'The Night Agent'-ster Gabriel Basso eiste dat hij flink toegetakeld zou worden

In een openhartig interview vertelt de acteur over zijn ervaring als FBI-agent Peter Sutherland.

Glenn Walsh, 16-04-2023 08:00

Het is weer een van die series die op Netflix binnen no time enorm populair wordt. Inmiddels staat The Night Agent zowel in Amerika als in Nederland op nummer 1 en hoofdrolspeler Gabriel Basso vertelt meer over zijn rol als de gehavende FBI-agent.
Toen de 28-jarige Amerikaanse acteur voor het eerst het script onder ogen kreeg, kon hij niet stoppen met lezen. Echter werd tijdens de productie zoveel veranderd dat hij besloot te stoppen met vooruit lezen en zich te focussen op wat hij die dag zelf voorgeschoteld kreeg.

Peter verzamelt bloederige wonden

Basso maakt ook duidelijk dat hij het erg belangrijk vond dat het personage zo realistisch mogelijk toegetakeld zou worden en alle wonden zichtbaar waren en ook bleven. Bijvoorbeeld toen de hechtingen uit een vorige verwonding weer open raakten na het gevecht met Briggs.

Wat kunnen we verwachten in seizoen 2?

Zo snel als de serie populair werd, zo snel werd het verlengd voor een tweede seizoen. Zowel Basso als showrunner Shawn Ryan houden de lippen stijf op elkaar betreffende details. De schrijvers zijn nu nog bezig met het globale idee en daarna raadplegen ze de input van de acteurs en misschien dan laten ze wat meer los over seizoen twee.

Kijk alle afleveringen van The Night Agent op Netflix.

Lees meer over: The Night Agent, Gabriel Basso, Shawn Ryan, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix