search

Ons nieuws van donderdag 11 mei 2023

Recensie Apple TV+-serie 'City on Fire'
Recensie

Recensie Apple TV+-serie 'City on Fire'

Een laffe schietpartij in Central Park in de jaren na 9/11 legt een complex netwerk van relaties, anarchie en intriges bloot.

Regie: Jesse Peretz, Liz Garbus, Haifaa Al-Mansour | Cast: Wyatt Oleff (Charlie), Chase Sui Wonders (Samantha), Jemima Kirke (Regan), Nico Tortorella (William) Ashley Zukerman (Keith), Xavier Clyde (Mercer), Max Milner (Nicky Chaos), John Cameron Mitchell (Armory), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 46-59 minuten | Jaar: 2023

Acht jaar geleden verscheen het tweede en vooralsnog laatste boek van de Amerikaanse schrijver Garth Risk Hallberg. Dit verhaal speelt zich af in het New York van de jaren zeventig en draait om een laffe schietpartij in Central Park. Het boek blijkt zich uitzonderlijk goed te lenen voor een meeslepende achtdelige miniserie, waarbij de vraag wie de moord op zijn, haar of diens geweten heeft steeds meer naar de achtergrond verdwijnt.

De verfilming van Hallbergs roman gooit er dertig jaar bovenop en verplaatst het verhaal naar het jaar 2003. City on Fire speelt zich daardoor af in een stad die nog nauwelijks is bekomen van de terreur van de aanslagen op het World Trade Center. Een van de centrale hoofdpersonen, de wat bleue Charlie, heeft aan deze tragedie zelfs zijn vader verloren.

Charlie sluit een vriendschap met de vrijgevochten Samantha, die er een handjevol dubbellevens op nahoudt. De ogenschijnlijk brave studente heeft een affaire met een getrouwde man en houdt zich op in dubieus gezelschap. De anarchistische rockband waaraan ze zich heeft verbonden pleegt impactvolle aanslagen in de stad met als doel het kapitalisme en de oprukkende gentrificatie aan de kaak te stellen.

Deze Samantha wordt in de opening van de achtdelige serie door een onbekende neergeschoten. Omstanders zijn er snel bij. Zonder dat ze het allemaal weten blijken ze een connectie te hebben met het slachtoffer. Zo is onderwijzer Mercer het vriendje van de voormalige leadzanger van de rockband. Deze William Hamilton Sweeney is kunstenaar, drugsverslaafde en telg uit een stinkend rijke familie die het doelwit is van de aanslagen en is bovendien vervreemd van zijn vader en zus.

Alles grijpt in elkaar in deze krachtig opgetuigde serie, waarbij de onderlinge verhoudingen complex en vaak zelfs ongrijpbaar zijn. Dat verklaart misschien ook waarom het even duurt voor je er echt in komt. De vele personages zijn lastig in een hokje te plaatsen, ambigu en hebben verborgen agenda's. Serieschrijvers Josh Schwartz en Stephanie Savage, verantwoordelijk voor titels als Gossip Girl en The O.C., ontwarren de kluwen aan intriges mondjesmaat maar voldoende om de aandacht vast te houden.

Het blijkt een slimme zet om de tijd drie decennia vooruit te zetten. New York is dan een stad die de haast onoplosbare criminaliteit het hoofd heeft weten te bieden, maar zichzelf voor nieuwe uitdagingen gesteld ziet. De metropool verandert in rap tempo en lijkt onbereikbaar te worden voor de gewone man. Door zowel de levens van de normale als de welgestelde New Yorker te belichten doemt te vraag op wie nou eigenlijk het best af is.

[i[]City on Fire[/i] wordt bevolkt door geknakte zielen, zonder dat ze ooit intens medelijden opwekken. Vooral Nico Tortorella maakt indruk in hun vertolking van getergde drugsverslaafde en John Cameron Mitchell speelt een heerlijk sluwe smiecht. De onbegrensde mogelijkheden die New York lijkt te bieden blijken een illusie, want je afkomst vormt zowel een zegen als een vloek. Schwartz en Savage weten het niveau van de geijkte mozaïekserie en platte soap te ontstijgen door de gecompliceerde belangen, verlangens en interacties van de personages.

Het doet er gaandeweg steeds minder toe wie nu Samantha heeft neergeschoten en wat daarvoor de motieven waren. Dat met name de slotaflevering zich vergrijpt aan misplaatst melodrama is slechts een kleine smet op deze geslaagde romanverfilming vol onconventionele personages.

★★★★☆

City on Fire is te zien bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie SkyShowtime-serie 'A Town Called Malice'
Recensie

Recensie SkyShowtime-serie 'A Town Called Malice'

Kan ermee door, maar was beter geweest zonder alle toegevoegde poespas.

Regie: Jamie Donoughue, Joasia Goldyn, Sean Spencer | Cast: Martha Plimpton (Mint Ma Lord), Jason Flemyng (Albert Lord), Tahirah Sharif (Cindy), Jack Rowan (Gene Lord), Dougray Scott (Uncle Tony), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 46-58 minuten | Jaar: 2023

Onlangs verscheen op SkyShowtime de serie Funny Woman over een vrouw die in de jaren zestig een televisiester wordt. De stijl was niet zozeer die van de jaren zestig, meer die van het idee dat wij hebben van Londen uit die tijd. SkyShowtime doet het nog een keer over met A Town Called Malice, maar dan als misdaadverhaal in de jaren tachtig. Alleen werkt het met dit serieuzere plot een stuk minder organisch en heeft het geen functie. Sowieso lijkt die hele jarentachtigtrend inmiddels wel te zijn uitgemolken.

Cindy ontmoet Gene, een van de zoons uit de misdaadfamilie Lord, en ze vallen als een blok voor elkaar. Gene wil liever niet betrokken zijn bij de louche zaken van zijn vader, maar wanneer een akkefietje met een rivaliserende bende escaleert moet het prille koppeltje vluchten naar Spanje. De Costa del Sol blijkt echter niet het paradijs waar ze kunnen uitrusten, maar een nieuwe bron om uit te putten voor een flinke smak geld. Al gauw staat de hele familie Lord daar aan de deur. En dat is precies volgens iemands plan.

Engelsen zien Spanje als het zonnige paradijs om ooit voorgoed naartoe te verhuizen en het grauwe Britse eiland achter zich te laten. De film Sexy Beast liet al zien dat daar ook genoeg dubieuze figuren tussen zitten en dat is zeker geen fictie. A Town Called Malice doet dan ook niet voor niets regelmatig denken aan die film denken. Deze serie presenteert eveneens misdaad met een vleugje humor.

Door die knipoog denken de makers weg te kunnen komen met sporadische playbackoptredens en een zwaar overdreven jarentachtigsetting. Maar daar hebben ze zich in vergist, want het voelt niet als een organisch onderdeel van de rest van de serie. Het ene moment is er een dramatische scène tussen vader en zoon, vervolgens staat er ineens iemand te dansen en in de camera te kijken alsof het een Boney M.-videoclip is.

A Town Called Malice is een volledig Britse productie, dus het is apart dat de rol van moeder Lord wordt gespeeld door Amerikaanse actrice Martha Plimpton. De naam zal niet bekend klinken, maar zij was een van de twee meiden die met de Goonies de grot in ging en de beste vrouw is sindsdien nooit gestopt met acteren. Haar accent is bij vlagen iets te veel zoals Amerikanen denken dat ordinaire Engelsen klinken, maar desondanks is ze lekker op dreef als moederkloek.

Daar gaat A Town Called Malice over, ondanks dat het criminele gehannes van de mannelijke personages iets meer aan bod komt. Het zijn de vrouwen die laten zien hoe ze voor zichzelf en hun kinderen opkomen wanneer ze in het nauw zijn gedreven. Niet verkeerd uitgevoerd, maar misschien is Malice niet helemaal de plaats waar dat thema het meest thuis is.

Het verhaal over drugssmokkel en hoe dat geld gebruikt zal moeten worden om de bouw van een hotel te bekostigen zal meer een mannelijk publiek aanspreken. En dat zal zich niet bijster betrokken voelen bij de diepere kern van het verhaal. Maar wat met stip het meest ongeloofwaardig is, is de leeftijd van een van de hoofdpersonages. Een acteur van negenentwintig wordt opgevoerd als de ouder van een acteur die in het echt eenentwintig is. Dit was nodig voor het plot, maar de kijker is niet blind.

De personages zijn echter voldoende uitgewerkt, waardoor het geheel op den duur toch begint te boeien. Het zijn een stel klunzen die allemaal grootse plannen hebben, maar ze missen het talent om deze naar behoren uit te voeren en ook hun ego zit ze behoorlijk in de weg, waardoor deze plannen nooit verlopen zoals gehoopt – allemaal best amusant. Hun optrekje, dat eigenlijk niet aan de Costa del Sol ligt maar op Tenerife, is jaloersmakend en ook het woestijnlandschap is vakkundig in beeld gebracht.

Er is geen enkele reden voor waarom dit alles zich per se in de jaren tachtig zou moeten afspelen. Het is een excuus om veel, heel veel, van de popmuziek uit die tijd voorbij te laten komen – zelfs tijdens de aftiteling wordt de videoclip getoond van het liedje dat er speelt – en wat kleurrijke beelden en neon-openingstitels. Als dat en de absurdistische uitstapjes achterwege waren gelaten was dit een net iets betere serie geweest.

★★★☆☆

A Town Called Malice is te zien bij SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe is het nu met 'Buck Rogers' uit de iconische jaren '80 serie?
Series / Nieuws

Hoe is het nu met 'Buck Rogers' uit de iconische jaren '80 serie?

'Buck Rogers' werd aan het begin van de jaren '80 gespeeld door acteur Gil Gerard.

Buck Rogers in the 25th Century was een zeer succesvolle serie aan het begin van de jaren '80. De serie heeft uiteindelijk maar twee seizoenen gelopen, maar heeft toch eeuwigheidswaarde gekregen. De rol van Buck Rogers werd gespeeld door acteur Gil Gerard.

Plot Buck Rogers


De serie Buck Rogers in the 25th Century is gebaseerd op een stripboek en volgt het verhaal van Buck, een astronaut uit de 20e eeuw die in een cryogene slaap valt en 500 jaar later wakker wordt in de 25e eeuw.

Hij wordt opgepikt door een ras van mensachtige aliens die de aarde willen veroveren, maar vind al snel aansluiting bij een aardse verzetbeweging. Zijn kompanen zijn de knappe verzetsleider Wilma Deering en robot Twiki, bekend van zijn vaste tekst: "Bidi, bidi, bidi".

Gil Gerard


Gil Gerard werd geboren in 1943 en werkte eerst als chemicus. Nadat hij daar vertrok ging hij aan de slag als taxi-chauffeur en ging hij acteerlessen volgen. Tijdens een taxirit ontmoette hij iemand die hem een kans gaf in de filmwereld.

Gerard verscheen in reclame's en later ook in series als Little House on the Prairie en Hawaii Five-O. Zijn echte bekendheid dankt hij echter aan zijn rol als William Buck Rogers in de televisieserie Buck Rogers.

Zoon


Nadien speelde hij ook nog de nodige rollen maar behaalde hij nooit meer het succes van Buck Rogers. Gerard is inmiddels 80 jaar oud, is gepensioneerd en laat zich niet meer zien in de filmwereld. Leuk weetje is dat zijn zoon Gilbert Gerard uit 1981 ook in de filmwereld actief is, eerst als acteur en inmiddels voornamelijk als producer.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Gremlins: Secrets of the Mogwai' van HBO Max maakt je helemaal nostalgisch
Series / Trailer

'Gremlins: Secrets of the Mogwai' van HBO Max maakt je helemaal nostalgisch

Een wollig en sprankelend avontuur in deze prequel op de beroemde Gremlins-films uit de jaren 80.

Het eerste seizoen over Gizmo in het Shanghai van de jaren 20 gaat bijna van start. De aandoenlijke Mogwai is echter stukken gevaarlijker dan je zou denken.

Net zoals in de films gelden hier drie regels: de Mogwai mag niet natgemaakt worden, hij mag niet in het volle licht en vooral geen eten na middernacht. Zijn vriend Sam (Izaac Wang) ervaart uiteraard waarom deze regels zo belangrijk zijn.

Groene gruwels


Wanneer de regels niet nageleefd worden veranderen Mogwai immers in de welbekende groene gruwels oftewel de Gremlins. Deze wezens zaaien chaos waar ze maar kunnen. De schurk uit het verhaal beseft dit maar al te goed. Onder het motto "vandaag Shanghai, morgen de rest van de wereld" wil hij Gizmo in zijn hebberige handen krijgen.

De trailer doet een beroep op jaren 80-nostalgie, hetgeen te merken is aan de grappige verwijzingen naar de films. Dit wordt mede verklaard doordat Joe Dante, de regisseur van de films, de serie produceert. Niemand minder dan Steven Spielberg en Tze Chun zijn uitvoerend producent. Deze laatste twee zijn ook verantwoordelijk voor het verhaal. Alles staat dus klaar voor een nieuw avontuur in de sprookjesachtige context van de Chinese folklore.

Gremlins: Secrets of the Mogwai start op 23 mei op Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney heeft een nieuw plan waar kijkers niet blij mee zullen zijn
Series / Nieuws

Disney heeft een nieuw plan waar kijkers niet blij mee zullen zijn

Heel veel fan-favoriete films en series zullen straks niet meer te zien zijn op Disney+.

Disney+ heeft een hele belangrijke keuze gemaakt die heel veel gevolgen zal hebben voor de streamingdienst, maar ook voor haar kijkers. Het is misschien wel de beste keuze van Disney, maar zeker niet voor de kijkers.

Disney werkt samen met Hulu en heeft een meerderheidsbelang van 67%. Dit houdt in dat beide streamingplatforms gebruikt worden om de content van Disney op te kijken.

CFO Christine McCarthy heeft nu bekendgemaakt dat Disney heel wat content van de streamingdienst zal halen. Vanaf nu zullen er ook veel minder projecten geproduceerd worden vanuit Disney.

Waarom?


Volgens McCarthy is deze keuze gemaakt om de Direct-to-Consumer-services (DTC) af te stemmen "op de veranderingen in [onze] benadering van contentcuratie". Deze strategische verschuiving houdt dus in dat kijkers straks veel minder keuze hebben op Disney om te kijken.

Dit gaat ook heel veel betekenen voor de waarde van het bedrijf. Naar schatting zal dit (omgerekend) omlaag gaan met €1,4 tot €11,6 miljard.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Air' razendsnel te zien bij Prime Video
Films / Nieuws

'Air' razendsnel te zien bij Prime Video

Daarbij wil Jordan heel graag in zee met Adidas: het populairste sportmerk in de jaren 80.

De film Air is vanaf 12 mei te zien via de streamingdienst Prime Video. De film waarin vooral veel onderhandeld wordt, draaide onlangs nog in de Nederlandse bioscopen.

Michael Jordan


Michael Jordan raakt het winnende schot in het Amerikaanse College Basketball. De North Carolina Tar Heels zijn hierdoor nationaal kampioen. Dit maakt hem gewild voor reclame-inkomsten, zoals schoenen en sneakers. Ondanks dat Jordan nog geen wedstrijd in de NBA heeft gespeeld.

Nike


Dit verkleint de onderhandelingspositie van het personage Sonny (Matt Damon) binnen Nike, een kleine speler in de basketballmarkt. Sonny zal eerst zijn collega's moeten overtuigen. Die willen graag een gevestigde basketball-naam om Nike aan te koppelen. Iemand als John Stockton of Charles Barkley.

Adidas


Daarbij wil Jordan heel graag in zee met Adidas: het populairste sportmerk in de jaren 80. Hij heeft een afspraak met Nike zelfs al op voorbaat afgezegd. Sonny moet onbetreden paden gaan bewandelen om ervoor te zorgen dat Nike de voorkeur kan gaan krijgen van de superster.



Waardering


De film heeft een 7,7/10 waardering op IMDb en 92 procent op Rotten Tomatoes. Air vertelt een grote onderhandeling over hoe Nike Michael Jordan denkt te strikken.

Jordan, die zelf niet meedoet als acteur, is meerdere malen benaderd door acteur Ben Affleck, die wel meedoet, om de scènes zo authentiek en realistisch mogelijk te maken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Outlander' seizoen 7 krijgt eerste trailer: een extra lang seizoen!
Series / Trailer

'Outlander' seizoen 7 krijgt eerste trailer: een extra lang seizoen!

De hitserie keert binnenkort terug voor dubbel zo lang seizoen.

Het verkorte zesde seizoen uit Outlander verscheen in mei 2022 met slechts acht afleveringen. Binnenkort start het zevende seizoen seizoen en deze zal bestaan uit maar liefst zestien afleveringen.

Er zit echter een addertje onder het gras. Het nieuwe seizoen wordt namelijk gesplitst in twee helften. De tweede helft zal pas in 2024 debuteren en dat maakt deze helft toch een beetje een achtste seizoen.

Trailer seizoen 7
Voor de eerste reeks afleveringen is nu de eerste trailer verschenen. De originele zender Starz plaatste deze online, inclusief in een intro van de sterren Caitríona Balfe en Sam Heughan, die respectievelijk as Claire Fraser en James "Jamie" Fraser spelen.



Na de aangrijpende gebeurtenissen van seizoen 6 doen Jamie en Young Ian er alles aan om Claire te redden voordat ze wordt berecht en ten onrechte wordt veroordeeld voor de moord op Malva Christie.

Moeilijke missie
Hun missie wordt bemoeilijkt door het begin van een geopolitieke storm: de Amerikaanse revolutie is aangebroken.



Vanaf 16 juni is Outlander terug op Starz en in Nederland waarschijnlijk op Netflix. De eerdere zes seizoenen staan op die streamingdienst.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dianna Agron onthult eindelijk de waarheid over gerucht in 'Glee'
Series / Interview

Dianna Agron onthult eindelijk de waarheid over gerucht in 'Glee'

er zijn verschillende geruchten de wereld in gegooid over de afwezigheid van Dianna Agron in een specifieke aflevering, maar ze laat nu weten hoe het echt zit...

Dianna Agron, de populaire actrice uit Glee, heeft eindelijk gereageerd op een langdurig gerucht over haar rol in de serie.

Argon speelde in Glee de populaire cheerleader Quinn Fabray. Op het eerste gezicht leek Quinn heel oppervlakkig en gemeen, maar later bleek dat ze een veelzijdig personage was met diepgang.

Afwezigheid


In het tweede deel van de serie kregen veel voormalige hoofdrolspelers minder belangrijke rollen, waaronder Agron. Zo was ze niet te zien in de aflevering die werd uitgezonden als eerbetoon aan Cory Monteith na zijn tragische dood.

Geruchten


Er gaan verschillende geruchten rond over haar afwezigheid tijdens deze aflevering, maar Agron heeft nu het gerucht ontkracht dat ze niet in de aflevering mocht verschijnen.

In een interview met Rolling Stone werd aan Agron gevraagd of ze niet mocht verschijnen in deze aflevering ter ere van Cory Monteith. Ze laat echter resoluut weten dat deze geruchten niet waar zijn. Bekijk haar uitspraak hieronder:

Niet waar


"Niet waar. Ik denk dat er zoveel valse informatie rondgaat. Dat is het raarste wat je moet leren in deze industrie - je reageert niet op de dingen die onwaar zijn, omdat je ze anders alleen maar meer aandacht geeft," aldus Agron.

Daarna voegde ze nog toe: "Misschien schrijf ik aan het einde van mijn carrière wel een boek waarin ik gedetailleerd inga op alles wat echt waar was en wat juist niet waar was."



Stream alle afleveringen van Glee op Disney +.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grootse scifi-serie 'Foundation' krijgt duistere eerste trailer voor seizoen 2
Series / Trailer

Grootse scifi-serie 'Foundation' krijgt duistere eerste trailer voor seizoen 2

De spectaculaire scifi-serie belooft een duister tweede seizoen na de val van het Galactische Rijk.

Apple TV+ heeft met Foundation een oogstrelende productie afgeleverd. De boekenserie van Isaac Asimov is hiermee op een indrukwekkende manier verfilmd. In het nieuwste seizoen ziet The Foundation zich voor een nieuwe uitdaging geplaatst.

Hari Seldon (Jared Harris) heeft deze groep opgericht. Deze bestaat uit rebellen die het tij moeten keren nadat machthebbers eerder niet naar Seldon hebben geluisterd.

Stabiliserende factor


Seldon is een wiskundige en tevens psychohistoricus die middels een algoritme duistere tijden aan ziet komen. De enige manier om het Rijk te redden is apart genoeg juist door The Foundation.

In het tweede seizoen fungeert religie als stabiliserende factor. Daarnaast wordt religie echter gebruikt om de mensheid te onderdrukken. Verder is in de trailer de stem van koningin Sareth (Ella-Rae Smith) van Cloud Dominion te horen. Zij is duidelijk iemand die op macht uit is en wel de laatste die zit te wachten op bevrijding van de mensheid.

De grootschalige scifi-serie kondigt een groots nieuw seizoen aan waarin niets minder dan de toekomst van de mensheid op het spel staat.

Seizoen 2 van Foundation start op 14 juli op Apple TV+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ verliest meer abonnees dan ooit tevoren en de streamingdienst is in paniek
Series / Nieuws

Disney+ verliest meer abonnees dan ooit tevoren en de streamingdienst is in paniek

Kijkers zijn langzamerhand een beetje klaar met Disney+ en zeggen hun abonnee op en de streamingdienst weet niet hoe ze hier mee om moeten gaan.

Disney+ bevindt zich op dit moment in een hele moeilijke positie. Ze hebben dit nog maar één keer zo meegemaakt, maar niet zo heftig als nu. De abonnees vliegen namelijk in een ongelofelijke vaart naar beneden.

Disney+ heeft tot kort geleden nog nooit een daling in abonnees gezien. De eerste daling was pas aan het einde van 2022. Dit was al heel heftig voor de streamingdienst, maar de situatie is nu voor hen nog veel erger.

In de eerste drie maanden van 2023 verloor Disney+ nog eens 4 miljoen abonnees. Dit betekent dus dat Disney+ nu twee achtereenvolgende kwartalen met flinke dalingen heeft gehad.

Slechter dan de schattingen


Er werd geschat dat Disney+ afgelopen kwartaal af zou sluiten met ongeveer 163,17 miljoen abonnees. Dit heeft de streamingdienst bij lange na niet gehaald, aangezien ze blijven steken op nog geen 158 miljoen abonnees.

Disney+ heeft nu dus 2 slechte kwartalen gehad, maar ze krijgen geen tijd om hier overeen te komen. De schrijversstaking in heel Hollywood hangt namelijk als een donkere wolk boven de streamingplatform.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor 'Matlock' met Oscarwinnares Kathy Bates is nu te bekijken
Series / Trailer

Trailer voor 'Matlock' met Oscarwinnares Kathy Bates is nu te bekijken

De geliefde misdaadserie is in een nieuw jasje gestoken met Kathy Bates als speurneus.

De langverwachte reboot van Matlock is een feit. Het hoofdpersonage is hier Madeline "Matty" Matlock. De pensioengerechtigde Matty is advocaat en heeft geen zin om achter de geraniums te zitten.

Op een gewiekste manier weet zij zichzelf een baan te bezorgen bij een prestigieus advocatenkantoor. Kathy Bates (Misery, American Horror Story) weet haar met verve neer te zetten.

Eigen manier van werken


De oorspronkelijke serie had destijds een mannelijk hoofdpersonage, Ben Matlock (Andy Griffith). In de trailer refereert Matty hiernaar door te zeggen dat haar achternaam dezelfde is als "op de televisie". De wereld van de reboot is dus niet hetzelfde als de oorspronkelijke serie, maar er is duidelijk een connectie.

Matty is net zo eigengereid als Ben Matlock destijds was, en heeft zo haar eigen manier om zaken op te lossen. Zo weet zij contact te maken met een gedetineerde door zich voor te doen als een oude bekende van hem. Menigeen kijkt uit naar deze reboot, helemaal met iemand als Bates in de hoofdrol, die naast acteren ook het produceren voor haar rekening neemt.

Matlock heeft nog geen officiële startdatum, wel is bekend dat de serie in de VS op CBS en op Paramount+ te zien zal zijn. Het is momenteel nog niet bekend of, en zo ja wanneer, Matlock naar Nederland komt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Videoland onthult wanneer 'Mocro Maffia' terugkeert met seizoen 5
Series / Trailer

Videoland onthult wanneer 'Mocro Maffia' terugkeert met seizoen 5

De spanning loopt hoog op blijkens de spannende teaser die Videoland heeft gedropt.

Mocro Maffia is onverminderd populair. De misdaadserie vol bikkelharde actie heeft al een aantal spin-offs opgeleverd over hoofdpersonen uit de serie.

Op 2 juni is het eindelijk zover, en kun je het vijfde seizoen op Videoland bekijken. De Paus, Potlood en Romano zijn ook nu weer van de partij.

Definitieve afrekening


Aan het einde van het vorige seizoen was Romano (Mandela Wee Wee) vastbesloten om voor eens en voor altijd met de Paus (Achmed Akkabi) af te rekenen. Ook tussen Tatta (Robert de Hoog) en Paus is de strijd nog steeds niet gestreden. Dit is helemaal het geval nadat Tatta het klaarspeelde om Paus op te lichten.

De serie heeft in 2021 een Gouden Kalf gewonnen voor Beste Dramaserie. Verder bericht Televizier dat Mocro Maffia inmiddels al 50 miljoen streams heeft behaald op Videoland. Gezien de onverminderde populariteit zal de serie ongetwijfeld hoge ogen blijven gooien.

Je kunt Mocro Maffia streamen vanaf 2 juni op Videoland.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zegt de baas van Lucasfilm over de status van de Lando-spinoff
Series / Nieuws

Dit zegt de baas van Lucasfilm over de status van de Lando-spinoff

Na lange tijd horen we weer eens iets over het project.

In 2018 kwam de Star Wars-prequel Solo uit. De film vertelde het oorsprongsverhaal van het legendarische personage Han Solo. De prequel was niet bepaald een succes, dus het was verrassend nieuws toen er aangekondigd werd dat er een spin-off zou komen.

Die spin-off zou zich richten op het personage Lando Calrissian. Het personage verscheen voor het eerst in de originele trilogie, waar hij gespeeld werd door Billy Dee Williams. In Solo was de eer aan acteur Donald Glover.

Lando


De spin-off zou een serie worden met de titel Lando. Het project werd in december 2020 aangekondigd door Lucasfilm CEO Kathleen Kennedy, maar sindsdien is er weinig nieuws over de voortgang. Ongeveer een jaar geleden werd fans verteld dat Donald Glover het druk had, en dat daarom het project langzaam vooruit ging.

Update


Recentelijk heeft Kennedy weer eens van zich laten horen over het project. In een groot interview met het Amerikaanse Empire geeft ze wederom een mini-update. ''De serie staat nog steeds op stapel. We willen gewoon dat het geweldig wordt.'' De informatie is dus wat karig en niet meteen extreem hoopvol, al is het project in ieder geval nog niet geannuleerd.

Fans die uitkijken naar de volgende Star Wars spin-off kunnen dus hoop houden, maar zullen nog wel aardig wat geduld moeten hebben. Tot dan is Lando Calrissian in actie te zien in de eerdere Star Wars-films.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is wanneer je 'Babylon 5: The Road Home' kunt verwachten
Series / Nieuws

Dit is wanneer je 'Babylon 5: The Road Home' kunt verwachten

De animatiefilm is helemaal af en pakt direct na de serie de draad weer op.

Een week geleden kwam schrijver en maker J. Michael Straczynski op zijn Twitter met het geweldige bericht dat er een animatiefilm over 'Babylon 5' komt. The Hollywood Reporter onthult meer, inclusief wanneer we de film te zien krijgen.

Babylon 5: The Road Home is een direct vervolg op de geliefde serie. Naar verwachting krijgen we de film in de loop van de zomer te zien.

Terug naar huis


Eerder berichtte Straczynski al dat dit op een compleet nieuw verhaal gaat. De bekende personages keren terug en de oorspronkelijke acteurs nemen deze rollen opnieuw voor hun rekening. Wel zijn er in de loop der jaren een aantal oorspronkelijke Babylon 5-acteurs overleden, hun rollen zullen logischerwijs door anderen gespeeld worden. Zo zullen bijvoorbeeld Andrew Morgado en Rebecca Riedy as G'Kar respectievelijk Delenn te horen zijn.

John Sheridan (Bruce Boxleitner) wordt onverwacht naar andere tijdslijnen getransporteerd. Hij moet zich hierin zien te redden en een manier zien te vinden om weer thuis te komen. De film heeft een realistische kwaliteit die goed past bij het scifi-genre. Straczynski vertelt desgevraagd op Twitter: "Het wordt allesbehalve tekenfilm-achtig".

Reboot serie?


Sommige fans willen weten of dit betekent dat er geen reboot komt. Straczynski antwoord hierop dat de reboot een apart project is. Hierover is hij in gesprek met de tv-zender CW, maar door de staking ligt dit momenteel stil. Voorlopig is er dus nog genoeg gaande in de Babylon 5-wereld.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Yellowstone'-ster keer mogelijk niet terug voor resterende seizoen 5 afleveringen
Series / Nieuws

'Yellowstone'-ster keer mogelijk niet terug voor resterende seizoen 5 afleveringen

Het zou zomaar eens kunnen dat Kevin Costner zijn laatste Yellowstone-afleveringen al gefilmd heeft.

Het vijfde seizoen van Yellowstone heeft een pauze genomen, en het is nog onduidelijk wanneer de cast terugkeert om de rest van het seizoen te filmen. Ook is de vraag of één van de sterren uberhaupt nog terugkeert.

Het was al bekend dat Kevin Costner niet terug zou keren voor het zesde seizoen van Yellowstone, maar iedereen was onder de veronderstelling dat hij in ieder geval het huidige seizoen af zou maken.

Yellowstone seizoen 5


Maar dat is dus nog niet eens zeker. Puck meldt dat Costner niet instemt met een terugkeer naar de productie van Yellowstone voordat hij weet hoe het met zijn personage afloopt in seizoen 5.

De twijfels van Costner zijn waarschijnlijk gebaseerd op het feit dat hij niet wil dat zijn personage, John Dutton, op vervelende wijze vermoord wordt in de resterende afleveringen van seizoen 5.

Na het huidige seizoen keert Costner sowieso niet meer terug naar Yellowstone, vanwege conflict tussen de acteur en Yellowstone-maker Taylor Sheridan. Sheridan twijfelt aan de toewijding van Costner aan het filmen van de serie, wat Costner persoonlijk opvatte.

Yellowstone is te zien op SkyShowtime.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bob Odenkirk uit 'Better Call Saul' sluit zich aan bij schrijversstaking
Series / Nieuws

Bob Odenkirk uit 'Better Call Saul' sluit zich aan bij schrijversstaking

Better Call Saul-sterk Bob Odenkirk heeft een foto gedeeld waarop hij aanwezig is bij de staking van schrijvers in de Verenigde Staten.

De staking van schrijvers in de Verenigde Staten is al anderhalve week vol in gang, en het lijkt voorlopig niet minder te worden. Steeds grotere namen sluiten zich aan bij het protest.

Zo ook Better Call Saul- en Breaking Bad-ster Bob Odenkirk, die de advocaat Saul Goodman speelt in beide series. Met zo iemand aan je zijde kun je het protest niet verliezen, natuurlijk!

Bob Odenkirk op Twitter


Woensdag deelde Odenkirk een foto op Twitter waarin hij op straat te zien is, recht achter een bord met "SAG AFTRA supports WGA" erop. WGA staat voor Writers Guild of America, waar de staking vanuit georganiseerd is.

Hoewel Bob Odenkirk zelf geen schrijver is, heeft hij kennelijk wel veel begrip voor zijn collega's in de industrie.

Meest recentelijk verscheen Odenkirk in de AMC-serie Lucky Hank als het titulaire personage Hank, een Engelsman in een midlife crisis. Niet zo heel lang geleden speelde hij tevens de hoofdrol in de film Nobody.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Righteous Gemstones' zijn terug in knotsgekke trailer voor seizoen 3
Series / Trailer

'The Righteous Gemstones' zijn terug in knotsgekke trailer voor seizoen 3

De hilarische satire over een familie hebberige evangelisten staat weer in de startblokken.

De Gemstones zijn een predikantenfamilie die je niet over het hoofd ziet. Het betreft hier de tweede generatie eigenaren van het Gemstone Salvation Center. Je vraagt je alleen wel af waarom de bidbazen in kwestie in glitterkostuums rondlopen.

De serie scoort prima met 85% op Rotten Tomatoes, wat niet gek is gezien de cast. Golden Globe-winnaar John Goodman speelt patriarch Eli en de maker Danny McBride (Eastbound & Down) is tevens te zien als oudste zoon Jesse.

Dikbelegde boterham


Het gezin bestaat verder uit Judy (Edi Patterson) en de jongste zoon Kelvin (Adam DeVine). Moeder Amber-Leigh is overleden voor de start van het verhaal. De familie verkondigt het evangelie op een manier die eerder aan een Las Vegas-show doet denken en verdient op die manier een dikbelegde boterham.

Wel is het lastig wanneer je af en toe met journalisten te maken krijgt, zoals dit in seizoen 2 het geval was. De Gemstones vragen zich echter geen moment af of ze nu heilig of schijnheilig zijn, en staan ook nu weer klaar om de blijde boodschap te verkondigen.

Seizoen 3 van The Righteous Gemstones kun je zien vanaf 18 juni op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft je alle geheimen van Arnold Schwarzenegger in de serie 'Arnold'
Series / Nieuws

Netflix geeft je alle geheimen van Arnold Schwarzenegger in de serie 'Arnold'

Na decennialang vermaak in producties mét Arnold, nu een documentaire over Arnold.

Bodybuilder, Hollywood-superster, politicus. Arnold Schwarzenegger is het allemaal geweest. Veel generaties hebben kunnen genieten van alles wat de Oostenrijkse krachtpatser heeft bereikt en daar vertelt hij nu in de docuserie Arnold zelf over.

Netflix komt binnenkort met een docuserie over het leven van de 75-jarige Schwarzenegger. Het vertelt het verhaal over zijn reis van kleine jongen op het Oostenrijkse platteland naar de internationale superster die in de hoogste regionen van de Amerikaanse droom belandt.

Arnold voor zijn grote doorbraak


Arnold begint met de jonge Schwarzenegger die groter droomt dan zijn thuis hem biedt. Na een korte tijd in het leger ziet hij de film Hercules en besluit zijn succes te behalen in het bodybuilden, om zo een manier te vinden om zijn thuisbasis te verlaten.

Genoeg controverse om van te smullen


Iedereen is natuurlijk bekend met het Hollywood-oeuvre van Schwarzenegger. Hij speelde in blockbusters als The Terminator, Predator en Last Action Hero. Persoonlijk had hij ook wat op zijn kerfstok, zoals zijn affaire waaruit een buitenechtelijk kind voortkwam.

Naast de documentaire is Schwarzenegger binnenkort ook te zien in zijn eerste tv-serie als de voormalig CIA-agent Luke Brunner in het nieuwe FUBAR.

Kijk vanaf 7 juni naar de nieuwe documentaire Arnold op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
George R.R. Martin over de schrijversstaking: "dit is een gruwel"
Series / Nieuws

George R.R. Martin over de schrijversstaking: "dit is een gruwel"

Veteraan-schrijver George R.R. Martin is uitgesproken na de eerste week van de staking.

Op zijn blog, getiteld Not A Blog, bespreekt Martin de staking die inmiddels de tweede week is ingegaan. Gezien zijn ervaring in het schrijven van boeken en scenario's is zijn inzicht meer dan welkom.

In zijn carrière heeft Martin het nodige gezien en meegemaakt. In de post van 8 mei, die je hier in zijn geheel kunt lezen, benoemt hij één specifiek onderdeel van schrijvend Hollywood. Dit betreft de zogeheten 'mini-room', oftewel de mini-kamer.

Veranderde manier van werken


De mini-kamer is het gevolg van de veranderde manier van werken in Hollywood. Martin: "Streaming-platforms en verkorte seizoenen hebben de zaken behoorlijk ingeperkt. Bij het ontwikkelen van een show stelt de showrunner tegenwoordig een mini-kamer samen".

"Een aantal ervaren schrijvers en een aantal junior schrijvers vormen een team. Het seizoen wordt opgesteld en je maakt een verdeling. Ze komen een aantal malen bij elkaar, ieder schrijft zijn deel en uiteindelijk worden scenario's ingeleverd. De schrijvers worden uitbetaald en kunnen op zoek naar een volgende klus," aldus Martin.

Actief betrokken


Dit is natuurlijk zowel creatief als financieel gezien geen benijdenswaardige positie. Toen Martin zelf aan de slag ging bij The Twilight Zone, in de jaren 80, bestonden deze mini-kamers niet. Hij was actief betrokken bij de afleveringen, zo sprak hij met de regisseur en was aanwezig op de set. Niets van dit alles is tegenwoordig nog het geval.

Een gruwel


De WGA vindt het belangrijk dat de mini-kamer wordt afgeschaft. Het is één van de eisen die betrekking hebben op meer zekerheid. Martin is het hier volledig mee eens. "De mini-kamer is een gruwel. Niet alleen is het gebruik ervan verkeerd, het is ook nog eens ontzettend kortzichtig," besluit Martin.

Er is naar de mening van velen teveel sprake van uitholling. Schrijvers willen met andere woorden meer zekerheid, maar ook meer creatieve betrokkenheid bij de verhalen die gemaakt worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
J.Lo is terug in explosieve film 'The Mother' bij Netflix
Films / Nieuws

J.Lo is terug in explosieve film 'The Mother' bij Netflix

Vanaf vrijdag 12 mei kan je zien hoe ver Jennifer Lopez moet gaan om het enige wat ze liefheeft terug te halen. Stream de film vanaf vrijdag bij Netflix.

Dat dit een explosieve film en rollercoaster zou gaan worden, konden we al opmaken uit de trailers. Nu kan je de Netflix Original in zijn geheel gaan bekijken bij Netflix.

Lopez


Zo begon met zingen en maakte op een gegeven moment ook de stap naar acteren. Na de film Shotgun Wedding van vorig jaar, welke ook een groot succes was, kunnen we nu weer genieten van haar in een actiefilm.

Gedwongen tot actie


In deze film vol actie volgen we een dodelijke vrouwelijke huurmoordenaar die al jaren op de vlucht is. Ze wordt uiteindelijk gedwongen om uit haar schuilplaats te komen om de dochter die ze achterliet te beschermen tegen gevaarlijke aanvallers.

Achter de film


Naast Lopez, die onder meer bekend is van Maid in Manhattan, zien we ook Joseph Fiennes, Omari Hardwick, Lucy Paez en Gael Garcia Bernal.
Niki Caro heeft de film geregisseerd en zij heeft ook films als Mulan en Whale Rider op haar naam staan.

Bij Netflix


Stream deze nieuwe Netflix Original bij de streamer.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 4 doodenge horrorseries op Netflix durf je sowieso niet in je eentje te kijken
Series / Featured

Deze 4 doodenge horrorseries op Netflix durf je sowieso niet in je eentje te kijken

Van deze horrorseries op Netflix krijg je vast en zeker klamme handjes.

Deze Netflix-collectie aan bovennatuurlijke horror, psychologische spanning en macabere verhalen zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel wordt gehouden. Zou jij deze horrorseries in je eentje durven kijken?

Paranormal | Netflix | 6 afleveringen



Een skeptische hematoloog moet na een reeks onverklaarbare gebeurtenissen zijn eigen angsten confronteren, samen met de duistere en angstaanjagende krachten die dreigen zijn leven te verwoesten.



Curon | Netflix | 7 afleveringen



Wanneer een vrouw na 17 jaar terugkeert naar huis met haar tienertweeling, blijkt niets te zijn wat het lijkt. Na de verdwijning van de vrouw komen haar familieleden achter een gruwelijk geheim.



Blodtur | Netflix | 6 afleveringen



In deze macabere anthologiereeks zijn de gedoemde passagiers van een griezelbus op reis naar een gruwelijke, onbekende bestemming.



Ju-On Origins | Netflix | 6 afleveringen



Gebaseerd op de beruchte Japanse horrorfranchise Ju-On duikt deze serie de oorsprong van het vervloekte spookhuis in. Terwijl onderzoekers de duistere geschiedenis van het huis blootleggen, worden ze geconfronteerd met kwaadaardige geesten die vastbesloten zijn om wraak te nemen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tom Holland zet ijzersterke rol neer in trailer Apple-serie 'The Crowded Room'
Series / Trailer

Tom Holland zet ijzersterke rol neer in trailer Apple-serie 'The Crowded Room'

Een indringende reeks interviews legt het rauwe innerlijk van Holland's personage bloot.

Zojuist heeft Apple TV de eerste trailer online gezet van hun aankomende serie The Crowded Room. Daarin speelt de enige echte Tom Holland de verdachte Danny Sullivan, die betrokken is bij een schietpartij in New York in 1979.

De serie is geïnspireerd door de biografie 'The Minds of Billy Milligan' van Daniel Keyes en verkent de ware en inspirerende verhalen van mensen, die hebben leren leven met een psychische aandoening.

Plot


In het verhaal volgt de kijker Danny Sullivan na zijn arrestatie. Danny beschrijft in de serie zijn leven gedurende een reeks interviews met ondervrager Rya Goodwin.

Bekijk op instagram

Hierbij mag Tom Holland flink uitpakken om een ijzersterke rol neer te zetten. Terwijl hij steeds dieper in zijn eigen mysterieuze verleden duikt om tot het noodlottige incident van de schietpartij te komen, komt hij tot een levensveranderende openbaring.

Cast


Naast Holland spelen Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Laila Robins en Henry Eikenberry in de serie in belangrijke rollen. Verder zijn ook Christopher Abbott, Thomas Sadoski, Jason Isaacs en Zachary Golinger van de partij.



Op 9 juni zullen de eerste drie afleveringen van The Crowded Room worden gepubliceerd bij Apple TV+. Daarna zal er wekelijks een nieuwe aflevering uitkomen tot en met 28 juli.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max wordt Max - wat betekent het voor de kijker?
Series / Streaming-diensten

HBO Max wordt Max - wat betekent het voor de kijker?

Wordt dit dan de grote Netflix-killer, of toch een ongeorganiseerd zooitje?

Ongeveer een jaar geleden werd het grote nieuws aangekondigd: Discovery en WarnerMedia zouden gaan fuseren om Warner Bros. Discovery te vormen. Een van de gevolgen is dat HBO Max en Discovery+ zullen worden samengevoegd tot de streamingdienst Max. Wat betekent dat voor de abonnees?

Voor een niet onaanzienlijke deal van 43 miljard dollar kwam de nieuwe mediagigant Warner Bros. Discovery tot stand. Hiermee kwam niet alleen een enorme hoeveelheid aan archiefmateriaal en filmmateriaal samen, maar werden ook duizenden werknemers ontslagen, de Batgirl-film geschrapt en Westworld van HBO Max gehaald.

Grote beloften


De fusering brengt ook kansen volgens CEO David Zaslav. Zo zullen er nieuwe kansen komen om betere DC-films te produceren, en zal er op Max een gigantische bak aan content gaan samenkomen. Onder de slogan van de nieuwe dienst "The One to Watch" zal Max dus een naam worden om rekening mee te houden in het internationale streaminglandschap.

Bekijk op instagram

In de Verenigde Staten is men er niet geheel zeker van, aangezien een marktdeelnemer van zulke grote proporties zomaar een monopolie kan verkrijgen op de streamingmarkt. Meerdere wetgevers vroegen de minister van Justitie om nieuw onderzoek uit te voeren naar de fusering.

Nederland


Op 23 mei zal in de VS HBO Max officieel worden omgezet in Max. Bestaande abonnees blijven gewoon lid van de streamingdienst, en nieuwe gebruikers zullen kunnen kiezen uit drie pakketten met variërende hoeveelheden advertenties op het platform.



Zo'n vaart loopt het echter nog niet in Nederland. HBO Max blijft hier nog een tijdje HBO Max. Wel liggen er al plannen klaar om Max in 2024 te introduceren in Nederland. Over het behouden van de levenslange korting van abonnees is nog niks officieels gecommuniceerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gecancelde HBO Max-serie vindt tweede leven en startdatum op andere dienst
Series / Featured

Gecancelde HBO Max-serie vindt tweede leven en startdatum op andere dienst

'Minx' is gered door een andere streamingdienst en de releasedatum van seizoen 2 is nu bekend!

HBO Max heeft vorig jaar de geprezen comedyserie Minx gecanceld na seizoen 1, maar het tweede seizoen krijgt nu eindelijk een officiële releasedatum op een ander platform.

In Minx volgen we de oprichting van het eerste pornotijdschrift voor vrouwen in de jaren '70 in Los Angeles. De serie kreeg onwijs veel positieve reacties van fans en critici na de première op HBO Max.

Door dit succes werd de serie vernieuwd voor een tweede seizoen, maar dit seizoen werd later alsnog gecanceld, ondanks dat de productie al bijna was afgerond.



Minx is gered


Maar Minx keert nu weer terug. Eerder dit jaar heeft STARZ de serie overgenomen en gered van de cancelling.

Releasedatum


De streamingdienst heeft via ComicBook aangekondigd dat het tweede seizoen van Minx vanaf 21 juli middernacht te zien is in de STARZ-app en op het online platform.

De serie zal in Amerika en Canada ook op tv worden uitgezonden. De eerste aflevering van seizoen 2 wordt op dezelfde datum om 9 uur 's avonds (ET) uitgebracht.

Het complete eerste seizoen van Minx is al beschikbaar om te streamen in de STARZ-app.



Stream seizoen 2 van Minx vanaf 21 juli op STARZ.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze personages verpestten series als 'Sons of Anarchy, Arrow' en 'Lost'
Series / Nieuws

Deze personages verpestten series als 'Sons of Anarchy, Arrow' en 'Lost'

Soms kan één personage zo verschrikkelijk zijn dat diegene een hele serie verpest.

Iedereen heeft wel een personage in een serie waarvan je stiekem hoopt dat die er niet was. Reddit heeft nu een lijst gemaakt van enkele van deze slechtste personages die (volgens hen) hele series verpest hebben.

Felicity uit Arrow


Felicity was een belangrijk personage, maar niet iedereen vond haar even leuk. Een Redditor vond zelfs dat door haar "Black Canary, de echte liefde van de Green Arrow, buitenspel werd gezet".

Comment
by from discussion TV characters that ruined a show for you
in television


Kate uit Lost


Kate zat in een liefdesdriehoek met Jack en Sawyer, iets wat veel fans niet wilden zien. Ze vonden ook dat Kate de dupe was van hun minachting en daardoor het saaiste personage werd.

Comment
by u/SerDire from discussion TV characters that ruined a show for you
in television


Claire Dunphy uit Modern Family


De Reddit gebruiker everythinglatte vond dat Claire te veel een "ik ben geen gewone moeder, ik ben een coole moeder" vibes gaf.

Comment
by u/everythinglatte from discussion Is there any character that ruins a show for you?
in television


Dr. Tara Knowles-Teller uit Sons of Anarchy


Maggie Siff gaf haar alles voor haar personage Tara, maar Reddit gebruiker HappyDaze84 vindt dat Tara "het verdient" om verkozen te worden tot slechtste personage ooit.

Comment
by u/HappyDaze84 from discussion Characters that single-handedly ruined TV Shows
in television


Robert California uit The Office


The Office is ongelofelijk populair, maar Robert iets minder. Een Reddit gebruiker wiens account niet meer bestaat schreef dat het leek alsof de schrijvers geen idee hadden wat ze met Robert moesten doen.

Comment
by from discussion Characters that single-handedly ruined TV Shows
in television




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe is het nu toch met B.A., de grote krachtpatser uit 'The A-Team'?
Series / Featured

Hoe is het nu toch met B.A., de grote krachtpatser uit 'The A-Team'?

Mr. T. is nog altijd niet met pensioen en dook ondanks op in een reclame voor een schoenenmerk.

The A-Team was in de jaren '80 een ongekend populaire serie. Eén van de leden van het team was de iconische B.A. Baracus, gespeeld door Laurence Tureaud die weer beter bekend is onder zijn artiestennaam Mr. T.

B.A. Baracus


In de serie was Bosco Albert 'Bad Attitude' Baracus een belangrijke onderdeel van het team. Hij was breed en gespierd en zo sterk als een leeuw. Hij was herkenbaar aan zijn hanenkam en was volledig behangen met gouden sieraden. Hij sprak in korte zinnen en was zeer geliefd bij de fans. B.A. had ook een zachte kant en stond bijvoorbeeld bekend om zijn ongekende vliegangst.



Mr. T.


Acteur Laurence Tureaud werd in 1952 geboren in de Verenigde Staten en was eerst actief als persoonsbeveiliger. Hij werd uiteindelijk ongekend populair als B.A. in The A-Team en bleef daarna ook in het wereldje actief.

De populariteit van B.A. Baracus ging veel verder dan alleen de tv-serie. Mr. T werd een beroemdheid en een echt icoon van de jaren 80-cultuur. Hij verscheen in films zoals Rocky III en had zijn eigen tekenfilmserie genaamd Mister T.

SkeTchers


Tot voor kort dachten we dat Mr. T. inmiddels met pensioen was. Doch, hij is laatst opgedoken in een reclame voor het schoenenmerk Skechers. De merknaam wordt zonder een T geschreven, maar hij wordt wel uitgesproken. Er moet wel een T in aldus Mr. T. in de grappige reclame.



Mr T. is ondanks dat hij in de 70 is, nog altijd niet met pensioen!

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.