search
Misdaadthriller uit 2009 raast de Netflix Top 10 binnen
Films / Nieuws

Misdaadthriller uit 2009 raast de Netflix Top 10 binnen

De Netflix Top 10 wordt al een tijdje door dezelfde titels bezet gehouden. 'The Taking of Pelham 123' uit 2009 pakt populariteit en staat nu op de achtste plaats.

Soms zien we een oudere film de Netflix Top 10 binnen komen. Nu komt misdaadthriller The Taking of Pelham 123 de hoek om kijken. Zeker een aanrader als je deze film nog niet gezien hebt.

Kaping


Wanneer een New Yorkse metro wordt gekaapt, gebruikt toezichthouder Walter Garber zijn kennis over de metro om de criminelen om de tuin te leiden.

Regie en cast


De film is geregisseerd door Tony Scott. Deze film is afgezien van Unstoppable de laatste die hij geregisseerd heeft voordat hij overleed.

In de film zien we grote namen zoals Denzel Washington, John Travolta, Luis Guizmán en Victor Gojcaj.

Sterke uitvoeringen


De film pakt op IMDb een nette score van 6.2/10. Op Rotten Tomatoes zijn de mensen wat minder enthousiast met een gemiddelde score van 52%.

"Niet zo gelikt als het origineel maar deze nieuwste versie van het verhaal over de metro overval zorgt nog steeds voor entertainment in razend tempo."

"Tony Scott was een transformerende man voor de Amerikaanse populaire cinema, en deze film was een van zijn meest effectieve: slimme plotten, sterke uitvoeringen en enorm veel stijl."





Op Netflix


Bekijk deze flitsende film vol actie en spanning bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen