search
Hoe is het nu toch eigenlijk met Leonard uit 'The Big Bang Theory'?
Series / Nieuws

Hoe is het nu toch eigenlijk met Leonard uit 'The Big Bang Theory'?

Johnny Galecki was buitengewoon succesvol met zijn rol als Leonard, maar sindsdien is het stil rond hem.

Johnny Galecki werd een bekende acteur dankzij zijn rol als de grappige theoretische natuurkundige Leonard in The Big Bang Theory. Hij verdiende met deze rol op een gegeven moment zelfs $25 miljoen per jaar.

Jonge jaren


Galecki maakte zijn eerste filmoptreden op twaalfjarige leeftijd, in een cameo in de film A Night in the Life of Jimmy Reardon. Dit werd gevolgd door een rol in de komedie National Lampoon's Christmas Vacation.

Roseanne


Galecki slaagde er vervolgens in om de rol van David te bemachtigen in de show Roseanne, die op dat moment al buitengewoon populair was. Vanaf dat moment begon Galecki's carrière echt op te bloeien. Maar het hoogtepunt van zijn acteursbestaan is natuurlijk de rol van Leonard in The Big Bang Theory.

Leven buiten de schijnwerpers


Wat gebeurde er nu precies met Galecki toen de serie stopte? Galecki besloot een pauze te nemen van acteren om meer tijd aan zijn gezin te besteden. Eind 2019 kreeg Galecki zijn eerste kindje en hij wilde daar alle tijd in steken nadat hij zich via 'The Big Bang Theory' financieel onafhankelijk had geacteerd.

De acteur heeft nooit officieel zijn pensioen aangekondigd, dus fans kunnen misschien hopen op Galecki's terugkeer. De aankomende spin-off van The Big Bang Theory is misschien een leuk ideetje?

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen