search
Deze keiharde actiefilms moet je gezien hebben bij Netflix

Deze keiharde actiefilms moet je gezien hebben bij Netflix

Deze drie totaal verschillende, maar allemaal kneiterharde actiefilms stream je bij Netflix. Kijk ze bij de streamer om ze niet te missen.

Patricia Koning
Warrior met Tom Hardy, Taken met Liam Neeson en The Gentlemen met Matthew McConaughey, allemaal keiharde films welke je echt moet zien. Voeg ze nu toe aan je watchlist bij Netfllix.

Warrior


Deze keiharde vechtfilm uit 2011 met hoofdrollen voor Tom Hardy, Nick Nolte, Joel Edgerton en Jennifer Morrison scoort een hele goede 8.2/10 op IMDb. Met scores onder de critici van 84% en onder het publiek van 92% doet de film het ook erg goed bij Rotten Tomatoes.

"In plaats van de reis van één persoon naar verlossing, heb je twee broers. Twee underdog verhalen voor de prijs van één."

We volgen het verhaal van een gepensioneerde staalarbeider en voormalig bokser, die een groot alcoholprobleem heeft. Hierdoor is hij vervreemd van zijn familie. Wanneer hij zijn leven weer in goede banen wil leiden, accepteert zijn jongste zoon vervolgens maar al te graag zijn aanbod om hem te trainen als worstelaar. Zijn oudste broer wil niets weten van zijn vader en werkt zelf aan een carrière als worstelaar. Beide broers bereiden zich nu voor op hetzelfde toernooi.

Bekijk deze keiharde actiefilm bij Netflix.Taken


In Taken draait het voornamelijk om Bryan, een voormalig agent van de Amerikaanse geheime dienst. Als zijn dochter naar Parijs gaat, zal hij opnieuw in actie moeten komen. Zijn dochter Kim in de handen is gevallen van een bende die gespecialiseerd is in vrouwen-ontvoeringen en slavernij. Vanuit Los Angeles reist hij naar Parijs om haar te zoeken.

In deze actiefilm uit 2008 zien we Liam Neeson, Famke Janssen en Maggie Grace in de hoofdrollen. De film is geregisseerd door Pierre Morel, hij is ook bekend van Peppermint.

De film scoort onder de critici bij Rotten Tomatoes een magere 59%. Het publiek denkt er echter heel anders over en daar scoort de film een dikke 85%. Ook op IMDb doet de film het goed met een 7.8/10.

"Hij komt opdagen, hij slaat, hij slaagt en hij gaat naar huis. Deze film werkt."

Ook deze snoeiharde film stream je bij Netflix.The Gentleman


Deze misdaadfilm uit 2019 is geregisseerd door Guy Ritchie onder meer bekend van Sherlock Holmes en Snatch. In de film zien Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant, Michelle Dockery en Jeremy Strong.

We volgen in deze misdaadfilm de Amerikaanse expat Mickey Pearson die een zeer winstgevend marihuana-imperium op heeft gebouwd in Londen. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit deze business wil stappen leidt dit tot complotten, intriges, omkoping en chantage in een verwoede poging alles van hem af te nemen.

De film scoort een mooie 7.8/10 op IMDb en op Rotten Tomatoes zien we scores van 75% en 84%.
Stream ook deze laatste film in het rijtje bij Netflix.

"'The Gentlemen' is een klassieke misdaadfilm van Guy Ritchie. Het combineert alles wat we van hem weten en waar we van houden, terwijl we wat nieuwe gezichten toevoegen en zijn gecompliceerde verhaallijn in een iets langzamer tempo weven."

Aanbevolen artikelen