search
Eindelijk meer 'The Sandman' nieuws van schrijver Neil Gaiman over seizoen 2
Series / Nieuws

Eindelijk meer 'The Sandman' nieuws van schrijver Neil Gaiman over seizoen 2

De schrijver en de producenten zijn misschien al verder op weg dan je denkt.

In de tijd dat veel series aan strenge eisen moeten voldoen voor een verlenging, of gewoon simpelweg gecanceld worden, heeft Netflix's The Sandman met veel gemak een tweede seizoen afgedwongen. Schrijver Neil Gaiman komt nu met meer nieuws.

De mysterieuze serie werd al snel geliefd bij veel kijkers en kreeg dan ook snel de bevestiging van Netflix dat het verlengd zou worden. Sinds die bekendmaking is het vrij stil geweest rondom de serie. Gaiman, de schrijver van oorspronkelijke comics en uitvoerend producent van de serie, vertelt op social media dat er al een hoop onderweg is.

Scripts, casting en sets worden ontwikkeld


Sommige fans wilden graag meer weten en vroegen op Tumbler aan Gaiman voor een update. Hij reageerde kort en bondig: "Scripts worden geschreven, we zijn aan het casten voor de eerste aflevering en daarna gaan we opnemen. Sets worden ontworpen."

The Sandman is gebaseerd op de gelijknamige DC-comics van Gaiman. Het is een rijke mix van moderne mystiek en donkere fantasie waarin hedendaagse fictie, historische drama en legendes naadloos in elkaar verweven zijn. Rollen zijn er onder andere voor acteurs Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman en Stephen Fry.

Kijk het hele eerste seizoen van The Sandman op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen