search
Deze nieuwe DC-serie krijgt hoge prioriteit
Series / Nieuws

Deze nieuwe DC-serie krijgt hoge prioriteit

De serie met Oscarwinnaar Viola Davis moet nog voor Superman: Legacy verschijnen.

DC Studios Co-CEO's James Gunn en Peter Safran hebben grote plannen voor het DC Universe, met Superman: Legacy in juli 2025 als voornaamste project.

Voordat de langverwachte film echter op het scherm verschijnt, kunnen we eerst nog twee andere projecten van het duo verwachten.

Veel om naar uit te kijken
Volgens Gunn zal de serie Creature Commandos, zoals verwacht, eerder arriveren dan Superman: Legacy, zoals verwacht. Verrassender is echter dat daarnaast ook de serie Waller met Oscarwinnaar Viola Davis als Amanda Waller zeer waarschijnlijker eerder verschijnt.

En hoewel fans nog een tijd zullen moeten wachten op het tweede seizoen van Peacemaker, bevestigde Gunn tevens dat enkele castleden van die serie te zien zullen zijn in Waller.

Gunn onthulde ook dat verschillende andere creatievelingen betrokken zijn bij aankomende DC-projecten, maar verdere details werden niet vrijgegeven. Bradley Cooper, die met Gunn werkte aan de Guardians of the Galaxy-films, zou er naar verluidt wel eens één kunnen zijn.

Een ambitieuze start
De eerste fase van DC Studios, getiteld Chapter One: Gods and Monsters, omvat tien aangekondigde projecten: vijf films en series. Hoewel alle projecten momenteel in ontwikkeling zijn, is animatieserie Creature Commandos al in productie met zeven afleveringen op komst.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen