Trailer voor 'Matlock' met Oscarwinnares Kathy Bates is nu te bekijken

De geliefde misdaadserie is in een nieuw jasje gestoken met Kathy Bates als speurneus.

Valeria Milić, 11-05-2023 14:41

De langverwachte reboot van Matlock is een feit. Het hoofdpersonage is hier Madeline "Matty" Matlock. De pensioengerechtigde Matty is advocaat en heeft geen zin om achter de geraniums te zitten.
Op een gewiekste manier weet zij zichzelf een baan te bezorgen bij een prestigieus advocatenkantoor. Kathy Bates (Misery, American Horror Story) weet haar met verve neer te zetten.

Eigen manier van werken

De oorspronkelijke serie had destijds een mannelijk hoofdpersonage, Ben Matlock (Andy Griffith). In de trailer refereert Matty hiernaar door te zeggen dat haar achternaam dezelfde is als "op de televisie". De wereld van de reboot is dus niet hetzelfde als de oorspronkelijke serie, maar er is duidelijk een connectie.

Matty is net zo eigengereid als Ben Matlock destijds was, en heeft zo haar eigen manier om zaken op te lossen. Zo weet zij contact te maken met een gedetineerde door zich voor te doen als een oude bekende van hem. Menigeen kijkt uit naar deze reboot, helemaal met iemand als Bates in de hoofdrol, die naast acteren ook het produceren voor haar rekening neemt.

Matlock heeft nog geen officiële startdatum, wel is bekend dat de serie in de VS op CBS en op Paramount+ te zien zal zijn. Het is momenteel nog niet bekend of, en zo ja wanneer, Matlock naar Nederland komt.


Lees meer over: matlock, kathy bates, jason ritter, skye p marshall, leah lewis

Populair nieuws

Laatste serienieuws

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix