search
Nostalgie overheerst in trailer voor 'The Full Monty'-serie op Disney+
Series / Nieuws

Nostalgie overheerst in trailer voor 'The Full Monty'-serie op Disney+

De film 'The Full Monty' krijgt binnenkort zijn eigen gelijknamige serie op Disney+.

Disney+ heeft de eerste trailer onthuld voor The Full Monty. Deze miniserie is een vervolg op de gelijknamige Britse komische film uit 1997, waarin een groep voormalig staalwerkers besluit een strip act op te gaan voeren.

De nieuwe film laat zien dat er in Sheffield vijfentwintig jaar is verstreken sinds de groep broers en voormalige staalarbeiders hun carrière als strippers begonnen. Nu hun beste jaren al lang voorbij zijn en ze diep in hun middelbare leeftijdsfase zitten, zijn hun problemen en prioriteiten verschoven.

Terugkerende cast


Gaz (Robert Carlyle) probeert opnieuw contact te maken met zijn dochter Destiny (Talitha Wing), terwijl Dave (Mark Addy) worstelt met zijn huwelijk en een uitzichtloze baan heeft. Andere terugkerende castleden zijn Tom Wilkinson, Lesley Sharp, Paul Barber, Wim Snape en Steve Huison.

De originele film was zowel bij de critics als het publiek een groot succes en bracht wereldwijd meer dan $250 miljoen op met een budget van slechts $3,5 miljoen. Het was ook de film die het meeste geld ooit opbracht in het Verenigd Koninkrijk, totdat hij maanden later door Titanic werd verslagen. Van de film zijn sindsdien ook een musical en toneelstuk gemaakt.

Searchlight Television, FXP en Little Island Productions ondersteunen de nieuwe serie, waarbij Simon Beaufoy de serie creëert, schrijft en uitvoerend produceert.

The Full Monty gaat op 16 juni in première op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen