Poll: Wat vinden jullie van de 'Heroes Reborn' trailer?

Na jaren keert de NBC-serie weer terug.

Jim Pedd, 16-07-2015 14:19


Een paar dagen geleden werd tijdens de San Diego Comic-Con de eerste trailer vrijgegeven voor Heroes Reborn. De miniserie dertien afleveringen en is een terugkeer van de serie Heroes, net zoals onlangs 24 terugkeerde met 24: Live Another Day. De trailer, die je hierboven kan bekijken, toont veel van het verhaal en de oude én nieuwe cast van de serie. Genoeg reden voor ons om eens te kijken wat jullie ervan vinden.

De serie begint een jaar na een terroristische aanslag in Odessa, Texas. De aanval heeft de stad compleet met de grond gelijk gemaakt en de regering geeft de mensen met speciale krachten de schuld. Dat is de reden dat velen van hen zich nu verschuilen voor gewone mensen. Twee van zulke voortvluchtigen zijn Luke (Zachary Levi) en Joanne (Judith Shekoni). Zij hebben iemand die belangrijk voor hen was verloren in de aanslag en zoeken wraak. Noah Bennet, a.k.a. HRG (Jack Coleman) verschuilt zich ook, maar wordt gevonden door Quentin Frady (Henry Zebrowski), die zijn hulp nodig heeft bij het ontdekken van de waarheid achter de gebeurtenissen.

Het seizoen gaat in de VS op 24 september in première.Lees meer over: Poll, comic con, san diego comic con, trailer, mening, heroes reborn, nbc, heroes, jack coleman, noah bennet, Zachary levi, Judith shekoni, henry zebrowski

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in