search
Dit is de 'Star Wars'-droom van Andy Serkis
Series / Nieuws

Dit is de 'Star Wars'-droom van Andy Serkis

Andy Serkis zou na twee rollen in de Star Wars-franchise nu graag een project zelf regisseren.

De iconische acteur Andy Serkis is al twee keer verschenen in het Star Wars-universum. Maar wat hem betreft blijft het daar niet bij. Hij wil nu een project regisseren.

We zagen Serkis - vooral bekend van zijn motion-capture van Gollum uit The Lord of the Rings - voor het eerst in Star Wars in Episode VIII The Last Jedi als Snoke. Vorig jaar keerde hij terug voor een andere rol, namelijk die van Kino Loy in Andor.

Andy Serkis in Star Wars


Bekend met Star Wars is Andy Serkis dus zeker. Maar de acteur kijkt al een tijdje verder dan alleen acteren. In 2021 regisseerde hij Venom: Let There Be Carnage, en daarvoor ook al een aantal andere films. En dat smaakt naar meer.

In een interview met Screenrant geeft Serkis aan dolgraag een Star Wars-project te regisseren"

"Ik zou dat graag willen. Echt oprecht. Ik denk dat dit universum een ​​enorme fascinatie voor mij heeft. Ik denk dat ik een van de weinige acteurs ben die de kans heeft gehad om er twee personages in te spelen. Maar ik zou het graag willen."

Maar goed, het feit dat hij het wil, betekent niet dat hij het ook mag. Dat besluit ligt bij Disney en Lucasfilm. Gelukkig voor Serkis zijn er genoeg Star Wars-projecten in productie, dus de kans dat er iets voor hem tussen zit is aanwezig. We gaan het zien!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen