search
'The Walking Dead'-serie met Rick & Michonne wordt schokkend

'The Walking Dead'-serie met Rick & Michonne wordt schokkend

Hoewel de serie nog lang niet te zien is, weten we nu al dat de seizoens-finale van de Rick & Michonne spin-off van 'The Walking Dead' schokkend gaat zijn.

Nina Beerendonk
De The Walking Dead-spin-off-serie waarin Rick Grimes (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) worden herenigd, wordt pas in 2024 uitgezonden, maar fans kunnen nu al een schokkende finale verwachten.

Lesley-Ann Brandt, die in maart bij de cast kwam als nieuw personage Pearl Thorne, heeft de eerste hints over de seizoens-finale gedeeld: "Heb net [het script voor] de laatste aflevering gelezen", tweette de Lucifer-ster donderdag, met een aantal emoji's die een grote schok suggereren in de serie.

Episch liefdesverhaal


Plotdetails blijven geheim, maar AMC beschrijft de serie als "een episch liefdesverhaal van twee personages die zijn veranderd door een veranderde wereld, uit elkaar worden gehouden door afstand, door een niet te stoppen kracht, door de geesten van wie ze waren".

In de spin-off die momenteel wordt opgenomen onder de werktitel The Walking Dead: Summit, worden "Rick en Michonne in een andere wereld gegooid, gebouwd op een oorlog tegen de doden... en uiteindelijk een oorlog tegen de levenden".

"Kunnen ze elkaar en wie ze waren vinden op een plek en in een situatie zoals ze nog nooit eerder hebben gekend? Zijn ze vijanden? Geliefden? Slachtoffers? Overwinnaars? Leven ze nog zonder elkaar - of zullen ze merken dat ook zij de Walking Dead zijn?"


The Walking Dead: Rick & Michonne zal waarschijnlijk ergens in 2024 uitkomen.

Aanbevolen artikelen