kritischer op zijn gedrag en gemaakte keuzes te reflecteren, maar het gekuch leidt slechts tot een gemakzuchtig lachje (en een stukje oud zeer bij McEnroe). Wanneer het over Beckers belastingontduiking gaat, mist de Duitser een stukje realiteitszin en neigt hij zelfs naar sentimenteel slachtofferschap.

Nog iets zwaarwegender dan dit missende reflectievermogen is de manier waarop Gibney het materiaal heeft geordend. De interviews met Becker, opgenomen in 2019 en de 'maand van de waarheid' in 2022, zijn de kern van de documentaire, maar te vaak manoeuvreert de maker zich in de springerige, gelikte montage tussen archiefbeelden en commentaren van, met respect, bijfiguren, die de aandacht afleiden van Beckers eigen uitingen. Het meest storend is de toegevoegde muziek tijdens verschillende tennissessies, die van sommige beelden uit het wedstrijdarchief een westernclimax maakt waar Sergio Leone (niet) jaloers op zou zijn.

"Hij ziet tegenspelers alsof ze personages in een film zijn," slaat iemand de spijker over Becker op zijn kop, en de absolute hoofdrolspeler is de voormalig tennisster zelf. Het maakt The World vs. Boris Becker tot een intrigerende, maar schetsmatige terugblik op de hoogte-en dieptepunten van een man die zichzelf tot beiden veroordeelde. Kijk daar voorbij en deze documentaire voelt vooral als een gemiste kans: niemand benijdt een man die het op zijn breekpunt nalaat om nog eens wat beter in de spiegel te kijken.

Boom! Boom! The World vs. Boris Becker is te zien bij Apple TV+.

★★☆☆☆

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Uiterst gewelddadige film 'Medellin' krijgt trailer van Prime Video
Films / Trailer

Uiterst gewelddadige film 'Medellin' krijgt trailer van Prime Video

Reda en zijn klunzige handlangers besluiten de zoon van de kartelleider te ontvoeren in ruil voor het leven van zijn broertje.

De trailer van de film Medellin is veelbelovend. Het geweld en de grappige oneliners van de Franse film spatten van het scherm.

Het jongere broertje van het personage Reda is ontvoerd door een gewelddadig kartel in Medellin, Colombia. Om de jonge influencer te bevrijden, zet zijn oudere broer alle middelen in.

Alles is geoorloofd


Reda en zijn klunzige handlangers besluiten de zoon van de kartelleider te ontvoeren in ruil voor het leven van zijn broertje. Maar dit brengt de gemoederen nou niet bepaald tot bedaren. Er is maar één iemand die echt kan helpen.

Iron Mike


Wil je iemand die kan intimideren en 'bad guys' kan aftroeven? Dan kom je al snel uit bij de ongenaakbare Mike Tyson. De ex-bokser maakt zijn opwachting als semi-superheld en deelt ook uit als iets hem niet bevalt.



Wanneer te zien?


Ben je ook benieuwd hoe Medellin afloopt? De film is vanaf 2 juni te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De snor van Taron Egerton in 'Tetris' zat de acteur flink dwars
Films / Nieuws

De snor van Taron Egerton in 'Tetris' zat de acteur flink dwars

'Het is een beetje als na een bevalling: ik ben vergeten hoe vervelend het was.'

Het dragen van een nepsnor was belangrijk voor het personage in Tetris. Zo leek acteur Taron Egerton meer op de ontdekker van het spel. Maar dit deed de acteur niet van harte.

Klaagzang


Zelfs na het filmen zit de snor de acteur nog steeds dwars: 'Ik droeg er een omdat de snor die God me gaf een beetje ontbreekt, maar ik vond het niet leuk', vertelt Egerton aan Good Morning America.

'Ik denk dat als het een echte snor was, ik er misschien dol op zou zijn geweest. Maar dit was een beetje filmmagie. Dat ding was zo ongemakkelijk.'

Geld speelt geen rol


Taron Egerton droeg acht jaar eerder ook een nepsnor voor het filmen van Eddie the Eagle: 'Het is een beetje als na een bevalling: ik ben vergeten hoe vervelend het was. Ja, ik vergelijk het dragen van een nepsnor met een bevalling. Ik zal het nooit meer doen. Het maakt me niet uit hoeveel ze me betalen.' Aldus Egerton.



IJzeren gordijn


In Tetris speelt Taron Egerton de rol van Henk Rogers: de Amerikaanse ontdekker van het spel tegen het einde van de jaren tachtig. De maker van Tetris bevindt zich in het communistische Rusland. Het spel is in bezit van de Russische staat.

Rogers riskeert zijn leven door de Russische geheime dienst te slim af te willen zijn en om zo Tetris wereldwijd uit te kunnen brengen.



Tetris


Ben je benieuwd hoe Tetris verder gaat? De film is nu te zien op Apple TV+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is het verrassende verhaal in 'Secret Invasion' van Marvel Studios
Series / Nieuws

Dit is het verrassende verhaal in 'Secret Invasion' van Marvel Studios

De nieuwste Marvel-serie speelt zich in de moderne tijd af en is een stuk duisterder.

De trailer is vrijgegeven naast het feit dat de cast al bekend was. Nick Fury (Samuel L. Jackson) keert na vier jaar terug voor een dringende missie. Op aarde zijn de zaken er echter een stuk op achteruitgegaan.

Op de San Diego Comic Con deed Cobie Smulders (Maria Hill) al wat mededelingen over de sfeer van Secret Invasion. Haar uitspraken beloven een stevige serie.

Mens of niet?


"We leren de personages beter kennen, aangezien we andere kanten van ze zien. Het wordt een spannende thriller aangezien je niet weet wie wie is. Is dit een Skrull of een mens? Bij iedereen die je tegenkomt moet je dit raden," aldus de actrice.

Cancelen mensheid


Tijdens Fury's afwezigheid heeft Talos (Ben Mendelsohn) een bestaan voor zichzelf opgebouwd op aarde. Talos' dochter G'iah (Emilia Clarke) is echter helemaal klaar met de loze beloftes over een nieuwe Skrull-thuiswereld. Fury leert van zijn oude vriend dat er een geheime invasie gaande is door een groepje fanatieke Skrulls. De gedaanteverwisselaars staan onder leiding van Gravik (Kingsley Ben-Adir), en zij blijken sinds de jaren 90 al bezig met hun plan.

Fury wendt zich tot Sonya Falsworth (Olivia Colman) voor hulp aangezien hij zelf gezocht wordt. Hij richt zich volledig op de klus die voor hem ligt, en dat is het tegenhouden van de rebelse Skrulls. Deze vinden dat het onderhand wel tijd is voor het cancelen van de mensheid zelf.

Secret Invasion kun je streamen vanaf 21 juni op Disney+

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Homelander onder het bloed op foto's voor 'The Boys' seizoen 4
Series / Nieuws

Homelander onder het bloed op foto's voor 'The Boys' seizoen 4

Deze bloederige foto's voorspellen niets goeds, behalve heel veel actie in seizoen 4.

Het officiële Twitter-account van The Boys heeft fans getrakteerd op een foto van Homelander van achter de schermen. Het is nu duidelijk dat hij net zo psychotisch is als altijd.

Op het einde van seizoen 3 vermoordde Homelander een demonstrant terwijl hij werd toegejuicht. Dit feit en de nieuwe foto suggereren dat seizoen 4 een hele achtbaan gaat worden.

Het filmen voor seizoen 4 van The Boys is in volle gang, maar Homelander-acteur Antony Starr heeft al zijn scènes er al op zitten.

De bloederige foto


Om afscheid te nemen van Antony Starr werd er een speciale foto van hem gedeeld op Twitter. Starr heeft vervolgens zelf ook de foto gedeeld op Instagram met nog een paar extra opties.

Op de foto zit Starr helemaal onder het bloed terwijl hij angstaanjagend rustig kijkt. De laatste foto op Starrs account maakt de situatie in ieder geval iets grappiger.

Bekijk hieronder de foto’s en stream The Boys op Prime Video.



Bekijk op instagram





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'From Me to You'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'From Me to You'

Mierzoet romantisch drama over perfecte tieners in een pastelkleurige wereld.

Regie: Takehiko Shinjô, Takeo Kikuchi | Cast: Sara Minami (Sawaka Kuronuma), Oji Suzuka (Shota Kazehaya), Rinka Kumada (Ayane Yano), Riho Nakamura (Chizuru Yoshida), Kaito Sakurai (Ryu Sanada), e.a. | Afleveringen: 12 | Speelduur: 33-35 minuten | Jaar: 2023

Sawako heeft op school de bijnaam Sadako, naar de geest uit de Japanse horrorklassieker The Ring. Mensen vinden haar eng en mijden haar liever. Wanneer ze Shota ontmoet en hij haar behandelt zoals hij ieder ander behandelt is het liefde op het eerste gezicht, maar zowel Sawako als Shota zijn te verlegen om die gevoelens zomaar uit te spreken. Daarnaast krijgt Sawako voor het eerst goede vriendinnen: Ayane en Chizuru. De drie navigeren samen door het middelbare schoolleven en moeten leren omgaan met teleurstellingen op het gebied van de liefde.

De timide Sawako probeert alles goed te doen. Hoewel haar klasgenoten haar in eerste instantie gemeen behandelen doet ze er alles aan om 'nuttig' te zijn. Zo geeft ze zich op voor schoolklusjes in de zomervakantie zodat niemand anders daarmee opgezadeld wordt. Dat zou een mooi uitgangspunt kunnen zijn voor karakterontwikkeling, maar aan het einde van From Me to You laat Sadako het geluk van anderen nog steeds haar leven bepalen, tenzij haar expliciet wordt gevraagd om over haar eigen geluk na te denken. Dat werkt na verloop van tijd behoorlijk op de zenuwen.

Hoewel Sawako het toppunt is als het gaat om perfect zijn, zijn bijna alle andere personages ook van top tot teen lieflijk. Zelfs het eigengereide meisje dat Sawako dingen in de schoenen schuift die ze niet heeft gedaan blijkt uiteindelijk een goedaardig persoon. Dat maakt de personages nogal saai en karakterloos. Vriendin Chizuru voelt dan nog het meest menselijk, met haar frustraties die zich soms uiten in wat chagrijniger gedrag.

Doordat de personages maar weinig veranderen en conflicten binnen no time worden opgelost omdat iedereen zo vriendelijk is – al is het ook verfrissend dat misverstanden niet afleveringenlang blijven slepen omdat de personages elkaar simpelweg aanspreken over roddels – merk je bijna niet dat geurende de serie drie jaar verstrijkt. Het tempo ligt hoog en daardoor verveelt de serie niet echt, al wordt het enige 'conflict' waar de personages niet goed over communiceren wat saai.

Zoals het de romantische serie betaamt, blijft de vraag 'will they or won't they' wat betreft Sawako en Shota in de lucht hangen. Pas in aflevering acht, spoilerig getiteld First Kiss, komt er echt wat op gang. Waar From Me to You haar personages verder lekker recht door zee laat zijn, ontstaan tussen Sawako en Shota worstelingen omdat ze allebei te goed voor elkaar willen zijn. Doordat de twee buiten hun goedheid geen karaktereigenschappen hebben, is het lastig om echt geïnteresseerd te blijven in hun relatie.

De zoetigheid van de personages vertaalt zich door in de stijl van de serie. De hele esthetiek is lieflijk en warm. Pastelkleuren vormen de boventoon, de outfits die de personages dragen zijn leuk en de onopvallende muziek benadrukt de gemoedelijke sfeer. Als je je niet ergert aan de morele superioriteit van personages die altijd perfect zijn, zal From Me to You je waarschijnlijk met een warm gevoel achterlaten. Voor iets meer realisme en personages met driedimensionaliteit moet je echter ergens anders zijn.

★★☆☆☆

From Me to You is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' wil Jonathan Byers vermoorden in seizoen 5
Series / Nieuws

'Stranger Things' wil Jonathan Byers vermoorden in seizoen 5

Het ziet er niet naar uit dat onze favoriete familie een mooie happy-ending krijgt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In seizoen 4 van Stranger Things is er stiekem een Byers-familiedood opgezet en niemand heeft het gemerkt. En het gaat ook niet om het personage dat je zou verwachten.

Geen paniek! Dit gaat (hoogstwaarschijnlijk) niet over Will. De familie Byers heeft de afgelopen seizoenen heel veel meegemaakt en ook Jonathan is in de actie verzeild geraakt.

Hoewel veel fans hem echt geweldig vinden, hebben de Duffer broers hem veel minder aandacht gegeven in seizoen 4 dan bijvoorbeeld Nancy of Steve. Eigenlijk is Jonathan volledig buitenspel gezet afgelopen seizoen.

Een gevaarlijke positie


Jonathan bevindt zich in een gevaarlijke positie, aangezien zijn langeafstandsrelatie met Nancy voor een breuk zorgde. Hierdoor was er een grote focus op de romantiek tussen Nancy en Steve.

Er is dan ook een grote kans dat Jonathan zich op heldhaftige wijze op gaat offeren voor degenen van wie hij het meeste houdt, waarschijnlijk Will of Nancy.

Bekijk hieronder een scène met Will en Jonathan en stream Stranger Things op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ komt met eerste trailer van grote fantasyserie
Series / Nieuws

Disney+ komt met eerste trailer van grote fantasyserie

Deze mysterieuze fantasyserie zal opnieuw de oudste plek op aarde ontdekken.

Disney heeft een nieuwe fantasyserie aangekondigd en de eerste trailer van dit spektakel is nu te zien. Het is een Mexicaanse versie van een eeuwenoud verhaal.

Het is zeker geen nieuw verhaal. Jules Verne schreef het boek Journey to the Centre of the Earth, waar deze serie op gebaseerd is, namelijk al in 1864. Door de tijd heen zijn er al heel wat films uitgekomen die dit verhaal tot leven hebben gebracht.

Het verhaal is zelfs zo bekend dat het boek genoemd wordt in Back to the Future Part III. Nu is het aan Disney om dit verhaal tot leven te brengen.

Volledig in Mexico opgenomen


De nieuwste Journey to the Centre of the Earth is volledig in Mexico opgenomen en volgt Diego, die door zijn ouders naar het kamp van Pompilio Calderón gestuurd is.

Samen met zijn vrienden vindt hij een mysterieus portaal dat naar een andere dimensie leidt. Diego zal er alles aan doen om dit portaal te beschermen van Pompilio en zijn handlanger Claudio.

Bekijk hieronder de trailer en stream vanaf eind maart Journey to the Centre of the Earth op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wordt 'The Rings of Power' achtervolgd door pech? Tweede ongeluk in korte tijd
Series / Nieuws

Wordt 'The Rings of Power' achtervolgd door pech? Tweede ongeluk in korte tijd

Opnames starten begin volgende week weer na twee ongelukken in korte tijd.

Seizoen 2 van The Rings of Power wordt momenteel in Engeland gefilmd. Maandag brak er brand uit in de studio's waar de opnames plaatsvinden.

De brand brak uit in een gebouw dat voor opslag dient en bij de Bray Studio's hoort. Om 12.26 's middags kreeg de brandweer melding en was ter plekke.

Geen gewonden


Dit is de tweede keer binnen korte tijd dat er een ongeluk gebeurt. Eerder werd bericht over een paard dat omkwam op de set. Dit gebeurde op 21 maart, en inmiddels heeft Amazon hierover meer bekendgemaakt. Het dier blijkt overleden door een hartaanval, dit stond los van de opnames zelf.

De brand werd opgemerkt als gevolg van rookwolken boven het gebouw in kwestie, waarna een vlammenzee oplaaide. Er zijn sinds maandag geen meldingen gekomen over gewonden.



De laatste update op Twitter vermeldt dat het filmen volgende week bij Frensham Vijver te Surrey plaats zal vinden. De serie lijkt met pech te kampen te hebben, en hopelijk heeft Twitteraar Darth Kane het bij het verkeerde einde: "Laten we hopen dat het bos niet in brand vliegt. Tolkien's geest is boos".

Kijk The Rings of Power op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met trailer voor de serie die 'House of Cards' moet doen vergeten
Series / Trailer

Netflix komt met trailer voor de serie die 'House of Cards' moet doen vergeten

De makers van 'Homeland' komen met een politieke dramaserie à la 'House of Cards'.

In de nieuwe politieke thriller The Diplomat krijgt Kate Wyler (Keri Russell) een taak tot conflictbemiddeling in het Midden-Oosten voordat zij met echtgenoot Hal (Rufus Sewell) in Londen gestationeerd wordt.

Hal heeft een een indrukwekkende staat van dienst als diplomaat, voor Kate wordt dit de eerste keer. De vraag is of zij wel zwaar genoeg is voor deze functie.

Vervagende grenzen


Kate, Hal en ook hun staf moeten er aan wennen dat de werksituatie veranderd is. Kate is niet langer 'de vrouw van' maar moet de leiding pakken. Hal op zijn beurt kan het wat rustiger aan doen. Het echtpaar moet dus niet alleen internationale crises bezweren, maar er ook op letten dat hun onderlinge grenzen niet vervagen. Enerzijds heeft Kate namelijk behoefte aan Hal's ruime diplomatieke ervaring, anderzijds moet ze er voor waken dat hij zich niet teveel op de voorgrond dringt.

De showrunner van The Diplomat is Debora Cahn (Homeland), de producers zijn hoofdrolspeelster Russell zelf, Janice Williams en Simon Celan Jones.

The Diplomat start op 20 april op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waar is Emilia Clarke (Daenerys) uit 'Game of Thrones' eigenlijk gebleven?
Series / Nieuws

Waar is Emilia Clarke (Daenerys) uit 'Game of Thrones' eigenlijk gebleven?

Het sterrendom reikte naar ongekende hoogten na HBO's megahit, maar waar is ze nu?

Geboren als Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke in London, maar bij het grote publiek beter bekend als de drakenmoeder Daenerys Targaryen uit de monsterhit Game of Thrones van HBO. Maar waar is eigenlijk die mooie verschijning gebleven?

De serie gebaseerd op het werk van George R.R. Martin lanceerde Clarke binnen no time naar een ongekende sterrenstatus. Nadat Game of Thrones in 2011 in première ging kreeg Clarke door de jaren heen rollen aangeboden in grote films als Me Before You en Terminator: Genisys. Persoonlijk ging het echter helaas niet altijd even goed.

Flink deel van hersenen kwijt


Tijdens haar werk aan Game of Thrones heeft de actrice namelijk niet één, maar twee hersenbloedingen gehad. Volgens scans is te zien dat sindsdien behoorlijk wat van haar hersenen zijn afgestorven. Ze is uitermate gelukkig dat ze nog steeds kan functioneren als voorheen. Ze behoort namelijk tot een heel kleine hoeveelheid mensen die zoiets overleeft.

Na haar tweede operatie is ze wonderbaarlijk genoeg zo goed hersteld dat ze weer helemaal de oude is. Binnenkort is Clarke weer terug op het kleine scherm waar ze haar opwachting maakt in de nieuwe Marvel-serie Secret Invasion. Ze speelt hierin de rol van Abigail Brand, de dochter van Talos die zich tegen Nick Fury heeft gekeerd.

Kijk nog eens naar de serie waar het allemaal begon. Stream alle afleveringen van Game of Thrones op HBO Max.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stopt Samuel L. Jackson binnenkort met zijn rol in het Marvel Cinematic Universe?
Series / Nieuws

Stopt Samuel L. Jackson binnenkort met zijn rol in het Marvel Cinematic Universe?

Zien we Samuel L. Jackson als Nick Fury in Secret Invasion voor het laatst, of is zijn rol in het MCU nog lang niet afgelopen?

Samuel L. Jackson heeft veel iconische personages gespeeld, maar zijn rol als Nick Fury in het Marvel Cinematic Universe staat zonder twijfel dicht aan de top van de lijst. Maar zit het einde van zijn personage eraan te komen?

In de nieuwe Secret Invasion-trailer zegt Nick Fury de mysterieuze woorden "the end is closer than we think." Of hij het hiermee over zijn eigen personage heeft is onduidelijk, maar het zou zomaar kunnen...

Nick Fury in het MCU


De nieuwste beelden van Secret Invasion tonen een voortvluchtige Fury, vaak zonder ooglapje, terug van zijn 'vakantie' om losse eindjes op te lossen op Aarde. "This is personal," zegt Fury als hij voor het eerst zijn neppe begraafplaats bezoekt sinds Captain America: The Winter Soldier.

Dingen zijn een stuk slechter nu dan toen Fury de planeet Aarde achter zich liet, waarop hij reageert: "why do you think I came back?" De spanningen zullen dus hoog oplopen in Secret Invasion.

Maar of Fury het nu overleeft of niet, één ding is zeker: we gaan hem nog terugzien in The Marvels, de aankomende Captain Marvel-sequel waarin de Avenger samen gaat werken met Kamala en Monica Rambeau (Teyonah Parris van WandaVision).

Secret Invasion geeft ons vanaf 21 juni een kijkje achter het ooglapje van Nick Fury. The Marvels is vanaf 10 november in de bioscopen te zien.

Check de Marvel-franchise nu op Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zie hoe Chris Hemsworth reageert op de trailer voor 'Extraction 2'
Films / Video/clip/featurette

Zie hoe Chris Hemsworth reageert op de trailer voor 'Extraction 2'

Vanaf 16 juni stream je bij Netflix 'Extraction 2', het vervolg op het succesvolle eerste deel.

Eerder kregen we van Netflix een knalharde trailer. Netflix geeft ons nu ook een video waarin we zien hoe Hemsworth, die terugkeert als Tyler Rake, reageert op een aantal zaken die je ziet in de trailer.

Synopsis


Nadat hij maar net zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie.

Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden. Maar wanneer de situatie enorm gevaarlijk wordt, en de gangster sterft in het heetst van de strijd, spoort zijn even meedogenloze broer Rake en zijn team op in Sydney, om ultieme wraak te nemen.

Actie, precisie en adrenaline


De trailer zit vol actie, geweld, flashbacks en nog meer gaafs. In de onderstaande video geeft Hemsworth toelichting op wat we zien.



"Het ziet er misschien chaotisch en manisch uit, maar het was een delicate dans tussen ons allemaal. De precisie was nodig om het allemaal goed te laten werken."

"Deze film is verbluffend, opwindend, vol van energie en adrenaline en veel actie.

Trailer


Hoe geweldig het ook is om de trailer met de woorden van Hemsworth te kijken, is het hieronder ook nog mogelijk om de trailer te bekijken zoals hij origineel is.

Vanaf 16 juni kunnen we Extraction 2 streamen bij Netflix. Nog genoeg tijd dus om het eerste deel te gaan bekijken.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 4 avontuurlijke tienerseries kan je direct bingen na 'Outer Banks'
Series / Featured

Deze 4 avontuurlijke tienerseries kan je direct bingen na 'Outer Banks'

Intenser en avontuurlijker dan je tienertijd wordt het bijna niet volgens deze series.

Duik in de bizarre levens van verschillende soorten tieners met deze 4 spannende tienerseries op Netflix. Hieronder kan je 4 van onze tips vinden, die je meteen op kan zetten.

The Midnight Club | Netflix | 10 afleveringen


Een groep tieners in een hospice vormt de "Midnight Club", waar ze elkaar ontmoeten om enge verhalen te delen. Wanneer een van de leden van de club sterft, begint de groep te vermoeden dat er iets bovennatuurlijks aan de hand is.



How To Sell Drugs Online (Fast) | Netflix | 3 seizoenen


Een tienerjongen besluit een online drugshandel te beginnen om zijn ex-vriendin terug te winnen, maar zijn ongure zaakje groeit al gauw uit tot een van de grootste van Europa. Al gauw heeft hij de concurrentie, de politie en de Duitse onderwereld in zijn nek hijgen, wat leidt tot situaties die niemand liever mee wil maken.



One of Us Is Lying | Netflix | 2 seizoenen


Vijf scholieren moeten nablijven, maar slechts vier van hen komen er levend vanaf. Wie de dader is van de moord blijft een mysterie voor henzelf én de politie. Terwijl ze allemaal beweren onschuldig te zijn, moeten de leden van de ongebruikelijke groep samenwerken om hun onschuld te bewijzen en de echte dader te vinden.



The Irregulars | Netflix | 8 afleveringen



In het Victoriaanse Londen wordt een groep tieners ingehuurd door Dr. Watson om bovennatuurlijke zaken op te lossen in de naam van Sherlock Holmes. Terwijl ze steeds dieper in de duistere onderwereld van Londen duiken, ontdekken ze een complot dat de hele stad bedreigt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Topacteur Robert De Niro is opnieuw gecast in tv-serie
Series / Nieuws

Topacteur Robert De Niro is opnieuw gecast in tv-serie

De oude maffiabaas lijkt de smaak van de televisie te pakken te krijgen.

Na zijn toezegging om in de Netflix-serie Zero Day de hoofdrol op zich te nemen heeft topacteur Robert de Niro nu ook zijn tweede televisieproject gestrikt. In de Paramount-serie Bobby Meritorious zal hij nu een informant gaan spelen bij een verwoestende zaak in New York.

Het project wordt gerealiseerd door Billy Ray, die eveneens Shattered Glass en Captain Phillips maakte. De serie wordt geproduceerd in samenwerking met Paramount Television Studios. Ook De Niro zal meehelpen buiten zijn acteerwerk om als uitvoerend producent.

Waar gaat het verhaal van Bobby Meritorious over?


Het verhaal speelt zich af in het kantoor van de openbare aanklager voor het zuidelijke district van New York. Daar staat een informant in de belangrijkste zaak van het kantoor op het punt staat deze grote instelling te verscheuren.

Niemand anders dan De Niro zal de rol van informant Avery ‘The Sage’ Accomando op zich nemen. Maar één man kan hem tegenhouden: een legendarische ex-agent die officier van justitie is geworden en bekendstaat als Bobby Meritorious.

Over een releasedatum of een tegenspeler is helaas nog niets bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen