search
HBO smijt met ongekend veel geld, deze serie MOET een succes worden
Series / Nieuws

HBO smijt met ongekend veel geld, deze serie MOET een succes worden

Kosten nog moeite worden gespaard om de nieuwe 'Harry Potter'-serie een succes te maken.

Een paar dagen geleden heeft HBO Max (binnenkort bekend als MAX) bekend gemaakt een serie te maken van Harry Potter. Door de Potter-fans is dit uiteraard positief ontvangen en er zullen, als het goed is, ook een hoop nieuwe Potter-fans bijkomen als de serie strak te zien zal zijn.

Alles betalen


Een groot budget is geen garantie voor succes maar het is wel goed om te weten dat HBO er een heleboel geld tegenaan gaat gooien om de serie een hit te laten worden. HBO-voorzitter Casey Bloys heeft aangeven dat het netwerk 'alles zal betalen' om de serie succesvol te laten zijn.

GOT budget


Hij gaf aan dat de serie qua budget op dezelfde hoogte zal staan als Game of Thrones of House of the Dragon, hetgeen betekent dat we rekening moeten houden met budgetten van ten minste $ 125 miljoen per aflevering!

Casten


Men gaat nu beginnen met casten, wat nog niet zo gemakkelijk zal zijn. De Harry Potter-personages zijn zo bekend dat het best lastig zal zijn om iemand anders dan Daniel Radcliffe als Potter te zien rondlopen.

Wij blijven het allemaal volgen en houden jullie op de hoogte van het vervolg. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de serie te zien zal zijn. Tot die tijd de films nog maar eens bekijken? Dat kan hier op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen