search
Nieuw seizoen van misdaadthriller ramt Netflix top 10 in en laat harten kijkers sneller kloppen
Series / Nieuws

Nieuw seizoen van misdaadthriller ramt Netflix top 10 in en laat harten kijkers sneller kloppen

Het tweede seizoen van 'Pálpito' scoort zeer goed in haar eerste dagen op Netflix.

Het tweede seizoen van de Colombiaanse thrillerserie Pálpito scoort zeer goed in haar eerste dagen op Netflix. De serie die ook onder haar Engelse naam The Marked Heart' bekend is, staat vlak nadat zij online is gezet gelijk in de top 10 van de meest bekeken series op Netflix.

Plot


De misdaadserie, waarvan het tweede seizoen sinds 19 april is te zien op Netflix, draait om een man wiens vrouw vermoord werd door orgaansmokkelaars. Deze man, Simon, (die wordt gespeeld door Michel Brown) zint op wraak. Soap-achtige taferelen want Simon wordt verliefd op Camilia (gespeeld door Ana Lucía Domínguez), de vrouw in wiens lichaam het hart van zijn vermoorde vrouw klopt.

Zacarías


Camila is getrouwd met Zacarías, een zeer rijke man, die natuurlijk niet blij is dat Simon het op zijn vrouw gemunt heeft. In het tweede seizoen doet hij er alles aan om zijn Camila terug te krijgen en stuurt hij zijn machtige vrienden op Simon af.

Soapy


Een misdaadthriller opgediend in een flink 'soapy' sausje, genieten voor de liefhebbers van het genre. Kijk de serie op Netflix.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen