search
'Succession' komt opnieuw met een flinke verrassing!
Series / Nieuws

'Succession' komt opnieuw met een flinke verrassing!

De nieuwste Succession-aflevering bracht op verrassende wijze een bekend gezicht uit de serie terug.

Succession seizoen 4 aflevering 6 brengt een maar al te bekend gezicht terug naar de serie, tot verbazing van de kijkers. Let op! Spoilers volgen, lezen op eigen risico!

Enkele afleveringen geleden zagen we Logan Roy, gespeeld door Brian Cox, plotseling om het leven komen tijdens een vlucht naar Europa. Sindsdien staan zijn twee zoons Kendall en Roman aan het roer, met alle gevolgen van dien.

Succession's verrassende cameo


Sinds het moment dat Logan Roy om het leven kwam, vragen fans zich af of het imposante personage nog een terugkeer zou maken. Niet door weer tot leven te komen natuurlijk, maar bijvoorbeeld via een flashback.

Hoewel het niet via een flashback gebeurde, zagen we Logan Roy in aflevering 6 wel degelijk terugkeren. Door middel van een video waarin hij Living+ aankondigt, het project waar Roman en (vooral) Kendall zich tijdens de aflevering mee bezig houden.

Maar het was niet zomaar Logan die we zagen, dankzij een slimme video editor hoorden we hem andere woorden zeggen dan wat hij daadwerkelijk zei. Het werkte, want iedereen was laaiend enthousiast over het resultaat.

Was dit dan écht de laatste keer dat we Logan Roy op het scherm zagen in Succession? De kans is groot, maar in deze moeilijk te voorspellen serie weet je het maar nooit.

Nieuwe Succession-afleveringen verschijnen iedere maandag op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen