search
Dood 'The Walking Dead'-personage keert mogelijk terug in spin-off
Series / Nieuws

Dood 'The Walking Dead'-personage keert mogelijk terug in spin-off

In seizoen 3 van 'The Walking Dead' hebben we afscheid moeten nemen van T-Dog, maar misschien keert het personage nu terug in een van de spin-offs.

Acteur IronE Singleton onthult dat hij open zou staan om terug te keren als T-Dog in deThe Walking Dead-wereld als hij de kans zou krijgen.

T-Dog was een personage dat was bedacht voor The Walking Dead, en hij heeft tijdens de serie een grote fanbase opgebouwd. Ondanks al deze populariteit, stierf T-Dog in aflevering 4 van seizoen 3 als een ware held. Hij offerde zichzelf namelijk op om Carol te redden van de zombies.

Singleton over terugkeer


Singleton was recent bij Atlanta Comic Con en beantwoordde daar een aantal vragen van fans. Een van de fans vroeg of hij terug zou keren in de spin-off serie Tales of the Walking Dead als T-Dog.

Zijn antwoord op deze vraag was: "Ik sta ervoor open, ik heb zelfs auditie gedaan voor een aflevering." Daarna ging hij verder: "Ik sta ervoor open. Dat is dus een discussie die ik aan moet gaan met [The Walking Dead-regisseur Greg] Nicotero."

Grote kans


De maker van de spin-off, Scott M. Gimple, heeft al laten doorschemeren dat ze misschien oude personages willen laten terugkeren in het tweede seizoen.

"Ik wil graag verder duiken in het verhaal van deze personages, mythologieën en situaties," aldus Gimple. Er bestaat dus zeker een kans dat we T-Dog terug zien keren in het volgende seizoen van de spin-off.

Stream alle afleveringen van The Walking Dead op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen