search
Disney+ verliest meer abonnees dan ooit tevoren en de streamingdienst is in paniek
Series / Nieuws

Disney+ verliest meer abonnees dan ooit tevoren en de streamingdienst is in paniek

Kijkers zijn langzamerhand een beetje klaar met Disney+ en zeggen hun abonnee op en de streamingdienst weet niet hoe ze hier mee om moeten gaan.

Disney+ bevindt zich op dit moment in een hele moeilijke positie. Ze hebben dit nog maar één keer zo meegemaakt, maar niet zo heftig als nu. De abonnees vliegen namelijk in een ongelofelijke vaart naar beneden.

Disney+ heeft tot kort geleden nog nooit een daling in abonnees gezien. De eerste daling was pas aan het einde van 2022. Dit was al heel heftig voor de streamingdienst, maar de situatie is nu voor hen nog veel erger.

In de eerste drie maanden van 2023 verloor Disney+ nog eens 4 miljoen abonnees. Dit betekent dus dat Disney+ nu twee achtereenvolgende kwartalen met flinke dalingen heeft gehad.

Slechter dan de schattingen


Er werd geschat dat Disney+ afgelopen kwartaal af zou sluiten met ongeveer 163,17 miljoen abonnees. Dit heeft de streamingdienst bij lange na niet gehaald, aangezien ze blijven steken op nog geen 158 miljoen abonnees.

Disney+ heeft nu dus 2 slechte kwartalen gehad, maar ze krijgen geen tijd om hier overeen te komen. De schrijversstaking in heel Hollywood hangt namelijk als een donkere wolk boven de streamingplatform.



Aanbevolen artikelen