search
Geweldig nieuws voor 'S.W.A.T.': de serie wordt toch vernieuwd na plotselinge cancelling!
Series / Featured

Geweldig nieuws voor 'S.W.A.T.': de serie wordt toch vernieuwd na plotselinge cancelling!

'S.W.A.T.' werd afgelopen vrijdag ineens gecanceld, maar de streamingdienst heeft besloten om de populaire serie toch te vernieuwen.

S.W.A.T. werd afgelopen vrijdag plotseling gecanceld, maar de actieserie wordt nu toch vernieuwd voor een zevende seizoen na een openhartige reactie van Shemar Moore.

Moore speelt de rol van sergeant Daniel "Hondo" Harrelson. Hij heeft de leiding over de SWAT-eenheid van de politie in Los Angeles en probeert zo zijn gemeenschap te beschermen.

Gecanceld


Afgelopen vrijdag werd S.W.A.T. onverwacht geannuleerd door CBS. Moore en veel fans vonden dat de serie onterecht werd geannuleerd en daarom hebben ze bij het netwerk aangedrongen om S.W.A.T. te behouden.

Vernieuwd


Deadline heeft nu gemeld dat het zevende seizoen van S.W.A.T. toch officieel doorgaat. Na de reactie van Moore en alle fans, hebben CBS en Sony Pictures Television besloten om het laatste seizoen van 13 afleveringen toch te vernieuwen.

In een gezamenlijke verklaring laten CBS en Sony Pictures Television weten dat ze hebben geluisterd naar het publiek en ze bedanken de crew voor al hun steun. Bekijk de verklaring hieronder:

Verklaring


De verklaring begon met: "We hebben geluisterd naar onze kijkers die S.W.A.T. met enorm veel passie volgen. Daarom hebben we besloten om de serie terug te laten komen voor één laatste seizoen van 13 afleveringen, dat wordt uitgezonden in het tv-seizoen van 2023-2024."

Vervolgens: "S.W.A.T. is al zes seizoenen lang op CBS te zien en heeft veel fans. We zijn blij dat we een manier hebben gevonden om de serie af te sluiten en de verhaallijnen en personages een passend einde te geven, zoals het publiek verdient."

De verklaring werd afgesloten met: "Nogmaals, we zijn trots op het harde werk en de creativiteit van de cast, schrijvers, producenten en crew, en iedereen die aan het succes van S.W.A.T. heeft bijgedragen. We kijken uit naar de terugkeer volgend seizoen."

Moore blij


Moore was erg blij met de vernieuwing en dit deelde hij op zijn Instagrampagina. Bekijk zijn post hieronder:

Bekijk op instagram


Kijk alle seizoenen van S.W.A.T. op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen