search

Ons nieuws van dinsdag 9 mei 2023

'Avatar: The Way of Water' op Disney+: waarschijnlijk nog lang wachten
Films / Nieuws

'Avatar: The Way of Water' op Disney+: waarschijnlijk nog lang wachten

'The Way of Water' wordt op 5 juli verwacht op de streamingdienst Disney+.

Het duurt nog even voordat Avatar: The Way of Water te zien is bij de streamingdienst Disney+. Naar verwachting komt de film online in juli.

Wordt verwacht


Meestal is een Disney-film negentig dagen na de bios-release te zien op Disney+. Dit geldt helaas niet voor de nieuwste Avatar-film. The Way of Water wordt op 5 juli verwacht op de streamingdienst. Dit meldt de website Comingsoon.net.

Helemaal zeker is dit nog niet. Exacte informatie hierover is in de nabije toekomst op Serietotaal.nl te lezen.

Jake Sully


De nieuwste film is een vervolg op de eerdere film uit 2009. Avatar: The Way of Water vertelt het verhaal van Jake Sully's nieuwe familie op de maan Pandora. Ze moeten nieuwe vrienden maken en zien te overleven nu de menselijke kolonisten terugkomen voor wraak.Box Office


De nieuwste film bracht al meer dan 2,3 miljard dollar in het laatje. Een van de grootste successen in de filmgeschiedenis. Mede hierom is de film langer te zien in de bios en is de streamingdienst-release uitgesteld.

Avatar 3


Hopelijk kunnen we thuis snel gaan genieten van Avatar 2. Avatar 3 zou uit moeten komen in de bios op 24 december 2024. Avatar 4 en 5 worden ook verwacht in de jaren daarna.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bird Box Barcelona' door Netflix aangekondigd!
Films / Nieuws

'Bird Box Barcelona' door Netflix aangekondigd!

Om te overleven moet je geblinddoekt door het leven gaan.

De spin-off Bird Box Barcelona is officieel aangekondigd door Netflix. De Spaanstalige spin-off van de film Bird Box is de eerste in een reeks die gaat volgen.

Mario Casas en Georgina Campbell spelen in de Barcelona spin-off. Andere vervolgen gaan zich afspelen in verschillende landen.

Eerste film groot succes


De spin-offs zijn vertakkingen van de film met Sandra Bullock uit 2018 over hetzelfde thema. Er staat overigens ook nog een officieel vervolg van de eerste film op de rol. De eerste film werd maar liefst door 45 miljoen Netflix-accounts bekeken in de eerste 7 dagen.Wat is het?


Als je het ziet, wordt je gek of suïcidaal. Vandaar dat de mensen die willen overleven, geblinddoekt door het leven gaan. Zonder zicht is het wel lastig om gevaar vast te stellen. Enkel de personen die al 'gek' zijn, lijken immuun te zijn voor de 'creatures' en kunnen overleven.

Netflix


De spin-off Bird Box Barcelona is te zien via Netflix vanaf 14 juli. De film Bird Box uit 2018 is nu te zien via Netflix. In die film, zie de trailer hieronder, uit 2018 spelen Sandra Bullock, Trevante Rhodes en John Malkovich.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geweldig nieuws voor 'S.W.A.T.': de serie wordt toch vernieuwd na plotselinge cancelling!
Series / Featured

Geweldig nieuws voor 'S.W.A.T.': de serie wordt toch vernieuwd na plotselinge cancelling!

'S.W.A.T.' werd afgelopen vrijdag ineens gecanceld, maar de streamingdienst heeft besloten om de populaire serie toch te vernieuwen.

S.W.A.T. werd afgelopen vrijdag plotseling gecanceld, maar de actieserie wordt nu toch vernieuwd voor een zevende seizoen na een openhartige reactie van Shemar Moore.

Moore speelt de rol van sergeant Daniel "Hondo" Harrelson. Hij heeft de leiding over de SWAT-eenheid van de politie in Los Angeles en probeert zo zijn gemeenschap te beschermen.

Gecanceld


Afgelopen vrijdag werd S.W.A.T. onverwacht geannuleerd door CBS. Moore en veel fans vonden dat de serie onterecht werd geannuleerd en daarom hebben ze bij het netwerk aangedrongen om S.W.A.T. te behouden.

Vernieuwd


Deadline heeft nu gemeld dat het zevende seizoen van S.W.A.T. toch officieel doorgaat. Na de reactie van Moore en alle fans, hebben CBS en Sony Pictures Television besloten om het laatste seizoen van 13 afleveringen toch te vernieuwen.

In een gezamenlijke verklaring laten CBS en Sony Pictures Television weten dat ze hebben geluisterd naar het publiek en ze bedanken de crew voor al hun steun. Bekijk de verklaring hieronder:

Verklaring


De verklaring begon met: "We hebben geluisterd naar onze kijkers die S.W.A.T. met enorm veel passie volgen. Daarom hebben we besloten om de serie terug te laten komen voor één laatste seizoen van 13 afleveringen, dat wordt uitgezonden in het tv-seizoen van 2023-2024."

Vervolgens: "S.W.A.T. is al zes seizoenen lang op CBS te zien en heeft veel fans. We zijn blij dat we een manier hebben gevonden om de serie af te sluiten en de verhaallijnen en personages een passend einde te geven, zoals het publiek verdient."

De verklaring werd afgesloten met: "Nogmaals, we zijn trots op het harde werk en de creativiteit van de cast, schrijvers, producenten en crew, en iedereen die aan het succes van S.W.A.T. heeft bijgedragen. We kijken uit naar de terugkeer volgend seizoen."

Moore blij


Moore was erg blij met de vernieuwing en dit deelde hij op zijn Instagrampagina. Bekijk zijn post hieronder:

Bekijk op instagram


Kijk alle seizoenen van S.W.A.T. op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Yesss, startdatum seizoen 4 van 'Jack Ryan' is bekend!
Series / Nieuws

Yesss, startdatum seizoen 4 van 'Jack Ryan' is bekend!

Prime Video heeft de startdatum van het vierde seizoen van 'Jack Ryan' bekendgemaakt.

De boeken van Tom Clancy over Jack Ryan vinden gretig aftrek. Ook de gelijknamige serie Jack Ryan met in de hoofdrol John Krasinski doet het goed. De serie is één van de grootste kijkcijferkanonnen van Prime Video.

Seizoen 4


Het vierde en laatste seizoen is inmiddels aanstaande en zal op 30 juni 2023 van start gaan op Prime Video. Het 4e seizoen is opgenomen in Dubrovnik in Kroatië

Hoofdrolspeler John Krasinski had eerder al aangegeven maximaal vier seizoenen de rol van Ryan te willen spelen.

Hoe gaat het 4e seizoen eruit zien?


Het derde seizoen leek redelijk naar een einde van de serie te gaan. Ryan weet zijn reputatie te redden, zijn baas wordt gepromoveerd tot CIA-directeur en alle criminelen die het op Ryan hadden voorzien, zijn uitgeschakeld.

Vriendin terug?


Voor het vierde seizoen weten we dat zijn vriendin uit het eerste seizoen, Cathy Mueller, weer terugkeert. Zij verdween geruisloos na het 1e seizoen maar haar rol beloofd dus een hernieuwde ontmoeting tussen Ryan en Mueller. Cathy Mueller is viroloog en de kans bestaat derhalve dat we in seizoen 4 weer met een potentieel virus te maken gaan krijgen.

Wij hebben zin in eind juni om weer lekker Jack Ryan te gaan kijken. Tot die tijd kun je voor de eerdere seizoenen terecht op Prime Video.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Married With Children' gaat terugkeren, maar is Christina Applegate ook van de partij?
Series / Nieuws

'Married With Children' gaat terugkeren, maar is Christina Applegate ook van de partij?

Zien we de actrice terug in de revival van deze populaire jaren 90-komedieserie?

Vorig jaar kondigde Variety al aan dat Married With Children terugkeert als animatieserie. Alex Carter, co-producent van Family Guy wordt de showrunner. Momenteel is hij bezig met het ontwikkelen van de serie.

Diverse netwerken en streaming-platforms hebben al interesse getoond. Tot vreugde van de fans keren ook de hoofdrolspelers terug, deze keer als stemacteurs. Voor Christina Applegate (Kelly Bundy) ligt het echter net iets ingewikkelder.

Hilarisch zooitje ongeregeld


De serie parodieerde de zoetsappige familiekomedies uit de jaren 80 door het tegenovergestelde neer te zetten. De Bundy's waren een hilarisch zooitje ongeregeld, en hun arrogante buren Marcy (Amanda Bearse) en Steve (David Garrsison) keken op hen neer. Na haar scheiding van Steve kwam Jefferson (Ted McGinley) in beeld. Het keurig getrouwde echtpaar was weliswaar financieel beter af, maar op hun manier waren ze net zo platvloers.

Niet vanzelfsprekend


Applegate speelde als dochter Kelly het stereotypische domme blondje. De actrice heeft in een interview met Variety bevestigd dat zij terugkeert. Dit is echter niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. De actrice kreeg in 2021 de diagnose multiple sclerosis (MS), waardoor haar lichamelijke energie beperkt is.

Voor de camera


"Ik kan me op dit moment niet eens voorstellen om naar een filmset te gaan. MS is progressief dus het licht er maar net aan hoe het zich zal ontwikkelen. Voice-over werk lukt me wel, en per slot van rekening moet ik wel bezig blijven en mijn gezin onderhouden," aldus Applegate.

De actrice bevestigde nogmaals dat de rest van de cast ook meedoet. Voor de camera acteren is gezien haar diagnose niet mogelijk. Applegate: "Het is allemaal nieuw voor me, en ik ben nog aan het uitzoeken wat wel en wat niet kan". Haar terugkeer in de animatieserie is in elk geval een welkom bericht voor de liefhebbers van de serie.

De serie is momenteel in ontwikkeling, en we houden je uiteraard op de hoogte. Ondertussen kun je Married With Children bekijken op Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze schurk in 'Game of Thrones' is een van de meest gehate personages ooit
Series / Nieuws

Deze schurk in 'Game of Thrones' is een van de meest gehate personages ooit

Een lijst met vijftig enorm gehate personages uit films en series staat vol met iconische personages!

HBO's topserie Game of Thrones kent talloze personages die we zelfs over tien jaar nog lang niet vergeten zijn. Van Jon Snow tot Daenerys Targaryen, we houden allemaal van ze. Maar er zitten er ook een paar tussen die we enorm haten!

Op Reddit vroeg iemand zich af welke acteurs zo'n ondraaglijk personage hebben gespeeld, dat het moeite kost om ze in een positief licht te zien in een andere rol. En daar kwam best wel het een en ander uitrollen.

De meest gehate personages


De eer van de eerste plaats - als je het een eer kan noemen in deze situatie - gaat naar de actrice Imelda Staunton, die Mrs. Umbridge speelt in de Harry Potter-films.

Op nummer 2 staat Jack Gleeson, die Joffrey Baratheon speelt in Game of Thrones. De rest van de lijst wordt aangevuld met een hele hoop acteurs uit de HBO-serie, waaronder Iwan Rheon (Ramsay Bolton), Charles Dance (Tywin Lannister) en Lena Headey (Cersei Lannister).

Ook Harry Potter is vaker vertegenwoordigd, met Ralph Fiennes (Voldemort) en Tom Felton (Draco Malfoy) ook in de lijst.

De top 5 wordt naast Imelda Staunton en Jack Gleeson compleet gemaakt door John Lithgow uit Dexter, Giancarlo Esposito uit Breaking Bad en Sam Rockwell uit Green Mile.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel's 'Daredevil: Born Again' loopt waarschijnlijk dikke vertraging op
Series / Nieuws

Marvel's 'Daredevil: Born Again' loopt waarschijnlijk dikke vertraging op

Ook 'Daredevil: Born Again' heeft last van de Writers Guild-stakingen.

Het lijkt erop dat geen enkele serie eraan ontsnapt… Ook Marvel's Daredevil: Born Again heeft de productie stilgelegd vanwege de aanhoudende staking van de Writers Guild of America.

De oostelijke divisie van de WGA plaatste een verklaring op Twitter met de volgende uitleg waarom de opnames van de Daredevil-revival vandaag niet konden doorgaan:Productie stopgezet


De tactiek werkte, aangezien de protestlijnen uiteindelijk niet overschreden werden om de productie van Daredevil: Born Again op gang te krijgen. Een WGA-aanvoerder, Warren Leight, liet supporters weten dat de productie van de serie voor vandaag was stopgezet:Er wordt gezegd dat Daredevil: Born Again op maandag 8 mei niets heeft gefilmd, na het stoppen van de productie om 13.00 uur. Volgens bronnen gaat de productie vandaag wel door, maar of dit ook echt zo is moet nog maar blijken.

In de Disney+-revival zien we Charlie Cox en Vincent D'Onofrio terugkeren als Daredevil en Kingpin, met Arty Froushan als Kingpins partner Harry. Verder zien we ook Sandrine Holt (The Crossing) als Vanessa Fisk en Jon Bernthal, die zijn rol uit Daredevil en The Punisher opnieuw vertolkt als de burgerwacht Frank Castle.

Daredevil: Born Again staat gepland om in het voorjaar van 2024 te verschijnen op Disney+. Wat voor invloed de stakingen hierop gaan hebben is nog niet bekend.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Je krijgt in seizoen 2 van 'The Rings of Power' meer van deze belangrijke sieraden te zien
Series / Nieuws

Je krijgt in seizoen 2 van 'The Rings of Power' meer van deze belangrijke sieraden te zien

Het tweede seizoen van 'The Rings of Power' zal de naam van de serie meer eer aandoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amazons Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2 is momenteel in productie. De cast van de serie heeft al onthuld dat het nieuwe seizoen de titel van de serie meer zal waarmaken dan seizoen 1, want er zullen meer Rings of Power in het spel zijn!

In de finale van seizoen 1 van The Rings of Power zagen we hoe Sauron (vermomd als Charlie Vickers' heldhaftige krijger Halbrand) de Elfen met succes beïnvloedde om de eerste drie Rings of Power te creëren in Eregion. Hoewel Elrond (Robert Aramayo) het bedrog ontdekte, leken de eerste drie ringen die gesmeed werden door Celebrimbor (Charles Edwards) de Elfen al met hun kracht te lokken.

Grote rol


Rings of Power-ster Morfydd Clark (Galadriel) vertelde aan Deadline hoe Galadriels Ring of Power een rol zal spelen in de verhaallijn van seizoen 2 van het personage: "Toen we seizoen 1 af hadden, werden de ringen gemaakt en we wisten dat dit een enorme verandering zou zijn voor Middle Earth. [Galadriel] gaat deel uitmaken van die verandering omdat ze haar eigen ring heeft".

Acteur Peter Mullan (King Durin III) was directer: "Er zijn meer ringen; de serie heet The Rings of Power. Misschien krijg ik wel een nieuwe ketting, wie weet?"

Hoeveel ringen zijn er?


In het verhaal van J.R.R. Tolkien waren er twintig Rings of Power die werden gesmeed tijdens het Second Age of Middle-earth (wanneer Rings of Power plaatsvindt). De ringen werden vanaf het begin beschadigd door Sauron, in een plan om Middle-earth over te nemen. Negentien ringen werden uitgedeeld aan de leiders van de verschillende rassen van Middle-earth:

Er werden 3 Rings of Power aan de Elfen gegeven, 7 aan de Dwergen en 9 aan de mensen stammen. 1 Ring of Power werd gesmeed door Sauron op Mount Doom. Die ring was de ring die Sauron gebruikte om alle anderen te beheersen.

Zoals de titel van de serie al aangeeft, onderzoekt deze Lord of the Rings-prequel-serie hoe alle Rings of Power zijn gemaakt en verspreid over Middle-earth, in welke handen ze terecht zijn gekomen en welke effecten de corrupte artefacten hadden in de geschiedenis van Middle-earth. Het klinkt alsof dat verhaal in een stroomversnelling zal komen tijdens seizoen 2 van The Rings of Power.

The Rings of Power is te zien op Amazon Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe verfilming van George R.R. Martin (Game of Thrones) gedumpt door streamingdienst
Series / Nieuws

Nieuwe verfilming van George R.R. Martin (Game of Thrones) gedumpt door streamingdienst

Niet alle verhalen van de 'Game of Thrones'-schrijver worden zomaar even verfilmd.

Het werk van schrijver George R.R. Martin is niet meer weg te denken uit de film- en televisiewereld. Naast Game of Thrones en House of the Dragon volgt later dit jaar de verfilming van In the Lost Lands, en er zijn vele andere projecten in ontwikkeling. Voor een van die projecten is er nu slecht nieuws.

Op zijn persoonlijke blog laat Martin weten dat Peacock de verfilming van de Wild Cards-serie niet langer ontwikkelt. ''We gaan proberen er een ander onderkomen voor te vinden, maar pas als de staking voorbij is'', laat de schrijver weten.

Alternatieve geschiedenis


De serie, die nog altijd in volle gang is, bestaat uit 30 boeken met verhalen van verschillende lengte. Deze zijn geschreven door een hele reeks aan schrijvers, waaronder Martin zelf. Het verhaal van Wild Cards speelt zich af in een alternatief verleden waarin het zogenaamde Wild Card-virus rondspookt op aarde.

Virus


Mensen die geinfecteerd worden met het virus hebben drie opties: de 'Black Queens' sterven, de 'Jokers' leven door met een bepaalde vreemde mutatie, en de 'Aces' bezitten een superkracht, waarmee ze een superheld of superschurk kunnen worden.

In dit superheldentijdperk lijkt Wild Cards het ideale verhaal om te verfilmen, maar voorlopig zullen fans dus nog moeten afwachten of een andere studio of streamingsdienst in de serie wil investeren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
"De beste slechterik" komt dit jaar van Marvel Studios
Series / Nieuws

"De beste slechterik" komt dit jaar van Marvel Studios

Elizabeth Olsen kan met trots zeggen dat haar Scarlet Witch de beste schurk is in Hollywood.

Afgelopen week stond heel Amerika in rep en roer door de MTV Movie & TV Awards. Acteurs zoals Pedro Pascal en Jenna Ortega liepen al weg met grote prijzen en nu heeft Elizabeth Olsen ook raak.

Elizabeth Olsen schittert in haar rol als de Scarlet Witch. Niet alleen in haar eigen serie Wandavision, maar ook in andere films en series zoals Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Olsen heeft de interessante karakterbogen van Wanda prachtig gespeeld en ze heeft dan ook de aandacht getrokken van iedereen in Hollywood.

Een slechte, maar goede schurk


Door haar geweldige vileine omdraai in Doctor Strange 2 was Olsen dan ook genomineerd voor beste Schurk, maar de concurrentie was sterk.

Ze moest het opnemen tegen jamie Campbell Bower uit Stranger Things, Harry Styles uit Don’t Worry Darling, Jenna Davis en Amie Donals uit M3GAN en de beer uit Cocaine Bear. Maar uiteindelijk was het dus Olsen die trots de award vast kon houden.

Bekijk hieronder de aankonidging van haar overwinning en stream Wandavision op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Iedereen haat je'; het bijzondere bedankbriefje van George R.R. Martin aan 'Game of Thrones'-acteur
Series / Nieuws

'Iedereen haat je'; het bijzondere bedankbriefje van George R.R. Martin aan 'Game of Thrones'-acteur

De glansrol van Jack Gleeson werd hogelijk gewaardeerd door de schrijver van de boekenreeks.

George R.R. Martin is de schrijver van de boeken waar de serie Game of Thrones op gebaseerd is. Over het algemeen was Martin erg tevreden over de serie, alhoewel wij ons wel afvragen of hij ook zo tevreden was met het laatste seizoen van de serie, die door de fans niet als een passend einde werd ervaren.

Bedankbriefje


Er zaten de nodige glansrollen in de serie, maar er was er eentje die Martin zo indrukwekkend vond dat hij een bedankbriefje schreeft. De tekst van het briefje was nogal bijzonder: "Gefeliciteerd met je geweldige prestatie, iedereen haat je".

Jack Gleeson


Dit briefje schreef hij aan acteur Jack Gleeson. Deze acteur speelde de rol van de sadistische jonge koning Joffrey Baratheon. Gleeson speelde de rol zo goed dat de kijkers een grote hekel aan hem hadden. Gleeson heeft aangegeven op straat meerdere malen aanvaringen te hebben gekregen met mensen, die hem wilden aanvallen, sinds kennelijk niet beseffend dat Gleeson maar een rol speelde.

Aangrijpend


Gleesons vertolking van de jonge koning werd algemeen erkend als iets speciaals. Tussen de acteurs met de nodige ervaring was het zeer knap dat hij op jonge leeftijd zo een aangrijpende rol wist neer te zetten. De acteur was pas 19 jaar toen hij de rol op zich nam.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volgend seizoen van 'Daredevil' wordt "geen Netflix-serie"
Series / Nieuws

Volgend seizoen van 'Daredevil' wordt "geen Netflix-serie"

Volgens Wilson Fisk acteur zit Daredevil: Born Again vol met actie en gevaarlijke stunts.

Het is een drukke tijd voor acteur Vincent D’Onofrio. Volgende week komt zijn nieuwe boek Pigs Can’t Look Up uit, gebaseerd op een tweet die viraal ging. Toch is hij vooral bezig met het filmen voor Daredevil: Born Again.

Het is geen wonder dat D’Onofrio het zo druk heeft met filmen, aangezien Daredevil: Born Again maar liefst 18 afleveringen zal hebben.

In de Marvel Studios serie keert D’Onofrio terug als Wilson Fisk, die hij eerder al speelde in de Netflix-serie Man Without Fear. De terugkeer van Born Again zal echter totaal anders zijn dan de duistere versie die door Netflix werd verteld.

Zeker geen Netflix-serie


D’Onofrio plaagde in een interview met Comicbook dat het absoluut een nieuwe serie is en totaal niet te vergelijken is met de oude Netflix-serie.

Meer kon hij er niet over zeggen, behalve dat Charlie Cox en hij zich "niet vervelen" en dat ze een "geweldige tijd" hebben. Ze zijn namelijk druk bezig met verschillende stunts en trainingen.

Bekijk hieronder de trailer en stream binnenkort Daredevil: Born Again op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het zit niet mee: 'Loki' seizoen 2 laat waarschijnlijk nog lang op zich wachten
Series / Nieuws

Het zit niet mee: 'Loki' seizoen 2 laat waarschijnlijk nog lang op zich wachten

Volgens berichten moeten we nog wat langer op het nieuwste seizoen wachten.

Eerder hintte acteur Owen Wilson in een interview erop dat Loki in september 2023 zou starten. Hoewel dit bericht nooit officieel is bevestigd, bericht The Cosmic Circus dat de première naar voren geschoven is.

Seizoen 2 zou volgens deze bron in oktober 2023 starten. Marvel Studios zou er happig op zijn om het hele seizoen strak te trekken, waardoor de post-productie langer duurt. Hier zouden twee redenen voor bestaan.

Zekere voor het onzekere


Enerzijds is daar de kritiek dat de laatste producties in het MCU van mindere kwaliteit zouden zijn. Dit speelt vooral sinds Phase Four. Om deze reden zou men liever het zekere voor het onzekere nemen.

De tweede reden is acteur Jonathan Majors, die eerder te zien was als Kang the Conqueror. Majors' personage Kang zou zijn opwachting maken in het tweede seizoen van Loki. Doordat de acteur echter in opspraak is geraakt, doen geruchten de ronde dat de studiobazen zich willen beraden op de toekomst.

Vervolg Loki's verhaal


Het nieuwste seizoen gaat direct verder waar het eerste seizoen eindigde. Loki gaat op zoek naar Kang met het plan om zijn plannen te verijdelen. De Noorse god "was altijd al een buitenstaander in Asgard," aldus producent Stephen Broussard. "In seizoen 1 werd al duidelijk gemaakt dat er meer voor hem in het verschiet ligt, en in het nieuwste seizoen zet Loki's ontwikkeling zich door," besluit Broussard.

Hoewel dit allemaal prima klinkt, zijn de meeste fans momenteel gespitst op de bekendmaking van de startdatum van de populaire serie.

Je kunt Loki bekijken op Disney+.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijk: Jon Bernthal schiet erop los tijdens training voor terugkeer als The Punisher
Series / Video/clip/featurette

Kijk: Jon Bernthal schiet erop los tijdens training voor terugkeer als The Punisher

Dubbel zo stevig: Jon Bernthal op de schietbaan samen met eerdere Punisher-acteur Thomas Jane.

Eerder zagen we al dat Bernthal zich flink aan het voorbereiden is op zijn terugkeer als The Punisher. Waar hij eind maart in de boksring te vinden was, is hij nu actief op de schietbaan.

Dit is te zien in de video die het bedrijf Taran Tactical Innovations op hun Insta geplaatst heeft. Bernthal bevindt zich in goed gezelschap, Thomas Jane schiet namelijk een rondje mee. Jane speelde Frank Castle eerder in The Punisher uit 2004.

'Twee favoriete Castles'


Beiden vermaken zich zo te zien uitstekend, en weten van wanten wanneer het op het doelwit aankomt. Bernthal oefent met verschillende soorten wapens en is zo te zien nog niks verleerd. Hij speelde het personage immers al in de eerste Daredevil-serie, evenals de serie The Punisher.

Eerder werd al bericht dat het eerste seizoen van Daredevil: Born again maar liefst 18 afleveringen kent. Het feit dat Bernthal samen met de eerdere Castle Thomas Jane aan het trainen is kan hierbij voor wat extra motivatie zorgen. De twee "favoriete Castles" hebben ongetwijfeld genoeg ervaringen uit te wisselen.

Daredevil: Born Again wordt in de lente van 2024 verwacht op Disney+.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Star Wars'-serie is nu alweer goed voor een nieuw seizoen
Series / Nieuws

Deze 'Star Wars'-serie is nu alweer goed voor een nieuw seizoen

Een van de best ontvangen Star Wars-projecten uit de recente geschiedenis wordt verder uitgebreid.

Het tweede seizoen van Star Wars: Visions is nog maar net te streamen via Disney+, of er wordt alweer gewerkt aan een derde seizoen van de geanimeerde anthology-serie.

De tweede reeks afleveringen verscheen precies twee jaar na het eerste seizoen, dus we kunnen erop rekenen dat de derde reeks niet eerder dan 2025 zal verschijnen.

Unieke visies


Volume 2 werd uitermate goed ontvangen en kreeg op Rotten Tomatoes zelfs een perfecte score van 100%.

Het tweede volume bestaat uit negen afleveringen, waarin verschillende internationale animatiehuizen hun eigen draai geven aan Star Wars. En dat leidt tot een hoop creatieve insteken.

Iedereen doet Star Wars


Welke animatiestijlen en -huizen zullen worden toegepast en gebruikt voor het derde seizoen is natuurlijk nog onduidelijk.Bekende namen die tot nu toe hun stem verleenden aan de animatieserie zijn Anjelica Huston, Daniel Dae Kim, Ashley Park, Anika Noni Rose, Daveed Diggs, Cynthia Erivo, Lucy Liu, Joseph Gordon-Levitt, Temuera Morrison, Neil Patrick Harris, Alison Brie, Karen Fukuhara, Simu Liu, Kyle Chandler, David Harbour, Jordan Fisher, Henry Golding, Jamie Chung en George Takei.

Star Wars: Visions seizoenen 1 en 2 zijn nú te streamen via Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook deze geprezen Apple-productie kukelt om door WGA-staking
Series / Nieuws

Ook deze geprezen Apple-productie kukelt om door WGA-staking

De productie van het tweede seizoen is in New York stil komen te liggen.

Ook Severance heeft niet kunnen ontkomen aan de staking van de WGA, de Writers Guild of America. Recentelijk is bekendgemaakt dat de productie van het tweede seizoen van de Apple-serie is stilgelegd.

Dit vervelende nieuws komt op de eerste dag van de tweede week van de schrijversstaking. De Apple-serie is niet de enige grote serie die geraakt is. Ook de Apple-serie Loot is stilgelegd, net als de series Stranger Things, Cobra Kai en Blade.

Premisse


De premisse van seizoen 1 luidt: "Een biotechnologiebedrijf, Lumon Industries, gebruikt een medische mindwipe procedure genaamd 'severance' om het bewustzijn van hun werknemers te scheiden tussen hun leven op het werk en daarbuiten."

Bekijk op instagram

De premisse vervolgt: "Door hun steeds meer uiteenlopende levenservaringen splitst het bewustzijn van de werknemers op de werkplek (de zogenaamde 'innies') zich geleidelijk af van hun bewustzijn daarbuiten (de zogenaamde "outies"), tot het punt dat ze afzonderlijke persoonlijkheden worden met hun eigen agenda."

Cast en crew


Severance heeft Adam Scott in de hoofdrol en komt van bedenker en schrijver Dan Erickson en regisseur en uitvoerend producent Ben Stiller. In de serie spelen ook Patricia Arquette, John Tuturro, Britt Lower, Tramell Tillman, Michael Chernus en Christopher Walken.Verder sluiten Gwendoline Christie, Bob Balaban, Merritt Wever, Alia Shawkat, Robby Benson, Stefano Carannante, Ólafur Darri Ólafsson en John Noble zich aan bij de cast in seizoen 2.

Toekomst


Voor nu is het onduidelijk wanneer de stakingen ten einde zullen komen en de productie van Severance weer kan worden opgepikt. Zoals voor zovele series zal het vast en zeker behoorlijke vertragingen en aanzienlijke extra kosten opleveren.

Bekijk het eerste seizoen van Severance nu bij Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sterk ontvangen bioscoopfilm 'Bros' nu te zien op SkyShowtime
Films / Nieuws

Sterk ontvangen bioscoopfilm 'Bros' nu te zien op SkyShowtime

Razendscherpe humor, romantiek en veel hardop mee kunnen lachen. Dat is wat je krijgt volgens velen die de film al gezien hebben. Voeg 'Bros' toe aan je watchlist bij SkyShowtime.

Vanaf donderdag 11 mei komt deze romantische komedie naar SkyShowtime. De film van regisseur Nicholas Stoller wordt door velen goed onthaald.

Synopsis


In deze film volgen we Bobby en Aaron, twee homoseksuele mannen die zich erg tot elkaar aangetrokken voelen. Er staat alleen een probleem in de weg, ze kampen beiden met een grote dosis bindingsangst. Daarnaast zijn ze beide erg druk bezette mannen, toch gaan ze een poging doen om er het beste van te maken.

Naar adem snakkend


Deze fijne romantische komedie wordt goed onthaald op IMDb met een nette 6.3/10. Op Rotten Tomatoes zijn de critici en het publiek het erg met elkaar eens en scoort de film een dikke 90%.

"'Bros' omarmt de gezellige conventies van een liefdesverhaal tussen twee mannen en tempert emotionele kleverigheid met de bijtende humor van hoofdrolspeler Billy Eichner."

"Of je het nu leuk vindt of niet, 'Bros' maakt een overtuigend pleidooi voor meer gevarieerde, meer seks-positieve romcoms in Hollywood."

"Het is een echte, lachwekkende komedie waarbij je het ene moment naar adem snakt en het volgende moment je handen voor je mond gooit van verbazing."

Te zien bij SkyShowtime


Deze film met onder anderen Billy Eichner, Luke Macfarlane, Guy Branum en Miss Lawrence zie je vanaf donderdag 11 mei bij SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 5 nostalgische tv-soundtracks worden nooit oud
Series / Video/clip/featurette

Deze 5 nostalgische tv-soundtracks worden nooit oud

Ken jij al deze soundtracks uit de geschiedenis van televisie?

Ongeacht in welke tijd je geboren bent, de kans is aanzienlijk dat één van deze soundtracks wel eens vast heeft gezeten in jouw hoofd. Bekijk of jouw favorieten in deze lijst staan van meest nostalgische soundtracks van de televisiegeschiedenis.

5. ThunderbirdsDeze Britse sciencefiction-supermarionationserie werd gemaakt door echtpaar Gerry Anderson en Sylvia Anderson in de jaren zestig en is sindsdien vele malen uitgezonden. Het programma volgt de avonturen van International Rescue, een geheime organisatie die met geavanceerde machines en voertuigen internationale rampen bestrijdt. Het is alweer even geleden dat de serie opkwam, maar gedurende zestig jaar heeft de serie een flinke cultaanhang verworven.4. The A-TeamMeerdere iconische figuren met tijdloze quotes ("I love it when a plan comes together") ontsproten uit deze populaire Amerikaanse actieserie uit de jaren tachtig, die tevens een erg catchy openingssoundtrack had. In de serie beleven veteranen van het Amerikaanse leger wilde avonturen om de onschuldigen te beschermen en aan de autoriteiten te ontkomen.3. Knight RiderWat is er meer jaren tachtig dan David Hasselhoff in zijn iconische hyperintelligente auto KITT? Als personage Michael Knight rijdt Hasselhoff rond in de politieserie, bestrijdt hij de misdaad en babbelt hij ondertussen met een vroege voorloper van Siri.4. FriendsAls een van de meest geliefde sitcom aller tijden kon Friends natuurlijk niet missen. Voor vele kijkers rond de wereld luidde de openingssoundtrack van de serie weer een goede dosis humor, drama en romantiek in.5. PokémonPokémon kan men kennen van de Pokémonkaarten, maar ook van de legendarische gevechten in de animatieserie. Genoeg kinderen, die zijn opgegroeid in de jaren negentig, hebben mogen smullen van de avonturen van Ash om de beste Pokémonmeester ter wereld te worden, en daarbij hoort natuurlijk de onvergetelijke soundtrack van de serie.Mis je jouw favoriet? Zet de lijst hieronder anders op om te ontdekken of hij er tussen zit, en anders heb je genoeg andere nostalgische nummers om van te genieten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zeer goed nieuws voor Disney+-topper 'The Bear'
Series / Nieuws

Zeer goed nieuws voor Disney+-topper 'The Bear'

Eindelijk weten we meer over wanneer we het tweede seizoen van de bekroonde serie kunnen verwachten.

The Bear geldt als een van de best ontvangen nieuwe series van het afgelopen tv-seizoen, en natuurlijk werd om die reden al snel een tweede reeks afleveringen aangekondigd.

En nu weten we ook wanneer het nieuwe seizoen zal verschijnen.

Hete zomer


Hulu heeft namelijk onthuld via sociale media dat het tweede seizoen op 22 juni a.s. beschikbaar zal worden gesteld.

Of dit ook betekent dat de nieuwe afleveringen dan ook direct in Nederland via Disney+ zijn te streamen is nog onduidelijk.

Bear Call Saul


Vorige maand werd nog aangekondigd dat Bob Odenkirk, die we kennen als Saul Goodman in Breaking Bad en Better Call Saul te zien zal zijn in de serie.Hij voegt zich bij een cast die bestaat uit namen als Jeremy Allen White, Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Abby Elliott, Corey Hendrix, Matty Matheson, Richard Esteras en Jose M. Cervantes.

Overladen met prijzen


The Bear is een creatie van Christopher Storer. Het tweede seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen, twee meer dan het eerste seizoen, en zich richten op de opening van het nieuwe restaurant.

Het eerste seizoen van The Bear werd overladen met prijzen. Zo werden er beeldjes gewonnen bij de SAG Award, de WGA Awards, de PGA Awards en de Golden Globes.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Liefhebbers van killerclown Pennywise opgelet: terugkeer goed op weg
Series / Nieuws

Liefhebbers van killerclown Pennywise opgelet: terugkeer goed op weg

Goed nieuws voor de serie 'Welcome to Derry' over de oorsprong van Pennywise the Clown.

De productie van prequelserie Welcome to Derry is eindelijk begonnen. De opnames van de prequelserie van IT werden bevestigd door filmmaker Andy Muschietti via Instagram.

De tiendelige serie zal zich afspelen gedurende de jaren zestig in het gelijknamige stadje Derry, dat grenst aan een oude luchtmachtbasis. Daar bevindt zich een speciale 'Special Projects'-bunker, waar het hele verhaal zijn oorsprong vindt.

Instagram


Regisseur Muschietti, wiens The Flashp recent is uitgekomen, deelde op zijn Instagram een foto van een deur met een raam en de naam 'Clint Bowers: Chief of Police' geschilderd op het glas.

Bekijk op instagram

De achternaam Bowers komt overeen met die van pestkop Henry Bowers, die in de twee IT-films van Muschietti voorkwam. De twee moeten dus wel familie zijn.

Nieuw personage


Clint kan echter niet de vader zijn van Henry, aangezien dat personage al is geïntroduceerd als Oscar Bowers. Gezien de tijdsperiode zal Oscar ongeveer twintig zijn in de serie. Daardoor is het goed mogelijk dat Clint de vader van Oscar is.In de serie gaan vier jonge vrienden op zoek naar een vriend van hen die op mysterieuze wijze is verdwenen. Ongetwijfeld zal Pennywise the Clown daar meer meer te maken hebben.

Toekomst


De verwachting is nu dat het filmen zal duren tot december 2023. In 2024 of 2025 wordt verwacht dat de nieuwe serie Welcome to Derry zal uitkomen bij HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Er komen grote veranderingen aan in 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'
Series / Interview

Er komen grote veranderingen aan in 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

deze 'The Rings of Power'-acteur hint over enkele veranderingen in het aankomende seizoen en laat weten wat we kunnen verwachten.

The Lord of the Rings:The Rings of Power-ster Ismael Cruz Córdova hint dat er een aantal grote veranderingen zullen komen in het tweede seizoen.

The Rings of Power is gebaseerd op de geliefde romans van J.R.R Tolkien en de spin-off werd vorig jaar voor het eerst uitgebracht. De serie kreeg voornamelijk positieve reacties van critici, maar het publiek had gemengde gevoelens.

Seizoen 2


De opnames van het tweede seizoen zijn momenteel in volle gang, maar de officiële releasedatum van seizoen 2 is nog niet bekend.

Veranderingen


Tijdens een recent interview met Deadline laat Cruz Córdova weten wat we kunnen verwachten van The Rings of Power seizoen 2.

Volgens hem komen er grote veranderingen in het volgende seizoen en is de vrede in Midden-aarde voorbij. Bekijk zijn volledige uitspraak hieronder:

Wat te verwachten


"In het eerste seizoen van de serie was er relatieve vrede, maar dat verandert in seizoen 2. Nu gaan we om met de nasleep van dit grote kwaad dat concreet is geworden," aldus Cruz Córdova.

Daarna gaat hij verder: "We hebben nu eindelijk de juiste persoon; Sauron is er. In seizoen 2 krijgen we hiermee te maken."

Hij sloot af met: "De personages worstelen met hun elf-zijn of dwerg-zijn, hun menselijkheid en hun liefdes. Wat je gaat zien is de diepte van onze realiteit en hoe het wordt uitgedrukt. Daar begint alles."Bekijk alle afleveringen van The Lord of the Rings:The Rings of Power op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 splinternieuwe films op HBO Max gaan geen enkel taboe uit de weg
Films / Featured

Deze 3 splinternieuwe films op HBO Max gaan geen enkel taboe uit de weg

De slopende gevolgen van MS, nog 10 jaar om te leven en racisme vanuit de ogen van een kind.

HBO Max is er niet vies van om moeilijke onderwerpen aan de tand te voelen, en deze week schieten ze driemaal achter elkaar raak op dat vlak. Wat doet racisme met een kind, of een ongeneeslijke ziekte met degene die het overkomt? De recensenten van FilmTotaal vellen zoals gewend hun oordeel over HBO's nieuwste selectie.

Introducing, Selma Blair | HBO MaxActrice Selma Blair werd in haar 46e levensjaar gediagnosticeerd met MS en moest een zware stamceltransplantatie ondergaan. Deze rauwe documentaire toont de actrice op haar kwetsbaarste momenten, maar is volgens recensent Tim Bouwhuis soms te manipulatief in wat de kijker moet vinden van de aftakelende vrouw op beeld.

Bouwhuis rekende de documentaire 3 sterren toe. Hij vond: "Selma Blair (her)introduceert zichzelf als een vrouw die juist in gehandicapte toestand volledig op waarde geschat wil worden. De film had haar een dankbare dienst bewezen als de muziek daarbij wat spaarzamer was ingezet."

Lees de rest van de recensie.

The Last 10 Years | HBO MaxWie nog maar tien jaren te leven heeft door een ongeneeslijke ziekte, moet van het leven genieten. Dit melodrama is bijzonder eenduidig over deze boodschap en is niet bang om voldoende tranen te trekken bij de kijker. Volgens Jacoline Maes niets nieuws onder zon, maar wel erg goed geacteerd door actrice Nana Komatsu.

Ze gaf het melodrama 2.5 ster. Ze stelde: "'The Last 10 Years' is zo melodramatisch als van een Japanse film over een stervende vrouw valt te verwachten. Hoewel het niet zo dik is aangezet als veel soortgelijke Amerikaanse boekverfilmingen, speelt deze film in op de gevoelens zonder daar onbewandelde paden mee in te slaan."

Lees de rest van de recensie.

1000% Me: Growing Up Mixed | HBO MaxDe meeste volwassenen gaan moeilijke gesprekken met kinderen uit de weg over discriminatie, maar in deze documentaire worden exact deze onderwerpen besproken met kinderen van gemengde afkomst. Volgens Ruby Dijk is de documentaire overduidelijk in diens boodschap, maar minder in welke doelgroep eigenlijk wordt aangesproken.

De documentaire kreeg 3 sterren van haar. Ze deelde: "Het begin van de documentaire draait om de kinderen en hun verhaal, hier en daar ondersteund door oudere generaties, en zou goed kunnen dienen als een film voor ouders en kinderen om samen te kijken en te leren. De rest van de docu focust echter meer op de ouders en de keuzes die zij maken in de opvoeding van hun kinderen, en de gesprekken die zij als gezin met elkaar voeren."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maker van de slechtste serie ooit met 7% op Rotten Tomatoes geeft eindelijk reactie
Series / Nieuws

Maker van de slechtste serie ooit met 7% op Rotten Tomatoes geeft eindelijk reactie

De serie 'Velma' kreeg een wel zeer povere 7% op Rotten Tomatoes.

De HBO Max-serie Velma kreeg misschien wel de slechtste recensies ooit gegeven. Op Rotten Tomatoes is de gemiddelde kijkcijferscore een nog nooit vertoonde 7%, wat betekent dat 93% van de kijkers het helemaal niets vond.

De serie probeerde de iconische Scooby-Doo-franchise nieuw leven in te blazen door de Scooby-Doo-wereld ook voor een volwassen publiek open te stellen. Het werd echter een grote sof.

Reactie Charlie Grandy


Onlangs ging Charlie Grandy, een van de makers van Velma, eindelijk in op de problemen met de serie en de haat van het publiek waarmee de serie te maken kreeg.

Scoobyverse


Enkele kritieken stelde dat met deze serie de hele Scooby-Doo reeks was besmeurd. Grandy vindt dat onzin: "de originele Hanna-Barbera-series zijn er gewoon nog steeds om naar te kijken. We wissen de originelen natuurlijk niet. We willen gewoon een bijzondere planeet zijn ergens in het heelal van de Scoobyverse". Dit doet natuurlijk niets af aan het origineel, aldus de maker van Velma.

Seizoen 2


Recentelijk werd overigens bekend dat er ondanks alle kritiek toch een tweede seizoen van Velma zit aan te komen. Hopelijk trekken de showrunners zich de kritieken aan en weet het tweede seizoen ons te verrassen.

Bekijk op instagram


Kijk de serie op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit personage is opnieuw gecast in seizoen 2 van 'Reacher' op Prime Video
Series / Nieuws

Dit personage is opnieuw gecast in seizoen 2 van 'Reacher' op Prime Video

Deze acteur heeft de rol overgenomen van een terugkerend personage in de wereld van Reacher.

Het langverwachte tweede seizoen van Reacher heeft het filmen in februari van dit jaar afgerond. Het betreft hier het elfde boek uit de serie door Lee Childs: Bad Luck and Trouble, in het Nederlands vertaald als De Rekening.

Deadline bericht dat een belangrijk personage opnieuw gecast is voor het nieuwste seizoen. Het betreft hier Shange Langston, een voormalig NYPD-politieagent.

Wijziging schema


Langston komt niet voor in het boek, dus hierin wijkt Reacher wat af. In eerste instantie zou hij gespeeld worden door Rory Cochrane (CSI Miami, Argo). Cochrane wordt vervangen door veteraan-acteur Robert Patrick, die de meeste bekendheid vergaarde als T-1000 in Terminator 2: Judgment Day.

Cochrane voegde zich in eerste instantie bij de rest van de cast. Door een wijziging in het schema van een andere productie was hij niet in staat zijn scènes te filmen. Patrick is hierna gecast voor de rol van Langston, die nu in de beveiliging werkt voor een privé-firma. Het meest recent was hij nog te zien in de hitserie The Night Agent, en de acteur is ongetwijfeld prima op zijn plek in de populaire actieserie.

Je kunt Reacher bekijken op Prime Video.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Drie minder bekende series die beter zijn dan het boek of de film!
Series / Nieuws

Drie minder bekende series die beter zijn dan het boek of de film!

Drie minder bekende series die begonnen als film of boek, maar deze wisten te overtreffen.

De meesten van ons zijn bekend met Buffy the Vampire Slayer, de serie die begon als een niet zo denderende film. Er zijn zelfs fans die de filmserie van The Lord of the Rings in bepaalde opzichten beter vinden dan Tolkien's trilogie.

Hieronder tref je drie series die momenteel te streamen zijn. Het betreft dan wel een boekverfilming, dan wel een spin-off van een film, maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn beter dan het bronmateriaal.

Hanna


De film uit 2011 met Saoirse Ronan in de hoofdrol bood de nodige actie. Het was echter ook een rechttoe-rechtaan achtervolgingsthriller. De serie biedt deze spannende momenten evengoed, maar gaat dieper in op het verhaal waardoor je er meer uit haalt als kijker. Hanna (Esmee Creed-Miles) is genetisch gemodificeerd in het CIA-programma UTRAX. Het doel was om van haar een super-soldaat te maken. Erik (Joel Kinnaman) is de geheim agent die zich tegen de CIA heeft gekeerd en Hanna als baby heeft gered.

Alle drie de seizoenen zijn te streamen op Prime Video.Rotten Tomatoes: 79%

Kijk hier.


What We Do in the Shadows


Taika Waititi's mockumentary, waarin hij een hoofdrol speelde, was al hilarisch te noemen. De komedieserie is zo mogelijk nog beter. Deze serie gaat ook over vampiers die een huis delen. Er is ook hier de nodige humor en de makers hanteren dezelfde mockumentary stijl. Doordat de personages echter meer uitgewerkt worden, en niet te vergeten de energie-vampier Colin Robinson (Mark Proksch), wordt het geheel zo mogelijk naar een nog hoger plan getild.

De vier seizoenen die tot nu toe gemaakt zijn kun je streamen op Disney+. De serie is verlengd voor een vijfde en een zesde seizoen.Rotten Tomatoes: 95%

Kijk hier.

The 100


Deze serie is gebaseerd op de vierdelige boekenreeks door Kass Morgan. In een post-apocalyptische wereld woont de mensheid op een ruimteschip dat om de aarde cirkelt. 100 jeugdgevangenen worden naar de aarde gestuurd om deze te verkennen. Hoewel de serie hier en daar struikelt in zijn ambitie, ligt de nadruk veel minder op romantiek vergeleken met de boeken. The 100 houdt zich bezig met thema's als overleven en moraliteit en kan hierdoor het beste vergeleken worden met Battlestar Galactica.

Alle zeven seizoenen zijn te bekijken op Netflix.Rotten Tomatoes: 67%

Kijk hier.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt deze week met 12 nieuwe series waaronder het nieuwe 'Black Knight'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 12 nieuwe series waaronder het nieuwe 'Black Knight'

Naast veel actie en fantasie zie je deze week op Netflix ook veel reality-tv.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Queen Cleopatra (seizoen 1)Verschijnt op: 10 mei
Genre: Documentaire
Kijk op Netflix

Synopsis: Dit gefictionaliseerde Netflix-verhaal gaat over koningin Cleopatra van Egypte van de Ptolemaeïsche dynastie die 21 jaar lang over Egypte regeerde.

Riverdale (seizoen 7 - aflevering 7)Verschijnt op: 11 mei
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.

Black Knight (seizoen 1)Verschijnt op: 12 mei
Genre: Actie / Avontuur / Science Fiction
Kijk op Netflix

Synopsis: Deze serie gaat over de legendarische koerier 5-8 die uitzonderlijk goed de strijd aan kan gaan en de vluchteling Sawol die droomt om in zijn voetsporen te treden.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

8 mei: Spirit Rangers (seizoen 2) - Animatie / Actie / Avontuur - De inheems-Amerikaanse kinderen Kodi, Summer en Eddy hebben een geheim. Ze zijn 'Spirit Rangers' die het nationaal park waarin ze wonen, helpen te beschermen!

8 mei: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 18) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

9 mei: Love Village (seizoen 1) - Reality-TV / Romantiek - Zestien vrijgezellen verhuizen naar een huis in de bergen om te zien of de liefde regeert in een rustige en idyllische omgeving.

10 mei: Dance Brothers (seizoen 1) - Drama - Twee broers willen beroemde dansers worden en openen hun eigen club. Maar hun artistieke toewijding botst al snel met de zakelijke kant en hun band komt in gevaar.

10 mei: Missing: Dead or alive (seizoen 1) - Documentaire - Volg de agenten van een politiebureau in South Carolina op hun urgente zoektocht naar mensen die onder verontrustende omstandigheden zijn verdwenen.

11 mei: Ultraman (seizoen 3) - Animatie / Actie / Avontuur - Jaren geleden verliet een buitenaardse held deze wereld in vrede. Nu moet de zoon van Ultraman de aarde beschermen tegen een nieuwe buitenaardse bedreiging.

12 mei: Mulligan (seizoen 1) - Animatie / Komedie / Sci-Fi - In deze satirische comedy wordt de aarde grotendeels verwoest door aliens. Kunnen een paar overlevenden Amerika opnieuw opbouwen en een betere toekomst creëren?

12 mei: Queer Eye (seizoen 7) - Reality-TV - Deze nieuwe 'Fab Five' komen met hippe tips, emotioneel geladen make-overs en oprechte ontboezemingen die allerlei gevoelens losmaken.

13 mei: Divorce Attorney Shin (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Drama - Gedreven door een persoonlijke tragedie navigeert een voormalig pianist, nu advocaat, de complexe wereld van echtscheidingen en vecht voor zijn cliënten om op wat voor manier dan ook te winnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.