search

Ons nieuws van zaterdag 6 mei 2023

Stream deze films voor je 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' in de bioscoop gaat kijken
Films / Nieuws

Stream deze films voor je 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' in de bioscoop gaat kijken

Om alles goed te kunnen volgen is het handig om deze twee films te bekijken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voordat we naar de bioscoop rennen voor de laatste Guardians of the Galaxy Vol. 3 is het handig dat we helemaal up to date zijn. Daarom hier een klein overzicht van de vijf streaming films die je eerst gezien moet hebben, om er echt alles van te begrijpen.

Guardians 1 & 2


Guardians 1 is vooral belangrijk voor de onderlinge relaties. Er zit in Vol. 2 wat overlap met betrekking tot de tegenspelers: de Sovereign. Dit zijn niet de belangrijkste tegenspelers, maar ze komen ook wel voor in Vol. 3.

Avengers Infinity War & Endgame


De tegenstander uit deze films, Thanos, komt ook voor in de nieuwste film. Al is het maar via het gesproken woord. Gamora en Nebula praten veel over deze antagonist. Om alles goed te kunnen volgen is het handig om deze twee films te bekijken. Verder heeft het personage Peter Quill het vaak over zijn relatie met Gamora, uit een andere tijdlijn in Endgame.



Thor: Love and Thunder


Na Endgame hebben we The Guardians even niet meer gezien, omdat ze samen weggingen met Thor. In de film Thor: Love and Thunder komen The Guardians de eerste circa 30 minuten nog wel voor, alvorens te vertrekken naar hun nieuwste avontuur.



Disney+


Zo zijn we weer helemaal up to date. Alle bovenstaande films zijn net als andere films te bekijken via streamingdienst Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Luther'-ster Idris Elba in nieuwe thrillerserie 'Hijack' van Apple TV+: bekijk de beelden
Series / Foto's

'Luther'-ster Idris Elba in nieuwe thrillerserie 'Hijack' van Apple TV+: bekijk de beelden

Een bloedstollende vlucht van zeven uur richting Londen in een gekaapt vliegtuig.

Idris Elba heeft een indrukwekkende staat van dienst. We kennen hem natuurlijk uit The Wire en Luther. De thrillerserie Hijack is een miniserie die voortkomt uit zijn overeenkomst met Apple TV+.

De serie heeft zeven afleveringen, en speelt zich af in real time. Elba speelt onderhandelaar Sam Nelson die de levens van de passagiers moet redden. De eerste foto's zijn nu online te bekijken, en wel hier.

Sterke cast


Naast het feit dat hij de hoofdrol speelt, is Elba ook de producent van deze spannende serie. Verder zien we Archie Panjabi (The Good Wife) als Zahra Gahfoor. Zij maakt onderdeel uit van een eenheid die zich met terrorisme bezighoudt. Max Beesley speelt rechercheur Daniel Farrell, die aanwijzigingen moet zien te vinden omtrent de kaping. Andere castleden zijn onder andere Christine Adams (Batman Begins) en Eve Myles (Torchwood).

Hijack start op 28 juni op Apple TV+. Dan zullen de eerste twee afleveringen te zien zijn, de rest wordt wekelijks online gezet.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe is het nu toch eigenlijk met Leonard uit 'The Big Bang Theory'?
Series / Nieuws

Hoe is het nu toch eigenlijk met Leonard uit 'The Big Bang Theory'?

Johnny Galecki was buitengewoon succesvol met zijn rol als Leonard, maar sindsdien is het stil rond hem.

Johnny Galecki werd een bekende acteur dankzij zijn rol als de grappige theoretische natuurkundige Leonard in The Big Bang Theory. Hij verdiende met deze rol op een gegeven moment zelfs $25 miljoen per jaar.

Jonge jaren


Galecki maakte zijn eerste filmoptreden op twaalfjarige leeftijd, in een cameo in de film A Night in the Life of Jimmy Reardon. Dit werd gevolgd door een rol in de komedie National Lampoon's Christmas Vacation.

Roseanne


Galecki slaagde er vervolgens in om de rol van David te bemachtigen in de show Roseanne, die op dat moment al buitengewoon populair was. Vanaf dat moment begon Galecki's carrière echt op te bloeien. Maar het hoogtepunt van zijn acteursbestaan is natuurlijk de rol van Leonard in The Big Bang Theory.

Leven buiten de schijnwerpers


Wat gebeurde er nu precies met Galecki toen de serie stopte? Galecki besloot een pauze te nemen van acteren om meer tijd aan zijn gezin te besteden. Eind 2019 kreeg Galecki zijn eerste kindje en hij wilde daar alle tijd in steken nadat hij zich via 'The Big Bang Theory' financieel onafhankelijk had geacteerd.

De acteur heeft nooit officieel zijn pensioen aangekondigd, dus fans kunnen misschien hopen op Galecki's terugkeer. De aankomende spin-off van The Big Bang Theory is misschien een leuk ideetje?

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stream deze bloedstollende horrorfilm nu bij SkyShowtime
Films / Nieuws

Stream deze bloedstollende horrorfilm nu bij SkyShowtime

In de post-apocalyptische film 'A Quiet Place' wordt niet heel veel gezegd, maar met een hele goede reden. Stream de film vanaf zondag 7 mei bij SkyShowtime.

Deze film scoort goed met een 7.5/10 op IMDb en een gemiddelde van 90% op Rotten Tomatoes. Een echte aanrader als je van een film vol schrikmomenten en spanning houdt.

Elk geluid is fataal


In deze post-apocalyptische film volgen we een familie die gevaarlijke wezens probeert te vermijden. Nadeel is dat ze reageren op elk geluid dat gemaakt wordt, ook op gefluister en elke voetstap die gezet wordt. Samen proberen ze te overleven en terug te vechten.

Cast


In deze film zien we Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe en Cade Woodward.
Regie van deze huiveringwekkende film was in handen van John Krasinski en hij speelt ook zelf een van de hoofdrollen in de film.

Positieve reacties


Veel mensen die van dit genre films houden, geven ook aan dat A Quiet Place een van de beste is die ze gezien hebben. Ook op Twitter raken mensen niet uitgepraat over deze film.







Meer van dit


Na deze film uit 2018 volgde er in 2020 een tweede film. Ook is recent bekend geworden dat er nog een vervolg komt met de titel A Quiet Place: Day One.

SkyShowtime


Vanaf zondag 7 mei stream je de film bij SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit kunnen we verwachten in 'Star Wars: Andor' seizoen 2
Series / Nieuws

Dit kunnen we verwachten in 'Star Wars: Andor' seizoen 2

Showrunner licht toe hoe we de aanloop naar Rogue One te zien krijgen.

Andor is momenteel in productie, en dit blijft het geval tot aan augustus 2023. De serie wordt vrijwel unaniem als de beste Star Wars-serie gezien, en de verwachtingen voor het slotseizoen zijn hooggespannen.

Showrunner Tony Gilroy licht toe wat we kunnen verwachten in dit laatste seizoen. Er wordt een periode van vier jaar getoond, en in een gesprek met Empire licht Gilroy toe hoe dat wordt vormgegeven.

Geen gas terug


De laatste drie afleveringen van Star Wars: Andor zullen letterlijk de drie dagen voor de gebeurtenissen van Rogue One laten zien. De spanning die in de loop van seizoen 1 werd opgebouwd zal alleen maar toenemen.

Gilroy: "Op iedere mogelijke manier, inderdaad. Het is 1500 pagina's met het meest dynamische materiaal dat je je kunt indenken. Dit betekent dat we zoveel tijd als mogelijk zullen doorbrengen met deze personages. Voor het eerste seizoen klopte alles, en voor seizoen 2 gaan we echt geen gas terugnemen".

Gilroy en de overige makers zijn dus van plan om Andors verhaal de afronding en de toon te geven die het verdient. Dit is ongetwijfeld tot groot genoegen van de vele fans van de hitserie.

Het tweede, en tevens laatste, seizoen van Andor wordt in augustus 2024 verwacht. Kijk tot die tijd Andor seizoen 1 op Disney+.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze verhaallijnen zijn in 'Game of Thrones' "een beetje vergeten"
Series / Nieuws

Deze verhaallijnen zijn in 'Game of Thrones' "een beetje vergeten"

Deze personages en verhaallijnen zijn jammer genoeg nooit meer aan bod gekomen

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In alle seizoenen van Game of Thrones zijn personages, verhaallijnen of locaties geïntroduceerd. Sommigen werden enorm belangrijk... anderen deden er opeens niet meer toe.

Dothraki horde


Deze krijgers te paard kun je eigenlijk niet als vergeten beschouwen omdat ze nog redelijk veel voorkwamen in de serie.

De Dothraki is een strijdkracht om U tegen te zeggen. Dit blijkt ook uit de scène waarin ze de het Lannister transport overvallen in meest spectaculaire moment is nog wel de overval op de Lannister wagens in The Spoils of War.



Maar in de aanval op Winterfell in The Long Night worden deze gevreesde krijgers in één klap weggevaagd door de White Walkers en lijkt er niks meer van ze over te zijn.

Zelfs de vlammende zwaarden, dankzij Carice van Houten's Melissandre, kunnen er weinig tegen doen.



Dorne


Dorne is wel een heel erg veelbesproken verhaallijn die nergens toe leidde. De Sand snakes, de onbevreesde sluipmoordenaars, en natuurlijk Pedro Pascal als Oberyn Martell.

Het einde van Oberyn, in zijn strijd met The Mountain, was gruwelijk om te zien. Maar Oberyn's einde lijkt ook het einde van de Dorne verhaallijn te zijn.

De Sand Snakes vermoorden hun vader, de enige van het stel die nog enigszins zijn hoofd erbij had. En dat was het voor Dorne.

En uiteindelijk vinden de Sand Snakes zelf ook nog een bloederig einde.



Direwolves


De Direwolves werden geïntroduceerd als een belangrijke metgezel voor de Starks. Dit mocht helaas niet zo zijn.

Lady (Sansa's Direwolf) werd vermoord, dankzij Joffrey. Anderen, zoals Grey Wind (Robb Stark's Direwolf) werden tijdens of na de Red Wedding gedood.

Tegen het einde van de show bleven alleen Nymeria (Arya Stark's Direwolf) en Ghost (Jon Snow's Direwolf) over.



Draken


Ondanks de enorme schade die Drogon heeft aangericht in zijn tijd, hebben Daenerys' draken niet bijster veel bijgedragen aan het verhaal.

Rhaegal en Viserion zijn altijd een beetje de ondergeschoven kinderen te zijn van Daenerys (Emilia Clarke). Ze zijn niet zo groot als Drogon en lijken ook minder sterk.

Viserion sterft in de missie achter de Muur wanneer ze op zoek gaan naar Dragonglass in seizoen 7.

Rhaegal sterft in seizoen 8 tijdens de aanval op de vloot van Euron Greyjoy (Pilou Asbæk)



Wie is Quaithe?


Quaithe is een mysterieuze figuur, gespeeld door Laura Pradelska. Ze is een Shadowbinder uit Asshai en heeft een gaaf masker.

Ook lijkt ze heel veel te weten over Daenerys. En ze geeft Jorah Mormont (Iain Glenn) op verschillende momenten raadselachtige adviezen.

Quaithe komt van het zelfde eiland als Melissandre en schijnt ook profetische gaven te hebben.

Maar wanneer Daenerys, Jorah en de draken de stad Astapor verlaten hebben, is dit ook helaas de laatste keer dat we Quaithe zullen zien.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Mindhunter' ster Jonathan Groff krijgt belangrijke rol in 'Doctor Who'
Series / Nieuws

'Mindhunter' ster Jonathan Groff krijgt belangrijke rol in 'Doctor Who'

"Het is een eer om in het waanzinnige brein van Russell T. Davies te duiken"

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Doctor Who blijft interessante namen aantrekken. In de special later dit jaar zullen we Neil Patrick Harris zien. En nu is er weer een grote, nieuwe naam aangetrokken.

Jonathan Groff


Jonathan Groff is geen onbekende in televisieland. Eerder verscheen de acteur in series als Glee en Mindhunter.

Ook is hij op Broadway bekend van zijn rollen in musicals als Spring Awakening en als King George in Hamilton.

Bekijk op instagram


Statement


"Ik heb enorm veel zin om in het waanzinnige brein van Russell T. Davies te duiken en zien hoe Ncuti Gatwa de show steelt in deze iconische rol," zegt Groff in een statement.

Showrunner Russell T. Davies had dit te zeggen:
"Dit is een ongelofelijke kans en een grote eer om zo'n grote ster op onze set te krijgen. Dus trek je ruimtelaarzen aan, dit wordt knallen!"



Terug op TV


Doctor Who is in november van dit jaar terug met drie specials met terugkerende Doctor David Tennant, en Catherine Tate als Donna Noble.

Vanaf kerst zal Ncuti Gatwa als vijftiende Doctor de TARDIS besturen.



Doctor Who is te zien op de BBC iPlayer en vanaf november ook bij Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video zet deze week 5 nieuwe afleveringen online van o.a de kraker 'Citadel'
Series / Nieuws

Prime Video zet deze week 5 nieuwe afleveringen online van o.a de kraker 'Citadel'

Het is deze week weer vol spanning, mysterie en vermaak op Prime Video.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Citadel (seizoen 1 - aflevering 4)



Verschijnt op: 12 mei
Genre: Drama
Kijk op Prime Video

Synopsis: Het wereldwijde spionnenagentschap Citadel is gevallen en de herinneringen van haar agenten zijn volledig uitgewist. Kunnen, nu het machtige syndicaat Manticore in het machtsvacuüm groeit, de agenten van het Citadel hun verleden oprakelen en de moed en kracht vinden om terug te vechten?






The Power (seizoen 1 - aflevering 9)



Verschijnt op: 12 mei
Genre: Drama / Fantasie
Kijk op Prime Video

Synopsis: Gebaseerd op de New York Times bestseller gaat The Power over een wereld waarin vrouwen plots over een mysterieuze nieuwe gave komen te beschikken. Ze zijn in staat om iedereen te elektrocuteren naar eigen wil, wat leidt tot een buitengewone mondiale verschuiving van de energiebalans.





The Marvelous Mrs. Maisel (seizoen 5 - aflevering 7)



Verschijnt op: 12 mei
Genre: Komedie / Drama
Kijk op Prime Video

Synopsis: Nadat haar man haar verlaat ontdekt de jonge moeder van twee Miriam "Midge' Maisel dat ze een talent voor stand-up komedie heeft. Zou dit haar ware roeping zijn?






Overige series nieuw op Prime Video



Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

8 mei Million Dollar Island (seizoen 1) - Reality-TV - Dennis van der Geest presenteert Million Dollar Island. Een programma waarin kandidaten 60 dagen moeten zien te overleven op een verlaten eiland met 99 anderen. Wie weet het spel slim genoeg te spelen om de finale te bereiken?

9 mei: Jachtseizoen (seizoen 3 - aflevering 2) - Spelshow / Reality-TV - Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max komt deze week met 4 nieuwe afleveringen waaronder het intrigerende 'Succession'
Series / Nieuws

HBO Max komt deze week met 4 nieuwe afleveringen waaronder het intrigerende 'Succession'

Deze week gaat HBO Max naast haar bekende series ook op de internationale toer.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Succession (seizoen 4 - aflevering 7)



Verschijnt op: 8 mei
Genre: Drama
Kijk op HBO Max

Synopsis: De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie?





Love & Death (seizoen 1 - aflevering 5)



Verschijnt op: 11 mei
Genre: Biografie / Criminaliteit / Drama
Kijk op HBO Max

Synopsis: Twee kerkgaande koppels genieten van hun leven in een klein stadje in Texas. Totdat iemand plots een bijl tevoorschijn tovert.





Mariachis (seizoen 1)



Verschijnt op: 12 mei
Genre: Komedie / Drama / Muziek
Kijk op [url1https://www.hbomax.com/nl/nl/series/urn:hbo:series:GY9YvOQ0veMLCwgEAAA0S?countryRedirect=1]HBO Max[/url1]

Synopsis: Volg deze dramatische komedie als het de manier waarop de Mexicaanse tradities door middel van muziek in leven wordt gehouden behandelt.





Overige series nieuw op HBO Max



Hieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

8 mei: Two Sides of the Abyss (seizoen 1) - Criminaliteit / Drama / Thriller - Politieagent Luise Berg uit Wuppertal, Duitsland is op pad naar een onvermijdelijke catastrofe als de moordenaar van haar dochter vervroegd uit de gevangenis vrijkomt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix had in 'Wednesday' bijna Hollywoodster Christina Ricci links laten liggen
Series / Nieuws

Netflix had in 'Wednesday' bijna Hollywoodster Christina Ricci links laten liggen

Het was blijkbaar nog een behoorlijk gedoe om de originele Wednesday aan te trekken.

Zo groot als de serie Wednesday van Netflix nu is, zo groot waren de Addams Family-films in de jaren 90. Actrice Christina Ricci speelde in die films de rol van Wednesday en het scheelde weinig of ze zou in de nieuwe serie niet eens meespelen.

Het was voor veel kijkers die opgegroeid zijn met de films uit de jaren 90 leuk om te zien dat de originele Wednesday haar opwachting maakte tegenover Jenna Ortega in de serie Wednesday. In een interview vertellen de makers van de serie dat Ricci wegens een druk schema en zwangerschap bijna niet mee had kunnen doen aan de Netflix-hit.

Twee Wednesdays is iconisch


Makers Miles Millar en Alfred Gough vertellen hierover: "Het was lastig om haar te casten omdat ze zwanger was, dus we moesten een schema opstellen zodat ze al haar afleveringen helemaal aan het einde kon opnemen. Op die manier kon ze in acht afleveringen spelen en kon alles in drie weken gedaan zijn.

Ja, ze moest ook in Yellowjackets spelen. Ze is echt fantastisch om mee te werken. En om de twee Wednesdays samen in dit seizoen te hebben voelde gewoon zo iconisch. Dit was een serie waarin heel veel dingen bijna niet lukten, maar uiteindelijk lukte het wel."


Kijk hieronder het interview van de makers van Wednesday, of kijk alle afleveringen op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijk hier het spannende begin van 'Citadel', de nieuwe hitserie van Prime Video
Series / Nieuws

Kijk hier het spannende begin van 'Citadel', de nieuwe hitserie van Prime Video

Misschien raak je door het zien van de beelden verleid om nog meer te kijken.

Het is net een week uit en Amazon doet zijn best om de serie zo veel mogelijk te promoten. Om kijkers te verleiden is er een behoorlijk grote clip gedeeld om je een idee te geven wat je kan verwachten van de nieuwe hitserie Citadel.

De entertainmentwebsite ScreenRant heeft het voor elkaar gekregen om 10 minuten van het begin van de nieuwe thriller uit te mogen zenden. Citadel is voor Prime Video het nieuwe vlaggenschip, met een bijbehorend hoog budget en een castlijst van Hollywoodsterren.

Wereldwijd avontuur en grenzeloze romantiek


De serie gaat over een voormalig internationaal agentschap van spionnen die al hun herinneringen kwijt zijn en met de komst van een machtig syndicaat hun best moeten doen om het verleden op te rakelen en de moed te vinden om terug te vechten.

Sterren van formaat


Prime Video heeft ook een paar zwaargewichten uit de kast getrokken. Zo zijn er rollen voor Richard Madden (Game of Thrones, Rocketman), Priyanka Chopra Jonas (Baywatch, Mary Kom) en de Oscar genomineerde Stanley Tucci (The Hunger Games, 30 Rock).

Nog geen Prime Video of de serie nog niet gezien? Kijk hieronder de eerste 10 minuten van Citadel of de volledige serie op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
AI komt met een Duitse schlager-versie van 'Breaking Bad'
Series / Video/clip/featurette

AI komt met een Duitse schlager-versie van 'Breaking Bad'

Vanaf nu kun je een schlager-versie van 'Breaking Bad' bekijken, inclusief accordeonmuziek als soundtrack.

De Youtuber demonflyingfox heeft van Breaking Bad wel een erg aparte versie gemaakt. Gezien de reacties wordt deze Duitse Krimi hoog gewaardeerd.

In de grappige video zijn de hoofdrolspelers stuk voor stuk te zien, maar niet zoals we dat gewend zijn. Ook lijkt het niet meer om meth te gaan, maar om worstjes.

'Dit is Beieren, b***h'


Walt heeft een enorme snor en draagt bretels. Jesse ziet er niet heel anders uit maar hij heet Joseph. Verder maakt 'Joseph' duidelijk wat de locatie is: "Dit is Beieren, b***h". Overige bekende uitspraken uit de serie zijn natuurlijk ook te horen. De blonde en blauwogige Saul Goodman geeft aan dat "zijn [Walt's] smaak in worstjes dezelfde is als zijn smaak in advocaten. Van de beste kwaliteit en vettig genoeg".

Aangezien alles in het Duits is, heeft de maker de video voorzien van ondertiteling. Aangezien we Gus en de Salamanca-tweeling ook te zien krijgen is ook gelijk duidelijk waarom het accordeonmuziekje tegen het einde een andere toon krijgt. Volgens commentator jo be is het acteerwerk puik te noemen: "Als Duitser zijnde kan ik bevestigen dat we inderdaad niet meer emotie uitdrukken dan dit".

Breaking Bad kun je streamen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Paramount doet aankondiging over de toekomst van 'Yellowstone'
Series / Nieuws

Paramount doet aankondiging over de toekomst van 'Yellowstone'

Paramount komt met een aankondiging over de toekomst van 'Yellowstone'.

Het Westerndrama Yellowstone is recent nog in het nieuws geweest gezien het drama achter de schermen. Hoofdrolspeler Kevin Costner lag in de clinch met de makers, hetgeen leidde tot zijn vertrek.

The Hollywood Reporter bericht nu dat seizoen 5 het laatste seizoen is van de hitserie. De fans hoeven zich echter geen zorgen te maken. In maart kondigde Paramount immers een spin-off aan, en deze is een rechtstreeks vervolg.

Einde 'Yellowstone' en vervolgserie


De tweede helft van seizoen 5 gaat in november 2023 van start, waarbij de laatste zes afleveringen te zien zullen zijn. In december zou de vervolgserie van start moeten gaan.

Eerder werd ook al bekendgemaakt dat Matthew McConaughey een rol zou spelen in een Yellowstone-serie. Dit zou een rol kunnen zijn in de vervolgserie, maar dat is op dit moment niet 100% duidelijk.

Inhoud onbekend


Maker Taylor Sheridan staat bekend om zijn enorme productiviteit, en is waarschijnlijk al vroeg begonnen met schrijvven. De schrijversstaking heeft met andere woorden niet in de weg gestaan van de 'Yellowstone'-opvolger.

Er is op dit moment nog weinig bekend over de inhoud van de spin-off, en ook niet wie allemaal onderdeel uitmaakt van de cast. 101 Studios-topman David Glasser, geeft aan dat "het verhaal van de Duttons [gaat] verder waar 'Yellowstone' ophoudt. We kijken er naar uit om een nieuw episch verhaal aan ons publiek te brengen".

Je kunt Yellowstone bekijken op Skyshowtime.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
de auteur van 'Percy Jackson' heeft enorm veel vertrouwen in de verfilming
Series / Featured

de auteur van 'Percy Jackson' heeft enorm veel vertrouwen in de verfilming

De productie van 'Percy Jackson and the Olympians' duurt al een hele tijd, maar het einde lijkt nu eindelijk in zicht en de auteur is razend enthousiast met het resultaat.

De auteur van Percy Jackson and the Olympians, Rick Riordan, is erg blij met de keuzes die de regisseur heeft gemaakt in het eerste seizoen van de verfilming.

Percy Jackson and the Olympians verschijnt binnenkort op Disney+ en de serie is gebaseerd op de populaire boeken van Riordan met dezelfde naam. Hij is zelf ook betrokken bij de serie als co-maker en de opnames van het eerste seizoen zijn ondertussen afgerond in Vancouver.

Opluchting


In een interview met ComicBook heeft Riordan zijn gedachtes gedeeld over de serie tot nu toe. Hij heeft geen spoilers onthuld, maar hij laat wel weten dat zijn eerste indrukken enorm positief zijn en dat zijn eerste reactie "opluchting" was. Bekijk zijn volledige uitspraak hieronder:

Mooi resultaat


"Ik heb op dit moment verschillende versies van alle afleveringen gezien, omdat ze door een manuscript gaan. Ze worden keer op keer herzien en aangepast. Maar ze zijn geweldig," aldus Riordan.

Daarna ging hij verder: "Eerlijk gezegd was mijn eerste reactie opluchting. Ik dacht bij mezelf: 'Oh, gelukkig maar. Ik denk dat de fans tevreden zullen zijn.' Dat is alles wat ik wil. De visuele effecten zijn nog niet afgerond. Je kunt zien dat het nog niet klaar is, maar het verhaal werkt goed."

Mogelijke release


Seizoen 1 van Percy Jackson and the Olympians zit nu in de laatste fase van de productie en wordt naar verwachting begin 2024 uitgebracht op Disney+.



Stream Percy Jackson and the Olympians vanaf 2024 op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maker van 'Phineas and Ferb' geeft update over revival van de animatieserie
Series / Nieuws

Maker van 'Phineas and Ferb' geeft update over revival van de animatieserie

De productie van de 'Phineas and Ferb'-revival is officieel begonnen.

Maker Dan Povenmire heeft een leuke update gegeven over de Phineas and Ferb revival-serie. De productie van de twee nieuwe seizoenen van de voor veel mensen nostalgische animatieserie is begonnen!

Phineas and Ferb, een geanimeerde Disney-serie die voor het eerst in première ging in augustus 2007, is een van de meest succesvolle series van de studio en won drie Primetime Emmy Awards in 2011 en 2012. Hoewel de serie na seizoen 4 in 2015 eindigde, werd er in januari aangekondigd dat er nieuwe afleveringen zijn besteld, waarbij makers Povenmire en Jeff "Swampy" Marsh terugkeren als uitvoerende producenten.

Twee series tegelijk


In een video op TikTok heeft Povenmire bevestigd dat de productie van de revival op 3 mei officieel is begonnen. Hoewel Povenmire enthousiast is over het komende project, bespreekt hij ook de obstakels waar hij in de productie tegenaan loopt:

"Vandaag is de eerste dag van onze nieuwe Phineas-schrijfkamer, en vanmorgen, na maanden van zeer doordachte gesprekken over hoe ik kan delegeren en plannen zodat ik beide series (Hamster & Gretel) kan runnen zonder dat het mij volledig kapot maakt, stuurde mijn meestal erg gereserveerde producer Brandy me dit: [“LATEN WE DEZE DUBBELE SHOW CRAZY S-T DOEN!!!! WOO HOO!!!!”] Ja, laten we dit doen, let's go!"

Bekende gezichten


Hoewel het nog niet bevestigd is, hint de originele stemacteur van Phineas, Vincent Martella, al sinds augustus 2022 naar zijn terugkeer. Hoewel noch Martella noch Povenmire veel hebben onthuld over wat de nieuwe serie zal inhouden, heeft Disney bevestigd dat de revival minimaal 40 afleveringen heeft, verspreid over twee seizoenen, met de mogelijkheid van verdere verlengingen.

Als reactie op een comment van een kijker op de video, onthulde Povenmire dat de nieuwe Phineas and Ferb-serie een aantal afleveringen zal hebben die zich afspelen in verschillende tijdsperioden, inclusief de tienerjaren van de personages. Povenmire liet in januari ook doorschemeren dat Perry the Platypus en Dr. Doofenshmirtz zullen terugkeren.

Het is nog niet bekend of de revival van Phineas and Ferb te zien zal zijn op Disney+.

@danpovenmire ♬ original sound - Dan Povenmire




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen