Trailer 'Arrow', 'The Flash' en 'Legends of Tomorrow'

Trailer Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow

The CW heeft beelden van alle series gecombineerd.

Jim Pedd, 11 juli 2015 17:36


Tijdens de Comic Con heeft The CW een trailer vrijgegeven voor zijn drie DC-series: Legends of Tomorrow, The Flash en Arrow. Die laatste twee series hebben al premièredata: The Flash seizoen 2 gaat op 6 oktober van start en Arrow seizoen 4 op 7 oktober. Vermoedelijk gaat Legends in januari 2016 in première.

In Legends of Tomorrow reist Rip Hunter terug in de tijd, om een toekomst koste wat het kost te voorkomen. Hij brengt een groep helden en slechteriken samen om een niet tegen te houden bedreiging een halt toe te roepen. Niet alleen de planeet staat op het spel, maar ook de tijd zelf. Hoofdrollen in DC’s Legends of Tomorrow zijn er voor Victor Garber, Brandon Routh, Ciara Renee, Wentworth Miller, Dominic Purcell) en Arthur Darvill. Het eerste seizoen van de serie krijgt in totaal dertien afleveringen.

Ook Grant Gustins Barry Allen is te zien in Legends of Tomorrow en vermoedelijk ook Oliver Queen (Stephen Amell). In elk geval is duidelijk dat de Amerikaanse zender een groot plan heeft.

Lees meer over: the cw, arrow, the flash, legends of tomorrow, trailer, comic con, dc comics, dc, grant gustin, stephen amell, victor garber

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws