search
Deze film verovert HBO Max in een rap tempo
Films / Nieuws

Deze film verovert HBO Max in een rap tempo

Op de planeet wordt de familie geconfronteerd met de opstandige, plaatselijke bevolking, een keizer met eigen plannen en een legio zandwormen.

Op de streamingdienst HBO Max zijn veel films te zien die meer dan de moeite waard zijn. We lichten er nu eentje uit: Dune.

Verhaal


Dune gaat over het winnen van een kruid dat de levensduur van mensen verlengt en intergalactisch reizen mogelijk maakt. Deze is cruciaal voor het leven en te vinden in de woestijnlandschappen van de planeet Arrakis. Paul Atreides, die magische krachten bezit, reist met zijn familie naar deze planeet. Het doel is om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen.

Kapers


Maar er zijn kapers op de kust. Op de planeet wordt de familie geconfronteerd met de opstandige, plaatselijke bevolking, een keizer met eigen plannen en een legio zandwormen.

Valt in de prijzen


Dune wordt gezien als een van de beste bioscoopfilms van 2021. De film won zes Oscars en krijgt een waardering van een 8/10 op IMDB en 83 procent op Rotten Tomatoes.

De hoofdrollen worden gespeeld door Timothée Chalamet (Don't look Up, Call Me by Your Name) en Rebecca Ferguson (Reminiscence, Doctor Sleep).

Tweede deel


Het tweede deel van de film is in de maak en wordt eind 2023 verwacht in de bioscoop. Tot die tijd kunnen we genieten van het eerste deel van Dune op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen