search
Slecht nieuws voor 'Vampire Academy': alle hoop verloren
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor 'Vampire Academy': alle hoop verloren

De mede-maker van Vampire Academy deelt het trieste nieuws in een persoonlijke video.

Het is altijd een slechte dag als je te horen krijgt dat je favoriete serie gecanceld is. Wanneer het kleine beetje hoop dan ook nog de grond in wordt geboord, lijkt alles verloren.

Afgelopen januari heeft Peacock Vampire Academy na slechts één seizoen gecanceld. Fans hoopten een manier te vinden om hun favoriete serie opnieuw leven in te blazen, door een nieuw netwerk te vinden.

Alle hoop lijkt nu echt verloren, na een bericht van mede-maker Marguerite Maclntyre. Ze plaatste een video op sociale media waarin ze een belangrijke update deelde met alle fans.

Einde verhaal


In haar video vertelde ze dat ze geen enkele weg vooruit meer ziet voor de serie en dat dit dus echt het definitieve einde is.

Ook bedankt ze alle fans voor al hun liefde in de serie en al hun steun. Ze voegde hier nog aan toe dat ze wel alle vertrouwen heeft dat het verhaal ergens in de toekomst op een andere manier en door andere mensen zal worden opgepakt.

Bekijk hieronder de tweet en stream Vampire Academy op Peacock.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen