search
'Bird Box Barcelona' door Netflix aangekondigd!
Films / Nieuws

'Bird Box Barcelona' door Netflix aangekondigd!

Om te overleven moet je geblinddoekt door het leven gaan.

De spin-off Bird Box Barcelona is officieel aangekondigd door Netflix. De Spaanstalige spin-off van de film Bird Box is de eerste in een reeks die gaat volgen.

Mario Casas en Georgina Campbell spelen in de Barcelona spin-off. Andere vervolgen gaan zich afspelen in verschillende landen.

Eerste film groot succes


De spin-offs zijn vertakkingen van de film met Sandra Bullock uit 2018 over hetzelfde thema. Er staat overigens ook nog een officieel vervolg van de eerste film op de rol. De eerste film werd maar liefst door 45 miljoen Netflix-accounts bekeken in de eerste 7 dagen.Wat is het?


Als je het ziet, wordt je gek of suïcidaal. Vandaar dat de mensen die willen overleven, geblinddoekt door het leven gaan. Zonder zicht is het wel lastig om gevaar vast te stellen. Enkel de personen die al 'gek' zijn, lijken immuun te zijn voor de 'creatures' en kunnen overleven.

Netflix


De spin-off Bird Box Barcelona is te zien via Netflix vanaf 14 juli. De film Bird Box uit 2018 is nu te zien via Netflix. In die film, zie de trailer hieronder, uit 2018 spelen Sandra Bullock, Trevante Rhodes en John Malkovich.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen