search
'Andor'-acteur was bang dat de Disney+-serie "te perfect" zou zijn
Series / Nieuws

'Andor'-acteur was bang dat de Disney+-serie "te perfect" zou zijn

Tja, het is maar waar je je zorgen over maakt...

Het eerste seizoen van de Disney+-serie Star Wars: Andor werd enorm goed ontvangen en het tweede is inmiddels onderweg. Alles lijkt vlekkeloos te gaan voor de serie, wat hoofdrolspeler Diego Luna in het begin zelfs een beetje bezorgd maakte.

In een nieuw interview met The Hollywood Reporter werd Luna gevraagd of hij verrast was dat ze met de eerste scène van de serie wegkwamen, waarin gelijk veel geweld te zien is. Als antwoord hierop onthulde Luna dat hij bij elke stap tijdens het maken en vervolgens uitbrengen van de serie verrast was.

Onmogelijk


Zoals hij het uitdrukte, gingen de dingen de hele tijd "te perfect":

"Dat was het niet alleen; ik had altijd het gevoel dat dit nooit het daglicht zou zien, totdat het wel gebeurde. Ik bleef doorgaan, 'Dit is te perfect. Dit werkt.' Het hele idee, ik dacht altijd: 'Dat is onmogelijk.' Gedurende het hele proces hebben we precies gedaan wat we dachten dat het beste was".

"We gaven nooit prioriteit aan iets anders dan de serie. Het schrijven duurde zolang als nodig was en we kregen de beste cast die je kunt hebben. Dus alles werd steeds beter en beter, en ik had altijd het gevoel dat er iets mis moest gaan. Maar dat gebeurde niet. We hadden de vrijheid en de steun van Disney en Lucasfilm. We hadden het vertrouwen van Kathy [Kennedy]".


Indrukwekkend


Luna merkte verder op dat hij tijdens het maken van de serie vaak "onder de indruk en verrast" was dat de serie werd gemaakt:

"Ik was er trots op. Zelfs vandaag voel ik me niet alleen gelukkig, maar dankbaar om deel uit te maken van zoiets als dit en om te werken met mensen in wie ik geloof. We hebben een team en we hebben een structuur die ons blijft pushen om beter te worden en meer risico's te nemen en om verder te komen. Het is dus behoorlijk indrukwekkend vanuit elke hoek. Het gebeurt op elk niveau van de serie, met elke afdeling".

Andor seizoen 2 is vanaf augustus 2024 te zien op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen