Eerste trailer 'Twisted Metal' gedropt: knotsgekke clown en een 'Mad Max'-landschap

De gameverfilming is deze zomer te zien, Anthony Mackie raast door het landschap.

Valeria Milić, 28-04-2023 18:38

De makers van Deadpool komen met de verfilming van deze geliefde PlayStation-game. Twisted Metal toont John Doe, die een pakketje moet afleveren in een post-apocalyptisch landschap. Onderweg komt hij het nodige gespuis tegen.
De trailer gunt een eerste blik op deze actiekomedie, die tien afleveringen telt. Het begint allemaal vrolijk genoeg, totdat een bepaalde tegenstander in beeld komt.

Vrolijke melodie

Het vrolijke melodietje van een ijscotruck klinkt uitnodigend, totdat je ziet wie in de truck zit. Het is de welbekende gruwelclown Sweet Tooth, en het gereedschap in de ijscotruck heeft weinig met ijsjes van doen. Sweet Tooth wordt gespeeld door de bekende worstelaar Joe Seanoa, oftewel Samoa Joe. Will Arnett neemt Sweet Tooth's stem voor zijn rekening.

Showrunner Jonathan Smith ziet de serie als een verhaal over het vinden van "je eigen gemeenschap, ondanks het feit dat mensen nu eenmaal verdeeld raken". Mackie's personage zal zeker de nodige figuren tegenkomen, maar het is nogal twijfelachtig of dit wel zijn type mensen zijn.

Verder is Stephanie Beatriz te zien als Quiet, de autodief die daarnaast goed overweg kan met een bijl. Neve Campbell, Thomas Hayden Church en Richard Cabral zijn een aantal andere castleden. Iedereen staat duidelijk in de startblokken voor een vrolijke maar daarom niet minder spannende derby.

Twisted Metal is in de VS vanaf 27 juli te zien op de streaming-dienst Peacock. Het is nog niet bekend of, en zo ja wanneer, de serie in Nederland te zien zal zijn.
Lees meer over: Twisted Metal, Anthony Mackie, Will Arnett, game verfilming

Populair nieuws

Laatste serienieuws

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in