search
Deze misdaadfilm op SkyShowtime is een dikke aanrader
Films / Nieuws

Deze misdaadfilm op SkyShowtime is een dikke aanrader

In 2009 kwam het origineel uit van 'Secret in their Eyes'. Deze remake uit 2015 werd niet overal even enthousiast ontvangen maar doet het nu goed bij SkyShowtime.

Met Julia Roberts, Nicole Kidman en Chiwetel Ejiofor in de hoofdrollen weet deze film nu goed te scoren bij SkyShowtime. Voeg hem zeker toe aan je watchlist.

De film uit 2015 is geregisseerd door Billy Ray, ook wel bekend van Shattered Glass en Breach.

Nieuw spoor


FBI-inspecteurs Ray en Jess zijn een hecht team, maar wanneer de tienerdochter van Jess op brutale wijze wordt vermoord, wordt hun band verscheurd. Na dertien jaar lang elke dag naar antwoorden te hebben gezocht, ontdekt Ray eindelijk een nieuw spoor, maar niemand is voorbereid op wat er hen te wachten staat.

Meeslepend


"De Amerikaanse remake van de Argentijnse Oscarwinnende film is minder complex dan het origineel, maar biedt toch een aangrijpend verhaal."

"Hoe log het verhaal uiteindelijk ook blijkt te zijn, het is meeslepend terwijl het naar een climax gaat die je waarschijnlijk niet verwacht."

Bovenstaande reviews zijn een greep uit wat je kan lezen over de film op Rotten Tomatoes. Helaas is het gemiddelde wat de film daar scoort maar 40%. Bij IMDb ligt het gemiddelde van de scores iets hoger met een 6.3/10.

Bij SkyShowtime


Als je deze film nog niet gezien hebt, voeg hem dan zeker toe aan je lijst of kijk hem nu gelijk.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen