Netflix komt deze week met 10 nieuwe series waaronder het pakkende 'The Diplomat'

Deze week is op Netflix veel spanning te zien en gaat het op de internationale toer.

Glenn Walsh, 18-04-2023 01:05

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Chimp Empire (seizoen 1)


Verschijnt op: 19 april
Genre: Documentaire
Kijk op Netflix

Synopsis: Een enorme groep chimpansees floreren in een woud in Oeganda, waarbij de complexe sociale politiek, familiedynamiek en terrein conflicten worden gevolgd.
Riverdale (seizoen 7 - aflevering 4)


Verschijnt op: 20 april
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.
The Diplomat (seizoen 1)


Verschijnt op: 20 april
Genre: Drama / Thriller
Kijk op Netflix

Synopsis: In het midden van een internationale crisis belandt de diplomaat Kate Wyler in een zeer hoge politieke functie waarvoor ze niet geschikt is, met enorme gevolgen voor haar huwelijk en politieke carrière.
Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

17 april: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 15) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

18 april: How to Get Rich (seizoen 1) - Documentaire - Geld houdt ons allemaal in de greep, maar dat zou niet hoeven. Financieel expert Ramit Sethi gaat aan de slag voor mensen in Amerika om hen te helpen aan een ontzettend rijk leven.

19 april: Pálpito (seizoen 2) - Drama / Thriller - Simón's vrouw werd vermoord om haar hart te verwijderen en te transplanteren in Camila, de vrouw van een rijke man. In zijn zoektocht naar wraak duikt hij in de gevaarlijke wereld van de illegale orgaanhandel.

20 april: Tooth Pari: When Love Bites (seizoen 1) - Komedie / Fantasie / Romantiek - Een rebelse vampier met een gebroken tand wordt verliefd op een verlegen tandarts in de straten van Calcutta, maar zullen menselijke en mystieke krachten hun mogelijk uit elkaar drijven?

21 april: Indian Matchmaking (seizoen 3) - Documentaire / Reality-TV / Romantiek - Matchmaker Sima Taparia begeleid cliënten in Amerika en India in het proces van uithuwelijking en schept een beeld van het gebruik in de moderne tijd.

21 april: Rough Diamonds (seizoen 1) - Criminaliteit / Drama / Thriller - Deze serie volgt een ultra orthodoxe joodse familie in het diamantcircuit van Antwerpen.

22 april: Divorce Attorney Shin (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Drama - Gedreven door een persoonlijke tragedie navigeert een voormalig pianist, nu advocaat, de complexe wereld van echtscheidingen en vecht voor zijn cliënten om op wat voor manier dan ook te winnen.

Lees meer over: Vinland Saga, How to Get Rich, Chimp Empire, Palpito, Riverdale, The Diplomat, Tooth Pari, When Love Bites, Indian Matchmaking, Rough Diamonds, Divorce Attorney Shin

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in