Hank Shearer toch terug voor 'The Simpsons'

Hank Shearer toch terug voor The Simpsons

Hij keert in elk geval twee jaar terug.

Jim Pedd, 9 juli 2015 om 08:00

Een maand geleden meldden we dat The Simpsons één van zijn hoofdpersonen kwijt was. Fox kreeg Harry Shearer niet zover om voor het 27ste en 28ste seizoen van de animatieserie terug te keren, waardoor de stem van personages als Mr. Burns, Ned Flanders en schoolhoofd Skinner verloren ging. Nu blijkt hij toch getekend te hebben voor de twee seizoenen.
TVline meldt dat het probleem dat hij met Fox had, opgelost is. Shearer zou vooral andere werkzaamheden willen verrichten naast zijn stemmenwerk voor The Simpsons, maar zijn nieuwe contract zou dit niet toestaan. Om die reden wilde hij niet tekenen. Tegelijk was er uitvoerend producent Al Jean, die zei dat SHearer dezelfde deal aangeboden had gekregen als al zijn collega’s.

Hij zou geweigerd hebben omdat hij meer geld zou willen. Of dat klopt, weten we niet, want Shearer gaf dus een hele andere reden. In elk geval is het dispuut nu opgelost.

Bron: TVLine

Lees meer over: the simpsons, harry shearer, fox, televisieserie, seizoen 27, seizoen 28, mr burns, ned flanders, schoolhoofd skinner, james brooks, conflict, stemacteur

Informatie over de serie: The Simpsons

Populair nieuws