Nieuwe personages in seizoen 5 van 'Once Upon a Time'

Nieuwe personages in 'Once Upon a Time'

Serie introduceert onder meer Merida van Frozen en we maken nader kennis met Dark Swan.

Michelle Iwema, 16 juli 2015 om 16:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vijfde seizoen van Once Upon a Time begint eind september op ABC. Tijdens het Comic-Con panel afgelopen weekend sprak de cast van de serie al over het aankomende seizoen. Zo werd daar voor het eerst verteld dat Merida uit Brave een nieuw personage zou worden en dat King Arthur en Guinevere hun opwachting maken in het komende seizoen. Ook komt er een nieuw en toch bekend personage genaamd Dark Swan.
Once Upon a Time gaat over de bewoners van het fictieve stadje Storybrooke. Zij komen allemaal uit diverse sprookjes, die naar de echte wereld getransporteerd zijn door de kwaadaardige koningin Regina. Zij heeft de daarvoor nodige spreuk bemachtigd van Repelsteeltje. De bewoners wonen al 28 jaar in het stadje en weten niet dat ze niet ouder worden. Hun hoop op redding ligt bij Emma Swan, de dochter van Sneeuwwitje en Prince Charming. Alleen Emma kan de vloek verbreken en zo zorgen dat de personages hun verloren herinneringen terugkrijgen.

Over de loop van een paar seizoenen heeft Emma zich opgeofferd voor haar familie en heeft ze hierdoor nu de krachten van een krachtige boosaardige entiteit overgenomen. Dat personage is Dark Swan.

Once Upon a Time wordt in Nederland uitgezonden op Net5. Kijken jullie uit naar de nieuwe personages?

Bron: Variety

Lees meer over: Once upon a time, Merida, Dark Swan, Emma, seizoen 5, nieuw seizoen Once Upon a Time, personages sprookjes, Guinevere, Arthur, Comic Con

Informatie over de serie: Once Upon a Time

Populair nieuws