search
Disney+ komt in mei met 15 nieuwe series en vele afleveringen
Series / Nieuws

Disney+ komt in mei met 15 nieuwe series en vele afleveringen

Komende maand wordt er op Disney+ veel afwisseling gebracht, voor elk wat wils.

Disney+ zet in mei weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

A Small Light (seizoen 1 aflevering 1-2)Verschijnt op: 2 mei
Genre: Biografie / Drama / Geschiedenis
Kijk op Disney+

Synopsis: A Small Light gaat over Miep Gies, de secretaresse van Otto Frank. Met de hulp van het Nederlandse verzet beschermden Miep en haar man de familie Frank en vele anderen tegen de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog. Misschien ben je bekend met het verhaal van Anne Frank en haar leven in het Achterhuis, maar dit is wat er gebeurde aan de andere kant van de boekenkast.

Ed Sheeran: The Sum of It All (seizoen 1)Verschijnt op: 3 mei
Genre: Documentaire / Biografie / Muziek
Kijk op Disney+

Synopsis: Internationale superster Ed Sheeran geeft in deze openhartige serie een kijkje in zijn leven.

American Born Chinese (seizoen 1)Verschijnt op: 24 mei
Genre: Actie / Komedie
Kijk op Disney+

Synopsis: Jin Wang is een doorsnee tiener die de balans tussen school en zijn persoonlijke leven probeert te vinden. Als hij op de eerste dag van school een nieuwe student uit het buitenland ontmoet, komt zijn leven op zijn kop te staan als hij onbewust verstrikt raakt in een strijd met mythische Chinese goden.

Overige series nieuw op Disney+Hieronder de overige series die komende maand op Disney+ verschijnen.

3, 10, 17, 24, 31 mei: 9-1-1 (seizoen 6 - aflevering 12-16) - Actie / Drama / Thriller - Een blik in het leven van de hulpdiensten die het eerste op de plaats van ongeval zijn en de mensen die in de meest angstaanjagende, schokkende en penibele situaties terecht komen.

3, 10, 17, 24, 31 mei: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 10-14) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

3, 10, 17 mei : My Family (seizoen 1 - aflevering 8-10) - Drama - Het perfecte leven van deze op het eerste gezicht gelukkige man stort in elkaar wanneer zijn dochter wordt ontvoerd. De man die dacht dat hij alles had, wordt geconfronteerd met vele beproevingen en krijgt te maken met de complexiteit van de menselijke natuur.

3, 10, 17, 24, 31 mei: Pandora: Beneath the Paradise (seizoen 1 - aflevering 5-9) - Actie / Drama / Thriller - Hong Tae-ra leeft een leven waar iedereen jaloers op is, met een perfecte echtgenoot en een prachtige dochter. Haar leven raakt echter overhoop als ze plots geconfronteerd wordt met onderdrukte herinneringen.

3, 10 mei: The Great North (seizoen 3 - aflevering 16-17) - Animatie / Komedie - De avonturen van een alleenstaande vader en zijn vreemde Alaskaanse familie.

3, 10, 17, 24, 31 mei: Will Trent (seizoen 1 - aflevering 4-8) - Criminaliteit / Drama - Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

4 mei: Star Wars: Visions (seizoen 2) - Animatie / Actie / Avontuur - In dit verhaal uit de wereld van Star Wars brengen de beste makers van animatie over de hele wereld hun talenten naar dit geliefde universum.

4 mei: Star Wars: Young Jedi Adventures (seizoen 1) - Animatie / Actie / Avontuur - Hier wordt het verhaal vertelt van de 'Younglings' als ze hun avonturen aangaan en hun reis begint om Jedi-ridders te worden.

6, 13, 20, 27 mei: Tengoku Daimakyou (seizoen 1 - aflevering 6-9) - Animatie / Avontuur / Mysterie - In het jaar 2024 is de wereld verwoest. In de ruïnes van Japan liggen er afschuwelijke monsters op de loer en moeten de overlevenden alles bij elkaar zien te schrapen om te overleven.

10 mei: Race (seizoen 1) - Drama / Romantiek - Een verhaal over potentie, als een doorsnee medewerker aangenomen wordt door een hoogstaand PR-bedrijf door een speciale manier van werving.

10 mei: The Muppets Mayhem (seizoen 1) - Animatie / Komedie / Familie - Volg The Muppets Band als hun allereerste album ooit proberen op te nemen.

25 mei: The Kardashians (seizoen 3-1) - Drama / Reality-TV - De Kardashians vieren hun nieuwe avonturen en verkennen hun nieuwe 'normale' leven van moeder zijn, relaties en carrièredoelen.


Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen