Deze nieuwkomers van Netflix horen nu al bij lijst meest bekeken series ooit

Niet bepaald langzaamaan schuiven de series alsmaar omhoog in de lijsten.

Glenn Walsh, 19-04-2023 10:50

Netflix kwam afgelopen maand met twee series die waanzinnig blijken te scoren. Het nieuwe The Night Agent en Beef kwamen respectievelijk 23 maart en 6 april uit en scoren beiden zodanig goed dat ze nu al gerenommeerde series van de troon stoten.
De spannende serie over FBI-agent Peter Sutherland in The Night Agent heeft vorige week een slordige 90 miljoen gekeken uren erbij weten te scoren, domineert de top 10 lijsten wereldwijd en staat inmiddels op de zesde plek van meest bekeken series op Netflix ooit. Met in totaal 605 miljoen kijkuren heeft het Stranger Things 3 en The Witcher ingehaald.

Afgelopen periode blijkt sowieso erg goed voor Neftlix

Naast The Night Agent doet ook de dramaserie Beef het ontzettend goed. Het staat in Amerika op de eerste plaats in de top 10, in Nederland op de tweede plaats. Afgelopen week is het kijkerspubliek meer dan verdubbeld en heeft het meer dan 70 miljoen kijkuren erbij weten te scoren. Gezien de serie echt nog maar net uit is, kan dit nog veel meer worden.

Het gaat de afgelopen weken sowieso erg goed voor Netflix Originals. Meerdere nieuwkomers schieten de top tien binnen, waaronder Florida Man, Obsession, Transatlantic en de aangrijpende documentaire American Manhunt: The Boston Marathon. Mocht je ze nog niet hebben gezien, kan je er voorlopig flink voor zitten!

Lees meer over: The Night Agent, Beef, Stranger Things, The Witcher, Florida Man, Obsession, Transatlantic, American Manhunt, The Boston Marathon, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in