search
Deze indrukwekkende oorlogsfilm scoort goed bij Prime Video
Films / Featured

Deze indrukwekkende oorlogsfilm scoort goed bij Prime Video

In de Top 10 van Prime Video vinden we op de derde plek momenteel de oorlogsfilm 'Devotion'. Een echte aanrader als je deze nog niet gezien hebt.

In Devotion gaan we terug naar het jaar 1950. Deze indrukwekkende film speelt zich af tijdens de Korea-oorlog. Je streamt deze topfilm bij Prime Video.

Vriendschap in gedrang


Twee soldaten worden in het jaar 1950 geselecteerd voor de luchtmacht. Terwijl Tom een soldaat is, vliegt de piloot Jesse als eerste Afro-Amerikaan voor de Air Force. De twee kunnen het heel goed vinden tijdens de zware militaire opleiding. Hun vriendschap komt echter in het gedrang wanneer één van hen wordt neergeschoten.

Regie en cast


In handen van regisseur J.D. Dillard, ook wel bekend van Sweetheart, is deze film een groot succes geworden.

In de film zien we Jonathan Majors (Creed III) en Glen Powell (Top Gun: Maverick) in de hoofdrollen. De cast wordt verder versterkt door Christina Jackson, Thomas Sadoski, Daren Kagasoff, Joe Jonas en Spencer Neville.

Heldhaftig


De film scoort een nette 6.6/10 op de site van IMDb. Bij Rotten Tomatoes scoort hij heel erg goed met 81% onder de critici en 92% onder het publiek.

"De heldhaftigheid ligt in het trouw blijven aan zijn personages en hun verhalen in plaats van hard te proberen om er een levensgroot oorlogsdrama van te maken zonder kloppend hart."

"Goed gemaakt met spannende luchtscènes, hapert de film alleen wanneer hij probeert te beslissen wie de hoofdpersoon is."

"De rijzende ster van Majors schittert in 'Devotion' terwijl hij een echte held tot leven brengt op het scherm."

Bij Prime Video


Voeg de film toe aan je watchlist bij Prime Video als je dat nog niet gedaan hebt. Je kan de film streamen vanuit je luie stoel of thuis op de bank.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen