search
Veel 'Batman'-producties in de maak bij Prime Video
Series / Nieuws

Veel 'Batman'-producties in de maak bij Prime Video

Er komen veel nieuwe 'Batman'-films en series aan op Amazon Prime Video.

Batman-fans opgelet! Amazon Prime Video is binnenkort de plek waar je moet zijn, want daar zijn op het moment maar liefst drie geanimeerde Batman-producties in de maak.

Amazon heeft officieel bevestigd dat er twee seizoenen zijn besteld van de geanimeerde serie Batman: Caped Crusader van Matt Reeves, J.J. Abrams en Bruce Timm. Daarnaast heeft Amazon ook een originele animatiefilm met de titel Merry Little Batman opgepikt, samen met de geanimeerde spin-offserie Bat-Family, beide van Warner Bros. Animation en DC.

Zowel Merry Little Batman als Bat-Family zijn voor een jonger publiek dan Caped Crusader en beide worden een actiekomedie voor het hele gezin genoemd. Eerst had HBO Max plannen om verder te gaan met Batman: Caped Crusader, maar het platform liet deze varen toen bekend werd dat Amazon de serie overnam.

Traditie voortzetten


Vernon Sanders, hoofd televisie bij Amazon en MGM Studios, zegt in een verklaring:

"Batman: The Animated Series hielp bij het pionieren in de evolutie van het vertellen van verhalen over superhelden en definieerde de Dark Knight voor een generatie".

"Batman: Caped Crusader zal ongetwijfeld die traditie voortzetten en met Merry Little Batman en Bat-Family zijn we verheugd om samen te werken met Warner Bros. Animation om een verscheidenheid aan versies van de Batman-mythos aan te bieden aan onze wereldwijde Prime Video-klanten"
.

In de film Merry Little Batman verandert de jonge Damian Wayne in "Little Batman" om zijn huis en Gotham te verdedigen tegen de schurken die de feestdagen willen vernietigen. Dat wordt gevolgd door Bat-Family, waarin Batman, Alfred en Damian Wayne/Little Batman samen met enkele nieuwkomers in Wayne Manor hun weg vinden in het leven als een superfamilie.

Het is nog niet bekend wanneer de film en series te zien zullen zijn op Amazon Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen