search
Stream deze bloedstollende horrorfilm nu bij SkyShowtime
Films / Nieuws

Stream deze bloedstollende horrorfilm nu bij SkyShowtime

In de post-apocalyptische film 'A Quiet Place' wordt niet heel veel gezegd, maar met een hele goede reden. Stream de film vanaf zondag 7 mei bij SkyShowtime.

Deze film scoort goed met een 7.5/10 op IMDb en een gemiddelde van 90% op Rotten Tomatoes. Een echte aanrader als je van een film vol schrikmomenten en spanning houdt.

Elk geluid is fataal


In deze post-apocalyptische film volgen we een familie die gevaarlijke wezens probeert te vermijden. Nadeel is dat ze reageren op elk geluid dat gemaakt wordt, ook op gefluister en elke voetstap die gezet wordt. Samen proberen ze te overleven en terug te vechten.

Cast


In deze film zien we Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe en Cade Woodward.
Regie van deze huiveringwekkende film was in handen van John Krasinski en hij speelt ook zelf een van de hoofdrollen in de film.

Positieve reacties


Veel mensen die van dit genre films houden, geven ook aan dat A Quiet Place een van de beste is die ze gezien hebben. Ook op Twitter raken mensen niet uitgepraat over deze film.







Meer van dit


Na deze film uit 2018 volgde er in 2020 een tweede film. Ook is recent bekend geworden dat er nog een vervolg komt met de titel A Quiet Place: Day One.

SkyShowtime


Vanaf zondag 7 mei stream je de film bij SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen