search
Netflix deelt geheimen van Anna Nicole Smith in nieuwe docufilm
Films / Trailer

Netflix deelt geheimen van Anna Nicole Smith in nieuwe docufilm

Vanaf 16 mei zien we meer over Smith in een nieuwe documentaire van Netflix. In 'Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me' zien we dat ze niet alleen maar een mooie dame was met ronde vormen en blonde lokken.

Netflix brengt ons op 16 mei een aangrijpende documentaire over het leven van Anna Nicole Smith. In de documentaire Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me krijgen we te zien hoe weinig we eigenlijk wisten over Smith.

Playmate


In januari 1993 werd Smith bekend onder het grote publiek doordat zij verkozen werd tot Playmate van het jaar door Playboy. Een jaar later trouwde zij met de bejaarde oliemagnaat J. Howard Marshall. Toen hij overleed brak er een groot conflict uit tussen Smith en de kinderen van Marshall. Toen zij overleed in 2007, was dat conflict nog steeds niet opgelost.

Daniel Smith


Op 10 september 2006 overleed haar zoon Daniel Smith (die ze kreeg met haar eerste echtgenoot Billy Smith) plotseling op twintigjarige leeftijd, drie dagen na de geboorte van haar dochter Dannielynn. Daniel Smith zou zijn overleden aan een combinatie van methadon en antidepressiva.

Complexe vrouw


Zelf had ze ook een drugsverslaving die haar in 2007 fataal werd. Nu komt regisseur Ursula Macfarlane naar voren met het andere verhaal over Smith. Zij wilde ook gewoon een goede moeder zijn en haar leven leiden op haar voorwaarden.

Op Netflix


Vanaf dinsdag 16 mei kan je Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me streamen bij Netflix. Hier de eerste aangrijpende trailer van de documentaire over het leven van Smith.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen