search
HBO Max-rebranding brengt een fan-favoriete animatieserie terug
Series / Nieuws

HBO Max-rebranding brengt een fan-favoriete animatieserie terug

Deze serie was destijds op Cartoon Network te zien, maar krijgt een reboot op HBO Max.

Ook Cartoon Network krijgt te maken met de veranderingen in de streaming-wereld. De tv-zender valt per slot van rekening onder Warner Bros. Discovery. Deze laatste is samengegaan met HBO Max waarbij de nieuwe naam Max is geworden.

In dit kader bericht IG dat er plannen zijn om de populaire animatieserie Totally Spies! een reboot te geven. Deze Cartoon Network-serie zou daarnaast dus ook te streamen zijn.

Cartoon Network-nostalgie


Het samengaan heeft de mogelijkheid geopend om populaire Cartoon Network-series aan een groter publiek aan te bieden. Op deze manier wordt er enerzijds gebruik gemaakt van nostalgie, anderzijds trek je zo nieuwe kijkers voor je vernieuwde streaming-platform.

Terug op school


Dit betekent dat de hoofdpersonen Sam, Clover, en Alex weer op de middelbare school in Beverly Hills zitten. De drie meisjes worden gerecruteerd door Jerry, om voor de World Organisation of Human Protection geheime missies uit te voeren. De drie waren behoorlijk creatief in het verslaan van hun tegenstanders. Ze hadden de nodige technische gadgets bij de hand, inclusief lippenstift en make up.

De oorspronkelijke serie had zes seizoenen en een prequelfilm. Naar verluidt zou het nieuwe Totally Spies! in 2024 te zien zijn, waarbij het vrolijke trio weer klaarstaat om de wereld te redden.

De naamsverandering die in dit artikel genoemd wordt zal in Nederland naar verwachting in 2024 ingaan.

De eerste vijf seizoenen van Totally Spies! zijn te zien op Videoland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen