search

Ons nieuws van vrijdag 21 april 2023

Lugubere PADRE-experimenten in seizoen 8 'Fear the Walking Dead'
Series / Trailer

Lugubere PADRE-experimenten in seizoen 8 'Fear the Walking Dead'

Morgan is vastbesloten om Mo terug te halen uit het bizarre PADRE.

Een korte teaser laat zien dat Morgan's (Lennie James) reis hem terugbrengt naar Georgia, waar PADRE gevestigd lijkt. Hij wil naast Duane (Adrian Kali Turner) niet ook nog eens Mo (Zoey Merchant) verliezen.

Het slotseizoen maakt een sprong voorwaarts van zeven jaar. Op die manier zit men ongeveer in dezelfde tijdsspanne als The Walking Dead.

Lugubere experimenten


De clip laat zien dat de geheimzinnige PADRE met de nodige enge dingen bezig zijn. Ze experimenteren onder andere op overlevenden met de hoofden van Walkers. Morgan wil alles op alles zetten om het meisje terug te halen en er daarnaast voor zorgen dat zijn groep het overleeft.

De clip hint er op dat Morgan PADRE in zijn geheel wil ontmantelen. De doodgewaande Madison (Kim Dickens) zal hem hierbij van dienst zijn aangezien zij zelf bij PADRE heeft gezeten. Fear the Walking Dead belooft hiermee een allesbehalve rustig afscheid in petto te hebben.

Kijk Fear the Walking Dead op Prime Video. De eerste helft van seizoen 8 start op het Amerikaanse AMC op 14 mei aanstaande.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zwarte komedieserie 'High Desert' over voormalige dope-dealer krijgt eerste trailer
Series / Trailer

Zwarte komedieserie 'High Desert' over voormalige dope-dealer krijgt eerste trailer

De makers van 'Miss Congeniality' komen met een nieuwe serie waarin brokken worden gemaakt.

De eerste trailer van High Desert is nu te zien, met Patricia Arquette (True Romance, Medium) als de verlopen ex-dealer Peggy die besluit haar leven om te gooien. Hiervoor keert zij terug naar haar geboorteplaats Yacun Valley in Californië.

Peggy snoepte zelf ook van haar handel, maar na de dood van haar moeder besluit zij om te beginnen als privé-detective. Naast haar nieuwe baan spelen er natuurlijk ook andere zaken.

Los zand


Wanneer Peggy aan komt rijden lijkt haar auto wel van los zand aan elkaar te hangen. Hetzelfde kan gezegd worden over haar leven. Familieleden werden immers niet vrolijk van haar carrière. Wanneer je ex-klanten ook nog eens langs blijven komen om te scoren dan zit je verleden je danig in de weg.

Arquette zelf is uitvoerend producent met niemand minder dan Ben Stiller (Tropic Thunder, Meet the Parents). De uitwerking van het absurde gegeven zal duidelijk op humoristische wijze gebeuren.

Je kunt de eerste drie afleveringen van High Desert streamen vanaf 17 mei op Apple TV+. De overige drie afleveringen zullen vervolgens wekelijks te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote actiefilm 'Ghosted' de grond ingeboord door de critici
Films / Nieuws

Grote actiefilm 'Ghosted' de grond ingeboord door de critici

De film van Apple TV+ met Chris Evans en Ana de Armas wordt keihard onderuit gehaald. Recensenten, critici en publiek zijn alles behalve enthousiast over de film.

Helaas voor Apple TV+ hebben tot op heden Evans en De Arma de film niet kunnen redden. De ontvangst is toch wel erg matig te noemen.

Verhaal van de film


De nuchtere Cole valt na één afspraakje als een blok voor de mysterieuze Sadie. Het enige probleem is dat ze niet meer op zijn berichtjes reageert: ze ghost hem. Hij besluit af te reizen naar Londen om Sadie te verrassen maar komt daar tot de schokkende ontdekking dat ze een geheim agent is. Voordat ze kunnen beslissen over een tweede date, wordt Cole meegezogen in de wereld van Sadie, die er anders uitziet dan hij gewend is.

Rotten Tomatoes


Nu zijn er nog niet veel recensies en stemmen geteld maar van alles wat wel binnen is, kunnen we zeggen dat het geen goede score is. Het publiek is nog redelijk blij met de film met een gemiddelde van 64%. De critici daarentegen zijn snoeihard en daar pakt de film een pijnlijke 29%.

"Een romantische actiekomedie die licht en luchtig begint, maar voor je het weet verandert in een spektakel van ellendige uitspattingen."

"'Ghosted' wordt uiteindelijk een verspilling van de talenten van Chris Evans en Ana de Armas, die je, ondanks enkele vluchtige momenten, zelf waarschijnlijk zult ghosten na het kijken."

Sommige nog redelijk enthousiast


Op Twitter zijn mensen nog wel te porren voor de film. Al lijkt dit grotendeels te maken te hebben met Evans en De Armas die graag gezien worden.Oordeel zelf


Vanaf vandaag is de film te streamen bij Apple TV+. Hieronder de trailer om je een indruk te geven van wat je te wachten staat.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat we eigenlijk weten over 'Warrior Nun' seizoen 3: gecanceld of niet
Series / Nieuws

Wat we eigenlijk weten over 'Warrior Nun' seizoen 3: gecanceld of niet

Helaas is er nog geen goed nieuws voor de fans van 'Warrior Nun'.

Seizoen 2 van de Netflix-serie Warrior Nun eindigde met een enorme cliffhanger. Helaas zal deze cliffhanger misschien wel nooit worden opgelost, want de updates over Warrior Nun seizoen 3 zien er niet al te best uit.

Warrior Nun is geannuleerd door Netflix, maar showrunner Simon Barry heeft de toekomst van de serie besproken en fans van de serie hopen dat een andere streamingdienst bereid is om deze nieuw leven in te blazen.

Barry had het laatst met Empire over de annulering, maar is verrassend optimistisch gebleven over de toekomst dankzij een fan-campagne om Warrior Nun te behouden. Barry onthulde dat er alternatieven worden overwogen, zoals het verplaatsen naar een nieuw platform, een filmserie, een graphic novel of zelfs een animatieserie.

Platform


Fans van Warrior Nun geloven dat de eerste optie de beste is, en hebben dit dan ook veelvuldig op Twitter laten horen. #SaveWarriorNun is de naam van de fan-campagne en zet Twitter in vuur en vlam. Fans zijn zelfs zo ver gegaan dat ze een Warrior Nun-reclamebord hebben opgehangen buiten het hoofdkantoor van Netflix.

Met al deze ondersteuning is het mogelijk dat Warrior Nun een plek op een ander platform kan vinden. Barry zei zelfs het volgende: "Ik weet van Productivity Media, de mensen die de rechten bezitten, dat het hun bedoeling is een manier te vinden om door te gaan".

Cast


Aangezien de serie niet zomaar door zal gaan, zijn er geen officiële casting-aankondigingen. Als fans echter hun zin zouden krijgen en de serie zou worden opgepikt door een andere dienst, dan zou actrice Alba Baptista waarschijnlijk terugkeren om de titulaire Ava te spelen. Haar mede-Warrior Nuns zullen waarschijnlijk ook terugkomen, wat betekent dat het publiek meer te zien krijgt van Toya Turner, Lorena Andrea en Olivia Delcán.

Hoewel Netflix stil is gebleven over de redenering achter het cancelen, gelooft Barry dat het gedeeltelijk te maken had met het releaseschema van Warrior Nun seizoen 2. Barry geloofde dat de release van seizoen 2 lastig zou worden, vanwege verschillende spraakmakende en langverwachte series die gelijktijdig werden uitgebracht, zoals Wednesday en The Crown seizoen 5.

Hopelijk is er een andere streamingdienst die de serie wil overnemen voor een derde seizoen. De eerste 2 seizoenen zijn te streamen op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze acteurs zijn ideaal voor de 'Twilight' tv-serie van HBO Max
Series / Nieuws

Deze acteurs zijn ideaal voor de 'Twilight' tv-serie van HBO Max

Het doden heeft deze acteur immers al onder de knie

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gaat hard met de reboots. Na Harry Potter komt er nu ook een reboot van de Twilight-saga op HBO Max. Wie zal er gecast worden? Deze acteurs maken zeker een kans!Lana Condor als Bella Swan


We kennen Condor natuurlijk uit de hitserie To All The Boys I've Loved Before.

Haar charme kan er voor zorgen voor een Bella die wat levendiger is dan het personage dat Kristen Stewart speelde.

Lana Condor is bekend met het bovennatuurlijke en de actie waar Twilight natuurlijk in schittert. Condor is te zien geweest als Jubilee in X-Men: Apocalypse en het spookachtige Boo, Bitch.Milo Manheim als Edward Cullen


Manheim werd bekend door de Zombies films, waar hij een zombie speelde.

Later werd de acteur ook een spook in de serie School Spirits op Paramount Plus. Een vampier zou daar prima bij passen, toch?Forrest Goodluck als Jacob Black


Met deze casting zitten we al goed, want Forrest Goodluck is een oorspronkelijke inwoner van Amerika.

Goodluck's vader is Navajo en zijn moeder's familie bestaat, naast Navajo, uit nog een aantal stammen.

We kennen Goodluck het beste als Hawk uit de film The Revenant, met Leonardo DiCaprio.

Daarnaast is de acteur ook te zien geweest in Designated Survivor. En hij is te zien geweest in de Candadese film Indian Horse.

Goodluck is, ook door zijn afkomst, perfect om Jacob Black te spelen.Penn Badgley als Carlisle Cullen


We kennen Penn Badgley allemaal het beste van de überpopulaire serie You, maar zou hij ook de rol van patriarch Carlisle Cullen op zich kunnen nemen?

Het doden heeft Badgley immers al onder de knie. Net als Joe Goldberg is Carlile een machtige figuur.

En laten we niet vergeten dat Badgley een enorme schare fans met zich mee kan brengen naar de Twilight franchise.Lashana Lynch als Esme Cullen


Lashana Lynch heeft recentelijk nog de sterren van de hemel gezongen in Roald Dahl's Matilda The Musical op Netflix. Is ze ook in staat om Esme Cullen gestalte te geven?

Lynch is onder meer bekend van rollen in megaproducties als The Woman King en de James Bond-film No Time To Die.

Als Ms. Honey heeft Lashana Lynch al laten zien dat ze het moederlijke heeft dat Bella Swan later in de serie zo nodig heeft.Amandla Stenberg als Alice Cullen


Amandla Stenberg maakte indruk als Rue in The Hunger Games, en blies later mensen omver in The Hate U Give.

De actrice is al bekend met het bovennatuurlijke door haar rol in de film Bodies, Bodies, Bodies. Door haar ervaring is ze perfect om de helderziende Alice te kunnen spelen.Mason Gooding als Emmett Cullen


Gooding is de zoon van acteur Cuba Gooding Jr. (bekend van zijn rol als Doris Miller in de film Pearl Harbor).

Gooding zelf heeft ook al enkele mooie projecten op zijn naam staan. Zo is de acteur te zien als Chad Meeks-Martin in de SCREAM reboot en ook Scream 6, die dit jaar verscheen.

We kunnen Gooding ook kennen als Nick in de film Booksmart.Dove Cameron en Luke Eisner als Jasper en Rosalie Hale


Dove Cameron heeft al veel verschillende projecten op haar naam staan.

Zo was ze zingend te zien in Hairspray LIVE en als Ruby Hale in Agents of S.H.I.E.L.D.. Ook speelt Cameron Maleficent's dochter in de Decendants franchise.

Luke Eisner is bekend door zijn rol in The Goldbergs en speelde in de Netflix film Tall Girl. Qua uiterlijk lijkt hij redelijk op Dove Cameron, dus dat zou de broer-zus relatie van Jasper en Rosalie ten goede kunnen komen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kan de serie 'Spartacus' op deze manier terugkeren, het zou zo mooi zijn!
Series / Nieuws

Kan de serie 'Spartacus' op deze manier terugkeren, het zou zo mooi zijn!

'Spartacus'-acteur Liam McIntyre wil één ding graag terugzien in de nieuwe sequel.

Spartacus-ster Liam McIntyre hoopt dat de komende vervolgreeks op het populaire historische drama een manier zal vinden om de originele acteur Andy Whitfield te eren. Whitfield speelde de titulaire rol in seizoen 1 van de serie. Hij stierf aan non-Hodgkin-lymfoom in 2011, waarna McIntyre zijn rol overnam voor seizoen 2 en 3.

In een interview met Supernova, spreekt McIntyre zijn hoop uit dat de vervolgreeks van Spartacus een eerbetoon zou kunnen brengen aan Whitfield. Hij looft Whitfield voor zijn performance als Spartacus, terwijl hij de hoop uitspreekt dat de acteur de credit krijgt voor het succes van de serie.

Whitfield eren


"Ik had in geen miljoen jaar gedacht dat ik die baan echt zou krijgen. Ik bedoel, wie was ik? Dus pas toen ik de eerste dag op de set verscheen, raakte het me echt... Wacht, het is de bedoeling dat ik hem opvolg? Maar hij is briljant. Dat was best overweldigend", zei McIntyre.

"Maar uiteindelijk wist ik dat hij zijn hart en ziel had gestoken in het maken van dat personage tot wat het was, en ik wilde dat werk gewoon eren door te proberen te voldoen aan de norm die hij stelde".

"Met de nieuwe serie hoop ik dat ze een manier kunnen vinden, welke manier dan ook, om Andy en zijn familie erin op te nemen. Ofwel op productieniveau, in de aftiteling of op een andere manier. Zonder hem zou er echt geen serie zijn".

Sequel


Ondanks de dood van het titulaire personage aan het einde van de originele serie, heeft Starz Spartacus toch weer nieuw leven ingeblazen, met de aankondiging van een nieuwe serie. De vervolgreeks zal worden geleid door originele maker Steven S. DeKnight.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Rough Diamonds'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Rough Diamonds'

Een familiedrama leidt tot criminele daden in de Antwerpse diamantwijk.

Regie: Rotem Shamir, Cecilia Verheyden | Cast: Kevin Janssens (Noah), Marie Vinck (Gila), Robbie Cleiren (Eli), Ini Massez (Adina), Tine Joustra (Kerra), Kasper Knopf (Tommy), Yona Elian (Sarah), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 48-53 minuten | Jaar: 2023

In Antwerpen is de diamanthandel nog altijd erg levendig en daarmee ook de Joodse gemeenschap. De Belgische serie Rough Diamonds laat zien hoe het er in de Antwerpse diamantwijk én de Joodse gemeenschap aan toegaat. Combineer deze interessante onderwerpen met een spannend misdaadverhaal en je hebt een serie met heel veel potentie. Wordt deze volledig benut? Gezien de kwaliteit van andere recente Belgische series ligt de lat in elk geval behoorlijk hoog.

Noah heeft zijn Joodse familie en het geloof jaren geleden de rug toegekeerd en is naar Londen vertrokken. Wanneer hij terugkomt voor de uitvaart van zijn jongere broer blijkt dat zijn familie diep in de schulden is geraakt. Noah doet er alles aan zijn familieleden uit de problemen te halen, maar daarmee sleurt hij ze misschien juist wel dieper in de ellende.

Rough Diamonds is zowel spannend als interessant. De Joodse gemeenschap wordt zelden een dergelijke grote rol toebedeeld in series. De makers lijken daarmee een statement te maken, maar weten ook een onderwerp aan te snijden dat zowel actueel als eeuwenoud is. Dat de familie verstrikt raakt in de onderwereld zorgt tevens voor de nodige spanning.

Die spanning had echter wel wat verder mogen worden opgevoerd. Er gebeurt weinig waarvan je je als kijker echt afvraagt of het wel goed af zal lopen, terwijl het ontwerp juist uitermate geschikt is voor wat spannende cliffhangers en onverwachte wendingen. In tegenstelling tot andere misdaadseries kent Rough Diamonds maar enkele momenten waarop het echt even om leven of dood draait en je als kijker op het puntje van je stoel belandt.

De acteurs maken Rough Diamonds mede tot een succes. De complete cast komt over als een echte familie, inclusief alle haat en nijd die zich daarbinnen kan afspelen. Ook de meertaligheid van de cast wordt goed benut. Behalve conversaties in Vlaams en Jiddisch zijn er ook enkele Frans- en Engelstalige personages. Vrijwel iedereen lijkt moeiteloos te schakelen tussen deze vier talen. Dat zo ongeveer de helft van de tijd Jiddisch wordt gesproken draagt tevens bij aan de authenticiteit van de serie.

Rough Diamonds bevat weinig romantiek en zoetsappige scènes, hoewel zich wel een romantisch subplot voltrekt. Het geheel had net wat smeuïger en minder oppervlakkig geweest als het liefdesleven van Noah wat meer aandacht had gekregen. Het slot van de serie laat ruimte voor een eigen interpretatie en een mogelijk vervolg, maar volstaat ook als afsluiting van het verhaal. Geen frustrerend open einde dus, maar eindelijk weer eens een serie die je als kijker achterlaat met het gevoel dat er niets voor je wordt achtergehouden. Je zou het bijna verfrissend kunnen noemen.Rough Diamonds is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De post-credit scene van finale 'Star Trek: Picard' seizoen 3 uitgelegd
Series / Nieuws

De post-credit scene van finale 'Star Trek: Picard' seizoen 3 uitgelegd

Q bevindt zich blijkbaar niet in de normale ruimte/tijd...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de seizoensfinale van Star Trek: Picard werden Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) en zijn The Next Generation-castgenoten (Jonathan Frakes, LeVar Burton, Brent Spiner, Michael Dorn, Marina Sirtis en Gates McFadden) herenigd om het op te nemen tegen de Borg Queen. De post-credit scene na deze aflevering zorgde echter voor wat verwarring.

Niet alleen redden Picard en Co. Starfleet en stoppen ze de Borg, ze doen dat zonder ook maar één bemanningslid te verliezen. Uiteindelijk krijgt Ed de eer om versneld door zijn Starfleet-dienst te worden geleid en wordt hij toegewezen aan de nieuwe Enterprise-G, onder het bevel van Seven of Nine (Jeri Ryan) en Raffi (Michelle Hurd).

In de post-credit scene van de finale vestigt Jack zich in zijn kamer aan boord van de Enterprise-G, waar hij wordt bezocht door een zeer onverwachte (maar niet onbekende) bezoeker: Q (John de Lancie)! Q informeert Jack Crusher dat hem nog veel te gebeuren staat - waaronder zijn eigen 'trial by Q' .

Tijd/ruimte


De verhaallijn van Star Trek: Picard seizoen 2 begon met Q's ontdekking dat hij niet echt onsterfelijk was en zou sterven, wat hem ertoe aanzette om nog een laatste spel te spelen met zijn oude "vriend" Jean-Luc Picard.

Om Picard te genezen van zijn grootste emotionele litteken (de dood van zijn moeder), liet Q Jean-Luc en zijn toenmalige bemanning (inclusief Raffi en Seven of Nine) een alternatief leven op aarde leiden. Het eindresultaat werkte: Picard kwam over zijn emotionele littekens heen en kreeg een tweede kans in zijn leven – maar Q leek nog steeds te gaan sterven. Het is duidelijk dat we er nog niet helemaal zijn.

Q vertelde Jack Crusher dat hij hoopte dat "de volgende generatie niet zo lineair zou denken", als het om zijn dood gaat. Het suggereert dat hoewel Q inderdaad kan sterven, hij ook een entiteit is die zich buiten de normale ruimte/tijd bevindt, en dus kunnen zijn ontmoeting en ervaringen met Jack nog voor het einde plaatsvinden.

Star Trek: Picard is te zien op Amazon Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Binnenkort kneiterspannende nieuwe Netflix-serie door de makers van 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Binnenkort kneiterspannende nieuwe Netflix-serie door de makers van 'Stranger Things'

De makers van 'Stranger Things' zijn nog maar net klaar met hun bovennatuurlijke wereld voordat ze alweer aan een nieuwe beginnen...

De makers van Stranger Things, Matt en Ross Duffer, hebben onthuld dat ze de producenten zijn van de nieuwe Netflix-serie The Boroughs.

Momenteel werken de broers aan het laatste seizoen van Stranger Things en daarnaast zijn ze bezig met een animatieserie in dezelfde wereld en een live-action spin-off.

Betrokken


Daarnaast zullen de Duffer-broers dus ook als uitvoerend producenten van The Boroughs gaan werken. De nieuwe Netflix-serie is van de makers Jeffrey Addiss en Will Matthews, die beter bekendstaan van hun werk The Dark Crystal: Age of Resistance. De nieuwe serie zal uit 8 afleveringen bestaan.Duffer-broers


De broers hadden het volgende te zeggen over de Netflix-serie: "We zijn al heel lang fan van het schrijven van Jeff en Will, dus toen ze hun idee van 'The Boroughs' aan ons voorlegden, wisten me meteen dat ze iets speciaals in handen hadden"

Daarna gingen ze verder: "Ondanks dat de helden in 'The Boroughs' iets ouder zijn dan de kinderen in 'Stranger Things', zijn ze ook een geliefde groep van buitenbeentjes. We kunnen niet wachten tot iedereen samen met hen op avontuur gaat dat zowel eng, grappig en ontroerend is"

Plot


Het verhaal van de nieuwe serie gaat plaatsvinden in een schijnbaar pittoreske seniorengemeenschap in de woestijn van New Mexico. Een groep onwaarschijnlijke helden moet zich hier verenigen om een bovennatuurlijke dreiging tegen te houden, die het enige wat ze niet hebben probeert te stelen: tijd.Stream Stranger Things op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook de echte maffia smulde van 'The Sopranos'
Series / Nieuws

Ook de echte maffia smulde van 'The Sopranos'

Ook echte gangster waren onder de indruk van 'The Sopranos'.

[b]Maffia-serie The Sopranos was een zeer succesvolle maar ook een wat a-typische maffiaserie. Waar de meeste series over de maffia vooral inzoomen op de vele actiescénes , was The Sopranos anders en richtte deze met name op de ingewikkelde relaties binnen de familie.

Gebaseerd op echte clan


De maker van de serie, David Chase, baseerde de serie, naar verluidt, op de Italiaanse familie DeCavalcante. Een misdaadfamilie die sinds het begin van de 20e eeuw de drugshandel in het Amerikaanse New Jersey controleerde. In de jaren '70 werd de oude baas Simone DeCavalcante vervangen door Giovanni Riggi. Op deze figuur lijkt Tony Soprano te zijn gebaseerd.

Twee gezichten


Deze Riggi had een goede opleiding, was altijd goed gekleed en stond bekend als diplomatiek. Hij kon echter ook wreed en meedogenloos zijn. Riggi stond tot zijn dood in 2015 aan het roer van de familie.

Levensecht


Chase heeft veel van het bekende materiaal van deze familie gebruikt. De serie was ook dermate authentiek dat ook echte gangsters de serie konden waarderen. Vanity Fair onthulde dat FBI-agenten die naar echter maffia-telefoongesprekken luisterden, dat de gesprekken van Tony Soprano zeer herkenbaar waren en hadden het vermoeden dat er een politieagent of gangster tot de scenarioschrijver behoorde omdat het allemaal zo levensecht was.

Kijk de serie hier op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze keiharde actiefilms moet je gezien hebben bij Netflix
Films / Netflix Kijktip

Deze keiharde actiefilms moet je gezien hebben bij Netflix

Deze drie totaal verschillende, maar allemaal kneiterharde actiefilms stream je bij Netflix. Kijk ze bij de streamer om ze niet te missen.

Warrior met Tom Hardy, Taken met Liam Neeson en The Gentlemen met Matthew McConaughey, allemaal keiharde films welke je echt moet zien. Voeg ze nu toe aan je watchlist bij Netfllix.

Warrior


Deze keiharde vechtfilm uit 2011 met hoofdrollen voor Tom Hardy, Nick Nolte, Joel Edgerton en Jennifer Morrison scoort een hele goede 8.2/10 op IMDb. Met scores onder de critici van 84% en onder het publiek van 92% doet de film het ook erg goed bij Rotten Tomatoes.

"In plaats van de reis van één persoon naar verlossing, heb je twee broers. Twee underdog verhalen voor de prijs van één."

We volgen het verhaal van een gepensioneerde staalarbeider en voormalig bokser, die een groot alcoholprobleem heeft. Hierdoor is hij vervreemd van zijn familie. Wanneer hij zijn leven weer in goede banen wil leiden, accepteert zijn jongste zoon vervolgens maar al te graag zijn aanbod om hem te trainen als worstelaar. Zijn oudste broer wil niets weten van zijn vader en werkt zelf aan een carrière als worstelaar. Beide broers bereiden zich nu voor op hetzelfde toernooi.

Bekijk deze keiharde actiefilm bij Netflix.Taken


In Taken draait het voornamelijk om Bryan, een voormalig agent van de Amerikaanse geheime dienst. Als zijn dochter naar Parijs gaat, zal hij opnieuw in actie moeten komen. Zijn dochter Kim in de handen is gevallen van een bende die gespecialiseerd is in vrouwen-ontvoeringen en slavernij. Vanuit Los Angeles reist hij naar Parijs om haar te zoeken.

In deze actiefilm uit 2008 zien we Liam Neeson, Famke Janssen en Maggie Grace in de hoofdrollen. De film is geregisseerd door Pierre Morel, hij is ook bekend van Peppermint.

De film scoort onder de critici bij Rotten Tomatoes een magere 59%. Het publiek denkt er echter heel anders over en daar scoort de film een dikke 85%. Ook op IMDb doet de film het goed met een 7.8/10.

"Hij komt opdagen, hij slaat, hij slaagt en hij gaat naar huis. Deze film werkt."

Ook deze snoeiharde film stream je bij Netflix.The Gentleman


Deze misdaadfilm uit 2019 is geregisseerd door Guy Ritchie onder meer bekend van Sherlock Holmes en Snatch. In de film zien Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant, Michelle Dockery en Jeremy Strong.

We volgen in deze misdaadfilm de Amerikaanse expat Mickey Pearson die een zeer winstgevend marihuana-imperium op heeft gebouwd in Londen. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit deze business wil stappen leidt dit tot complotten, intriges, omkoping en chantage in een verwoede poging alles van hem af te nemen.

De film scoort een mooie 7.8/10 op IMDb en op Rotten Tomatoes zien we scores van 75% en 84%.
Stream ook deze laatste film in het rijtje bij Netflix.

"'The Gentlemen' is een klassieke misdaadfilm van Guy Ritchie. Het combineert alles wat we van hem weten en waar we van houden, terwijl we wat nieuwe gezichten toevoegen en zijn gecompliceerde verhaallijn in een iets langzamer tempo weven."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Drake Bells vrouw heeft tijdens zijn vermissing meteen de scheidingspapieren erbij gehaald
Series / Nieuws

Drake Bells vrouw heeft tijdens zijn vermissing meteen de scheidingspapieren erbij gehaald

Janet Von Schemling is bang voor de veiligheid van haar zoon en zichzelf en wil een scheiding.

De vermissing van Drake Bell was voor velen een grote shock. Gelukkig is hij nu weer veilig terug, maar hij kan nog niet rustig bijkomen van wat er allemaal gebeurd is.

Drake Bell en zijn vrouw Janet Von Schemling zijn al 4 jaar bij elkaar. Hun huwelijk liep echter niet goed en ze zijn naar verluidt sinds september 2022 uit elkaar.

Toen Drake vermist was en binnen een week nadat dit nieuws bekend was, had Schemling de scheidingspapieren al in haar hand. Ze wilde niet alleen scheiden, maar ook de volledige voogdij over hun zoon Wyatt Bell.

Bell zou zijn zoon mogen komen bezoeken en hij is gevraagd om partneralimentatie te betalen.

Een heftige situatie


Deze scheiding komt zeker niet uit de lucht vallen. Bell heeft namelijk een verleden met arrestaties, waar hij zijn gevangenisstraffen voor uitgezeten heeft.

In 2021 is hij ook een relatie aangegaan met een minderjarige fan, die hem aangeklaagd heeft vanwege seksueel misbruik. Hierdoor staat hij nu geregistreerd als zedendelinquent.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe Jon en Dany's familie uit 'Game of Thrones' eruit had kunnen zien
Series / Nieuws

Hoe Jon en Dany's familie uit 'Game of Thrones' eruit had kunnen zien

Eindelijk een hartverwarmend einde voor Jon in plaats van een hartverscheurend einde.

Het einde van Jon Snow en Daenerys Targaryen was hartverscheurend. Er is dan ook een hele getalenteerde fan die hun einde een hele andere wending heeft gegeven in adembenemende fan-art.

Jon Snow (Kit Harrington) bleek de onwettige zoon van Eddard Stark (Sean Bean) te zijn. Later werd er onthuld dat Jon de rechtmatige eigenaar van de IJzeren Troon, Aegon, was.

Jon en Daenerys (Emilia Clarke) werden al snel verliefd toen ze samen een alliantie vormden tegen de White Walkers. Hartverscheurende gebeurtenissen in seizoen 8 zorgden er echter voor dat hun relatie compleet verwoest werd.

Mooie alternatieven


De gebruiker Jonerystargaryen op Instagram heeft een ander einde bedacht voor de familie. Eentje waar ze gezellig samen zijn en onverstoord hun leven kunnen leiden.

Jon is nu een zorgzame vader voor twee lieve dochtertjes in een locatie die lijkt op een tuin in de Red Keep.

Bekijk hieronder de post en stream Game of Thrones op HBO Max.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wie is Lilia Calderu in Marvel's 'Agatha: Coven of Chaos'?
Series / Nieuws

Wie is Lilia Calderu in Marvel's 'Agatha: Coven of Chaos'?

"Ik heb Lilia Calderu opgezocht, ze is echt super knap!"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In een interview liet Broadwayster en actrice Patti Lupone weten dat ze Agatha: Coven of Chaos gaat versterken als de Italiaanse heks Lilia Calderu - maar wie is dat eigenlijk?Connecties


"Ik speel Lilia Calderu, een 450-jarige heks, ik heb haar opgezocht: ze is echt super knap!" aldus Patty Lupone.

Lilia Calderu heeft een verrassende connectie met een groot aantal personages in het Marvel Cinematic Universe.

Ze verscheen het eerst in de strip Marvel Premiere Vol 1: Doctor Strange; Master of the Mystic Arts, waar zij het Boek van Cagliostro bewaakte.

In de comics is dit een taak die van generatie op generatie Calderu wordt doorgezet.

Dit boek kan bekend klinken: Kaecilius (Mads Mikkelsen) gebruikte het in Doctor Strange (2016) om het interdimensionale wezen Dormammu op te roepen.Baron Mordo


In de strips wordt Calderu verleid door Baron Karl Mordo, die uit is op het boek van Cagliostro. Om het boek terug te krijgen werkt ze samen met Dr. Strange, waarbij ze om het leven komt.

Baron Mordo kennen we natuurlijk ook uit de Doctor Strange films, gespeeld door Chiwetel Ejiofor.

Scarlet Witch


Lilia Caldera is ook verbonden met de Scarlet Witch, op wie zij in de strips jacht heeft gemaakt.

Sinds Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) Agatha Harkness (Kathryn Hahn) aan het eind van WandaVision in Westview had opgesloten, lijkt het verschijnen van Caldera daar een logische stap.Joe Locke


In het interview met The View, waarin Patti Lupone haar rol uit de doeken deed, liet de actrice ook wat los over de rol van Heartstopper-acteur Joe Locke.

Locke zal een familiair spelen, een personage dat de heksen en andere magische wezens helpt en gehoorzaamt.

Agatha: Coven of Chaos zal ergens in 2024 bij Disney+ te zien zijn. Het hele interview met Patty Lupone is hieronder te zien.

Vanaf 7:55 praat de actrice over Agatha: Coven of Chaos.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix forceert leden straks om flink geld te betalen voor 'meekijkers'
Series / Nieuws

Netflix forceert leden straks om flink geld te betalen voor 'meekijkers'

Binnenkort is het afgelopen met het gratis delen van je wachtwoord.

Sinds enige tijd is Netflix bezig met het probleem dat het delen van wachtwoorden van accounts heeft op hun inkomsten. Voor gebruikers is het delen van wachtwoorden natuurlijk heel handig, maar voor Netflix heeft dat negatieve gevolgen voor het bedrag dat verschijnt onderaan de streep.

In de Verenigde Staten zal er snel een einde komen aan het fenomeen van wachtwoorden delen. Begin dit jaar heeft Netflix het zogenaamde 'betaald een account delen' getest in vier landen, en ze zijn zeer tevreden met de resultaten.

100 miljoen wachtwoord-delers


Het probleem betreft een groot deel van de Netflix-gebruikers. Wereldwijd zijn er ruim 230 miljoen gebruikers, en daarvan delen meer dan 100 miljoen hun wachtwoord met anderen, aldus cijfers die de streamingdienst heeft gedeeld.

Huishouden


In de nieuwe regels zal een account gezien worden als een huishouden. Gebruikers van hetzelfde account die niet tot hetzelfde huishouden behoren, zullen extra moeten gaan betalen.

Los van de details komt het in de praktijk hierop neer: als je je wachtwoord deelt, op wat voor wijze dan ook, moet er extra betaald worden, of dat nou gebeurt door degene zelf of door degene die de account gebruikt.

Ook in Nederland?


Het nieuwe beleid zal in het overgrote deel van de landen doorgevoerd worden. Of Nederland daarbij zit is nog niet bekend, maar op termijn zal dat zeker wel gaan gebeuren. Wachtwoorddelers kunnen dus nog heel even profiteren van het voordeeltje.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw seizoen van misdaadthriller ramt Netflix top 10 in en laat harten kijkers sneller kloppen
Series / Nieuws

Nieuw seizoen van misdaadthriller ramt Netflix top 10 in en laat harten kijkers sneller kloppen

Het tweede seizoen van 'Pálpito' scoort zeer goed in haar eerste dagen op Netflix.

Het tweede seizoen van de Colombiaanse thrillerserie Pálpito scoort zeer goed in haar eerste dagen op Netflix. De serie die ook onder haar Engelse naam The Marked Heart' bekend is, staat vlak nadat zij online is gezet gelijk in de top 10 van de meest bekeken series op Netflix.

Plot


De misdaadserie, waarvan het tweede seizoen sinds 19 april is te zien op Netflix, draait om een man wiens vrouw vermoord werd door orgaansmokkelaars. Deze man, Simon, (die wordt gespeeld door Michel Brown) zint op wraak. Soap-achtige taferelen want Simon wordt verliefd op Camilia (gespeeld door Ana Lucía Domínguez), de vrouw in wiens lichaam het hart van zijn vermoorde vrouw klopt.

Zacarías


Camila is getrouwd met Zacarías, een zeer rijke man, die natuurlijk niet blij is dat Simon het op zijn vrouw gemunt heeft. In het tweede seizoen doet hij er alles aan om zijn Camila terug te krijgen en stuurt hij zijn machtige vrienden op Simon af.

Soapy


Een misdaadthriller opgediend in een flink 'soapy' sausje, genieten voor de liefhebbers van het genre. Kijk de serie op Netflix.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Matt Smith werd van één ding helemaal dol tijdens de opnames van 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Matt Smith werd van één ding helemaal dol tijdens de opnames van 'House of the Dragon'

Matt Smith heeft een grote hekel aan deze rekwisiet op de set van 'House of the Dragon'.

Eén van de grootste sterren van House of the Dragon is toch echt wel Matt Smith, die de onnavolgbare Daemon Targaryen speelt. Smith liep tegen een bijzonder probleem aan bij de opnames van House of the Dragon.

Fantasy


Smith had al eerder geacteerd in een fantasy-serie, te weten Doctor Who en was dus wel al bekend met het proces bij het filmen van fantasy waarbij je veelal in het luchtledige dient te acteren bij een greenscreen en de mooie shots er pas later in worden geproduceerd.

Pruik


Smith gaf aan daar niet heel veel moeite mee te hebben. Er was echter wel een ding waar hij een probleem mee had. Zijn probleem was zijn pruik. Alle leden van de Targaryen-familie hebben immers een platina blonde haarkleur.

Clown


Smith vond het vervelend om de pruik te dragen en de make-upsessies om te veranderen in een Targaryen kon veelal uren duren. Smith gaf ook toe dat hij, zeker de eerste keer, niet goed wist hoe zich te gedragen met een pruik op. Hij voelde zich een soort clown terwijl hij natuurlijk een serieuze rol diende te vertolken. Iets dat hem overigens voortreffelijk is gelukt.

De andere acteurs gaven tijdens een interview voor BBC Radio 1 ook aan dat Matt Smith degene was die 'by far' de meeste moeite had met zijn pruiken. "Terwijl hij er met de pruik juist zo geweldig uit ziet" aldus Emma D'Arcy.

Kijk The House of the Dragon op HBO Max.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer seizoen 2 'Star Trek: Strange New Worlds' toont de nieuwste Klingons
Series / Trailer

Eerste trailer seizoen 2 'Star Trek: Strange New Worlds' toont de nieuwste Klingons

De trailer onthult welke versie van de Klingons we te zien zullen krijgen.

Het is bijna zover en de fans kunnen smullen van het nieuwste seizoen van Star Trek: Strange New Worlds. Paramount+ heeft de trailer online gezet en deze geeft al wat hints, maar ook wat antwoorden.

Zo zien we dat Number One, oftewel Una Chin-Riley (Rebecca Romijn) gewoon aan boord is. En een bijzondere toast onthult gelijk welk 'type' Klingon we in de 23e eeuw te zien zullen krijgen.

Oude bekenden


Ook brengt Spock (Ethan Peck) een toast uit, daar hij wat bloedwijn drinkt met Klingons. Het zijn de Klingons zoals zij voor het grootste deel in de Star Trek-serie en films te zien zijn geweest. We zien in dit geval letterlijk oude bekenden terug.

Verder verwelkomt het nieuwste seizoen James T. Kirk (Paul Wesley) aan boord. Er is direct een klik met La'an (Christina Chong), die ongetwijfeld verder uitgewerkt zal worden in de loop van het seizoen. Verder zien we dat de relatie tussen Spock en Christine Chapel (Jess Bush) eveneens de nodige aandacht gaat krijgen.

Je kunt seizoen 2 van Star Trek: Strange New Worlds streamen vanaf 15 juni op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze film doet het geweldig op SkyShowtime
Films / Nieuws

Deze film doet het geweldig op SkyShowtime

Er is een giftig gas dat iedereen dood zodra het ermee in aanraking komt, zo beweert Howard (John Goodman), de eigenaar van de bunker.

Wat doe je als je vastgeketend wakker wordt en iemand je vertelt dat hij je in zijn bunker beschermt tegen de gevaren van buiten? Juist, je probeert hoe dan ook te ontsnappen. Dit overkomt Michelle in de film 10 Cloverfield Lane op SkyShowtime.

Giftig gas


Buiten heeft een oorlog gewoed in de film 10 Cloverfield Lane. Er is een giftig gas dat iedereen dood zodra het ermee in aanraking komt, zo beweert Howard (John Goodman), de eigenaar van de bunker.

Ongeloofwaardig


Het klinkt voor Michelle (Mary Elizabeth Winstead) niet erg geloofwaardig. Ze probeert het juiste moment af te wachten om te ontsnappen. Maar eenmaal aan de buitendeur heeft ze nog één kans om zich te bedenken. Wat als hij gelijk heeft? Er is dan geen weg terug. Of blijkt hij toch een enge leugenaar?Spanning gegarandeerd


Ben je ook benieuwd hoe de film verder gaat? 10 Cloverfield Lane is net als andere films te bekijken via SkyShowtime. Een trailer van de film is hieronder te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Sandman' schrijver Neil Gaiman heeft interessante update over 'Dead Boy Detectives'
Series / Nieuws

'The Sandman' schrijver Neil Gaiman heeft interessante update over 'Dead Boy Detectives'

De nieuwe Dead Boy Detectives blijken oude gezichten te zijn, maar dan helemaal anders.

De hitserie The Sandman heeft in korte tijd veel fans erbij gekregen. Nu wordt deze wereld nog verder uitgebreid met een andere bovennatuurlijk goede serie.

Neil Gaiman liet op Twitter weten dat Dead Boy Detectives de wereld van The Sandman uit gaat breiden. Dit is het verhaal van twee jongens die net overleden zijn, Edwin en Charles.

Zij besluiten om niet naar het hiernamaals te gaan, maar op aarde te blijven om zo allerlei zaken te investeren die te maken hebben met het bovennatuurlijke.

Geen nieuwe gezichten… of toch wel?


Edwin en Charles zijn al te zien geweest in Doom Patrol seizoen 3. Voor de nieuwe serie zijn er echter twee nieuwe acteurs gecast, namelijk George Rexstrew en Jayden Revri.

Hoewel Dead Boy Detectives[//i] eigenlijk niks te maken heeft met [i]Doom Patrol zullen er wel enkele acteurs zijn die hun rol mogen hernemen. Ruth Connell mag bijvoorbeeld weer de Nightmare Nurse spelen.

Bekijk hieronder de tweet en stream The Sandman op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onverwachte plannen voor terugbrengen 'Warrior Nun'
Series / Nieuws

Onverwachte plannen voor terugbrengen 'Warrior Nun'

Showrunner onthult plannen om deze populaire Netflix-serie toch terug te brengen.

Sinds het cancelen in december vorig jaar hebben showrunner Simon Barry en de fans niet stilgezeten. Menigeen zal zich de campagne met de reclameborden nog herinneren. Het lijkt erop dat dit zijn vruchten zou kunnen afwerpen.

In een interview met Empire deelde Barry de plannen voor het voortzetten van Warrior Nun. Hieronder de opties die momenteel besproken worden.

Voortzetten verhaal


Barry zei onder andere het volgende: "Productivity Media bezit de rechten op het verhaal. Van hen begrijp ik dat ze naar mogelijkheden op zoek zijn om de serie voort te zetten". Het is natuurlijk het meest voor de hand liggend om een ander streaming-platform te vinden. Lucifer is hier een voorbeeld van. Daarnaast wordt onder andere een filmserie, een animatieserie, maar ook een stripserie overwogen.

Niet voor het eerst


De hoop op een terugkeer van Warrior Nun en de Order of the Cruciform Sword is duidelijk nog niet vervlogen. Dit kan in een andere vorm zijn dan in eerste instantie werd gedacht, maar het zou niet voor het eerst zijn. Toen bijvoorbeeld Charmed in 2006 werd gecanceld, kwam er een vervolg in de vorm van een stripserie.

Aan de toewijding van zowel de fans als de makers zal het in elk geval niet liggen.

Je kunt Warrior Nun streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Apple TV+-serie 'Drops of God'
Recensie

Recensie Apple TV+-serie 'Drops of God'

De wereld van de oenologie gaat voor je open in dit enerverende drama met een fanatiek competitie-element.

Regie: Oded Ruskin | Cast: Fleur Geffrier (Camille Léger), Tomohisa Yamashita (Issei Tomine), Makiko Watanabe (Honoka Tomine), Diego Ribon (Luca Inglese), Tom Woznicka (Thomas Chassangre), Gustave Kerven (Philippe Chassangre), Stanley Weber (Alexandre Léger), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 50-58 minuten | Jaar: 2023

De Franse wijnmagnaat Alexandre Léger hoeft voorlopig niet om te komen van de dorst. Zijn imposante collectie bijzondere en oude wijnen bestaat uit zo'n zevenentachtigduizend flessen. Geschatte waarde: 148 miljoen dollar. Helaas heeft Léger niet meer de tijd om al deze flesjes leeg te nippen, want hij overlijdt op zestigjarige leeftijd in zijn woonplaats Tokio. Tja, wat doe je dan met zo'n enorme nalatenschap?

Alexandre, tevens uitgever van een prestigieuze wijngids met Michelachtige allure, belt op zijn sterfbed met zijn dochter Camille, die hij jaren niet heeft gesproken. Helaas is bij aankomst in Tokio haar vader al naar de andere wereld vertrokken. Van de testamentair executeur krijgt Camille de opdracht om te wedijveren met de protegé van haar vader: de Japanse Issei die een uitzonderlijke kennis en gevoel voor wijn heeft.

De achtdelige serie Drops of God is een vrije bewerking van de gelijknamige mangareeks. Schrijver Quoc Dang Tran deed behoorlijk wat aanpassingen om het verhaal voor een wereldwijd publiek toegankelijk te maken. Zo maakt hij van de oorspronkelijke Japans Alexandre een Fransman en heeft die ditmaal geen zoon maar een dochter. Ook het aantal opdrachten werd flink ingeperkt tot slechts drie.

Het is geen gemakkelijke opgave waar Camille en Issei voor worden gesteld. Alexandre laat ze vanuit het hiernamaals niet slechts wat wijntjes proeven. Hij geeft vage aanwijzingen die tot obscure flessen moeten leiden die overal ter wereld in een kelder stof kunnen liggen te verzamelen. Camille staat op flinke achterstand omdat ze werkelijk niets van wijnen weet, maar wel herinneringen koestert aan haar vader omdat ze over een uitzonderlijk reukvermogen beschikt. De eerste slokken wijn worden haar echter bijna fataal. Camille drinkt niet omdat ze van wijn een bloedneus krijgt en van haar stokje gaat.

De moeilijke band tussen vader en dochter is niet het best uitgewerkte plotelement van Drops of God. Met vage flashbacks laten ze Camille haar jeugd opnieuw beleven. Heel veel wijzer worden we er niet van, omdat de schrijver graag het mysterie cultiveert. Al even bizar zijn de Japanse familieverhoudingen. Want Issei mag dan erfgenaam zijn van een diamentimperium, zijn moeder en vooral grootvader zijn ware gevoelloze tirannen.

Het immens snelle leervermogen van Camille en het competitie-element met Issei zijn veruit de meest aansprekende componenten van dit enerverende drama. Omdat deze wedstrijd zo'n drijvende kracht is wil het drama nog wel eens in de weg lopen. Dit is vooral het geval wanneer een hele aflevering op Alexandres verleden terugblikt met een behoorlijk afgezaagde conclusie als resultaat.

De lol zit hem vooral in de toch wel enigszins decadente leer van de oenologie, zoals de wijnwetenschap officieel heet. De passie voor het vak en de druivennectar spat ervan af en de zoektochten van Camille en Issei leveren bijzondere wetenswaardigheden op. Dat ze soms het vermogen hebben om met een minimum aan aanwijzingen tot heel gerichte acties te komen valt best te vergeven. Missies als deze hebben nou eenmaal iets heel aantrekkelijks.

Als de laatste opdracht zich aandient gaat die helaas gepaard met enige teleurstelling, vooral omdat er ook nog een afgezaagde moraal tegenaan moet worden gegooid. Drops of God bedient zich van innemende acteurs, prachtige locaties en aansprekende bijfiguren met een overduidelijke functie in het grotere verhaal.Drops of God is te zien bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de eerste beelden van de schurk uit 'Doctor Who' seizoen 14
Series / Foto's

Dit zijn de eerste beelden van de schurk uit 'Doctor Who' seizoen 14

De BBC geeft foto's vrij van de tegenstander van The Doctor in seizoen 14.

De eerdere showrunner Russelll T. Davies is terug, David Tennant en Catherine Tate zijn te zien in de traditionele Dr. Who-specials in november. Naast Ncuti Gatwa en Millie Gibson als de Vijftiende Doctor en zijn metgezel Ruby is nu ook bekend wie zijn tegenstander gaat worden.

Dit is niemand minder dan de extravagante drag queen Jinkx Monsoon. In een outfit die je onmogelijk over het hoofd kunt zien zijn nu de foto's op Twitter te bekijken.

Grootste vijand


Volgens de bijbehorende tekst wordt dit de "grootste vijand ooit". In de loop van de serie hebben de nodige slechteriken de rij gepasseerd. De Daleks weten van geen ophouden, en de Weeping Angels zijn ook niet mis.

De naam van Jinkx' personage is nog niet bekendgemaakt, ook is verder niet helder wat voor krachten deze schurk heeft. Jinkx' piano-outfit trekt zeker de aandacht. Eerder werd al gespeculeerd over de terugkeer van de Toy Maker, terwijl Screen Rant speculeert over een muzikale aflevering. Eén ding staat vast, en dat is dat The Doctor en Ruby hun vijand onmogelijk over het hoofd kunnen zien.

Je kunt de eerste tien seizoenen van Doctor Who zien op Prime Video. Later in 2023 zal de gehele serie te zien zijn op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgen we 'Starfleet: Academy' eerder te zien dan werd gedacht?
Series / Nieuws

Krijgen we 'Starfleet: Academy' eerder te zien dan werd gedacht?

Paramount+ zet vaart achter de nieuwste spin-off in de Star Trek-wereld.

Het idee voor een serie over Starfleet Academy heeft behoorlijk lang geprutteld. Nu de kogel door de kerk is, is Paramount+ naar het schijnt doortastend bezig.

Sinds de originele aankondiging is er tot op heden nog niets bekend over de inhoud van de serie. The Hollywood Reporter komt nu toch met een update.

Ambities waarmaken


Alles verloopt naar wens en men ligt op schema wat het productieproces betreft. Het schrijven van de scenario's, het bouwen van sets en casten van de acteurs is op dit moment dus in volle gang.

Het is de bedoeling dat het filmen begin 2024 van start zal gaan. Met een beetje geluk zou het eerste seizoen over ambitieuze kadetten in 2025 te zien kunnen zijn.

Gehele franchise


Eerder berichtte Deadline al dat Paramount+ stappen aan het zetten is om de gehele Star Trek-franchise op zijn platform aan te bieden. Star Trek: Academy is sowieso al de derde spin-off die onder Paramount+ valt. De andere twee series zijn Star Trek: Strange New Worlds en Star Trek: Discovery. Het vlotte oppakken richting de realisatie van de spin-off is wellicht een nieuwe stap in deze richting.

Kijk ondertussen Star Trek: Discovery in Nederland op Netflix. Star Trek: Strange New Worlds kijk je op SkyShowtime.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit hoofdpersonage zien we niet terug in 'The Night Agent' seizoen 2
Series / Nieuws

Dit hoofdpersonage zien we niet terug in 'The Night Agent' seizoen 2

De showrunner onthult welk hoofdpersonage we niet terugzien en waarom.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Shawn Ryan (The Shield) heeft met The Night Agent weer een hit te pakken. Het is geweldig nieuws dat deze kijkcijfertopper terugkeert voor nog een seizoen, en daarbij rijst de vraag wie we terug gaan zien.

In een interview met TVLine vertelt Ryan over zijn visie op de serie, maar ook waarom we slechterik Diane Farr (Hong Chau) niet meer terugzien.

Onvoorspelbare schurk


Farr was een boeiende en onvoorspelbare schurk. In eerste instantie werd zij gepresenteerd als degene die Peter (Gabriel Basso) assisteert bij het ontmantelen van een samenzwering. Het hoofd van de staf van het Witte Huis bleek echter zelf de mol.

Shawn is duidelijk wat betreft Farr: "Het is niet aannemelijk dat zij terugkeert. De verhaallijn van Diane Farr is compleet wat ons betreft. Nog los van het feit dat Hong genoeg aanbiedingen zal krijgen, dus dan is daar ook de vraag of ze überhaupt kan".

Duidelijke afspraak


Ryan geeft aan dat hij vanaf het begin al een duidelijke afspraak had met Netflix. Dit had betrekking op een eventuele mogelijkheid tot het filmen van meerdere seizoenen. "We praten over verschillende verhalen, die vaak op verschillende locaties spelen. Er zullen dus niet veel personages overgaan van het ene seizoen naar het daaropvolgende," besluit de maker.

Aan het einde van het seizoen is Peter officieel een Night Agent, het is dus een redelijke aanname dat we hem wel terug zullen zien.

Je kunt The Night Agent streamen op Netflix.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Er komt een reeks 'Star Trek'-films die op de huidige tv-series aansluiten
Series / Nieuws

Er komt een reeks 'Star Trek'-films die op de huidige tv-series aansluiten

'Star Trek' heeft altijd al verschillende media afgewisseld, en nu is de film weer aan de beurt.

Het wordt een nieuwe fase in het Star Trek-universum van Alex Kurtzman. Paramount had oorspronkelijk voor ogen om nog een reeks Star Trek tv-series te maken maar nu blijkt het een reeks films te worden met onder andere Hollywoodster Michelle Yeoh.

Het was aanvankelijk het idee om het langverwachte Section 31 een spin-off te laten zijn van Star Trek: Discovery. De producenten bij CBS hadden echter wat vrees dat het publiek wellicht verzadigd zou raken met de hoeveelheid series in het Star Trek-universum. Voor Kurtzman waren er echter meer redenen om voor de film te kiezen.

Doorslag kwam na succes bij de Oscars


Nadat Kurtzman de film Everything Everywhere All at Once zag had hij al een vermoeden dat Yeoh de Oscar zou winnen. Gezien Yeoh het momenteel ook erg druk heeft en graag meer in de filmindustrie actief wilt zijn, waren dit voor Yeoh en Kurtzman redenen genoeg om van Section 31 een film te maken.

Het is de bedoeling dat Section 31 gezien kan worden als een mix tussen Mission: Impossible en Guardians of the Galaxy. Bij succes van de film is het plan om er een filmreeks van te maken waarbij ongeveer elke twee jaar een nieuwe film moet uitkomen. Er ligt in ieder geval nog heel veel Star Trek-plezier in het verschiet.

Meer Star Trek kijken? Stream bijvoorbeeld Star Trek: Enterprise op Netflix, Star Trek: Picard op Prime Video of Star Trek: Strange New Worlds op SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze tv-personages waren positief bedoeld, maar werden gehaat door de kijkers
Series / Nieuws

Deze tv-personages waren positief bedoeld, maar werden gehaat door de kijkers

Deze personages waren bedoeld als protagonisten, maar eindigden onderaan bij het publiek.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sommige personages hebben een specifieke rol in een verhaal. Het publiek wordt geacht zich met hen te identificeren, of ze vormen een balans met de hoofdrolspeler. De kijkers reageren echter op de tegenovergestelde manier.

Dit was het geval met Hughie Campbell (Jack Quaid) in The Boys en Skyler White (Anna Gunn) in Breaking Bad. Hieronder een overzicht van deze verguisde figuren.

Hughie Campbell


Dit personage was nadrukkelijk bedoeld als een gewoon iemand die zich in een lastige situatie bevindt. Hughie was een jongen die worstelt en die hierdoor wat sterker in zijn schoenen komt te staan. De kijkers vonden van niet.

Hughie werd gezien als een personage dat in het algemeen nogal flets geschreven was. Hij wordt door zijn teamgenoten overal doorheen gesleept maar lijkt hier weinig van te leren. Deze dweil krijgt vervolgens Starlight (Erin Moriarty) als vriendin, en dit komt niet erg realistisch over. Helemaal gezien het feit dat hij haar ook nog eens voorliegt viel bij menigeen niet in goede aarde. "Het enige dat hij doet is jammeren en klagen terwijl zijn vriendin haar leven riskeert," aldus TheDenDaveinnit.

Comment
by u/TheDenDaveinnit from discussion Hughie Campbell is the worst character in the show.
in TheBoys


Skyler White


In een interview met Vulture gaf schrijver Vince Gilligan aan dat Skyler een moreel tegenwicht bood aan Walter (Bryan Cranston). Naarmate hij zich meer en meer met zijn meedogenloze rol als drugsbaas Heisenberg gaat vereenzelvigen, is het Skyler die hem hier op aanspreekt.

Hoewel het ook als gezeur werd ervaren, zag men het vooral als ontzettend hypocriet. Wat de reden ook was, Skyler nam verkeerde beslissingen en was uiteindelijk nauwelijks beter dan haar partner. Zij werkte bijvoorbeeld actief mee aan het witwassen van de criminele omzet. Killerboss2424 vat het als volgt samen: "Skyler was niet onschuldig. Ze was geen slachtoffer, sterker nog, ze was zelf een crimineel".

Comment
by u/killerboss2424 from discussion We Don't Hate Skyler White Because She Is Assertive, Opinionated Or A Feminist
in breakingbad


Kijk Breaking Bad op Netflix. en The Boys op Prime Video. .
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.