search
'The Walking Dead' startdatums onthuld: Fear, Dead City, Daryl Dixon, Rick & Michonne

'The Walking Dead' startdatums onthuld: Fear, Dead City, Daryl Dixon, Rick & Michonne

Meer The Walking Dead is onderweg: deze series hebben een startdatum gekregen.

Niels Arts
Het The Walking Dead-universum kent voorlopig nog geen einde. Hier zijn de startdatums van een aantal grote The Walking Dead-series!

Na elf lange seizoenen is het sinds de seriefinale "Rest in Peace" toch echt gedaan met The Walking Dead. Maar niet getreurd, er komen nog meerdere series uit in het The Walking Dead-universum.

Stardatums The Walking Dead


Om te beginnen met het achtste seizoen van Fear The Walking Dead, dat in twee delen van zes afleveringen is opgesplitst. Deel één hiervan begint op 11 mei.

Dan is er The Walking Dead: Dead City, de spin-off over de avonturen van Maggie en Negan. De twee voormalige aardsrivalen reizen samen een door zombies overlopen Manhattan door. Het eerste seizoen gaat 25 juni van start.

Ook Daryl Dixon krijgt een eigen serie, simpelweg getiteld The Walking Dead: Daryl Dixon. Deze serie is laat in 2023 te checken, vermoedelijk in augustus of oktober.

The Walking Dead: Rick & Michonne is de laatste serie voor TWD-fans om naar uit te kijken. Deze serie zou origineel in 2023 verschijnen, maar is uitgesteld naar 2024. Een releasedatum van dit zes afleveringen durende avontuur is nog niet bekend.

The Walking Dead is nu in zijn geheel te zien op Disney Plus.

Aanbevolen artikelen