search
Internationale oorlogsserie 'A Small Light' werpt licht op leven van Anne Frank
Series / Trailer

Internationale oorlogsserie 'A Small Light' werpt licht op leven van Anne Frank

Ditmaal staat niet Anne Frank, maar een ander essentieel persoon centraal.

National Geographic heeft onlangs de officiële trailer onthuld voor hun nieuwste serie over het leven van Miep Gies, de vrouw die Anne Frank en haar familie hielp onderduiken. A Small Light duikt de gruwelijke oorlogsjaren in, waarbij de kijker van tevoren al de slechte afloop kent voor de familie Frank.

De bekende Engelse actrice Bel Powley zal Miep spelen, terwijl Billie Boullet de rol van Anne Frank op zich neemt. De man van Mies wordt gespeeld door Joe Cole, Otto Frank door Liev Schreiber, Edith Frank door Amira Casar en Margot Frank door Ashley Brooke.

Verhaal


In de zomer van 1942 werd de jonge Nederlandse vrouw Miep door haar werkgever Otto Frank gevraagd om zijn familie te beschermen tegen de nazi's. Zij helpt hen onder te duiken in het bekende Achterhuis, waar Anne Frank haar beroemde dagboek zal schrijven.

De serie volgt haar bijzondere leven gedurende de oorlogsjaren, die ze met een groot geheim moet zien te overleven. Bekijk hieronder de poster van de aankomende serie van National Geographic.Trailer


Hieronder kan je de trailer vinden voor A Small Light. Vanaf 1 mei zal de serie te zien zijn via National Geographic en Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen